Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gundur katılmaya calısıyorum ancak butunyer kampanyasından yararlandıgınız ıcın katılamassınız yazıyor..
    bunu m. h arayarak ıptal edemezmıyız.
    yada arkadasın dedıgı gıbııtpa yazıp 7040 a mesja atıp ıptal oluyormu..butuncepten 1 defa yararlanabılıyormusuz ben daha hıc yararlanmadım cunku kntr yuklemedım acaba ıptal edıp bedava dakıka kazanabılırmıyım???
  • zaman geldi çattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

100 yüklemeye 2 saat 150 yüklemeye 3 saat kazanabilmek için;

Arkadaşlar sizlere %100 garantili yolu anlatıyorum...
    Türkcell saatini baz alıyoruz ve malum 2 veya 3 sn farkla kaybediyoruz...

Türkcell saati ile TRT 1 Teletext saati tıpatıp aynı salise salise

en önemlisi pc saatini windows saatini felan boşverin
    telefonu elinize alın, tv nin karşınısa geçin ve trt1 teletex i açın sağ üstte saat var.. o saate göre 23.59.57 gönderin
    (telefon marka ve modeline göre değişebilir bi kaç denemeyle anlayabilirsiniz)
    bu kardeşinize de bi teşekkürü çok görmeyin

evet söylediklerimi yapın ve kazanın 23.59.57 de gönderin trt1 teletextten

• quote:

quote:

100 yüklemeye 2 saat 150 yüklemeye 3 saat kazanabilmek için;

Arkadaşlar sizlere %100 garantili yolu anlatıyorum...
    Türkcell saatini baz alıyoruz ve malum 2 veya 3 sn farkla kaybediyoruz...

Türkcell saati ile TRT 1 Teletext saati tıpatıp aynı salise salise

en önemlisi pc saatini windows saatini felan boşverin
    telefonu elinize alın, tv nin karşınısa geçin ve trt1 teletex i açın sağ üstte saat var.. o saate göre 23.59.57 gönderin
    (telefon marka ve modeline göre değişebilir bi kaç denemeyle anlayabilirsiniz)
    bu kardeşinize de bi teşekkürü çok görmeyin

evet söylediklerimi yapın ve kazanın 23.59.57 de gönderin trt1 teletextten

biran eski olaylar canlandı gözümde

• tamamdır
  • Bütün Yer iptal edilse bile kayıt olunamıyor. İptal edecek arkadaşlar boşuna iptal etmesin denendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsaglam

Bütün Yer iptal edilse bile kayıt olunamıyor. İptal edecek arkadaşlar boşuna iptal etmesin denendi.

off ben yararlanamıycam ozmn ...
  • iyide bu her yöne değilmiydi, burda okuduklarımla alakasız bir mesaj geldi.

Kaydiniz alinmistir.100kontor yukleyerek ayda 2saat,150yukleyerek 3saat Turkcellilerle bedava konusabilirsiniz.Ustelik diger konusmalarinizin dakikasi 1kontor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

iyide bu her yöne değilmiydi, burda okuduklarımla alakasız bir mesaj geldi.

Kaydiniz alinmistir.100kontor yukleyerek ayda 2saat,150yukleyerek 3saat Turkcellilerle bedava konusabilirsiniz.Ustelik diger konusmalarinizin dakikasi 1kontor.

her yöne olurmu hocam , yanlış okumuşsunuz

her yöne olsa bu konu tavan yapar her gün saniyede biterdi ( ki bu haliyle 3- 4 saniyede bitiyor )
  • quote:

evet 150 yükleyerek türkcell den türkcele geçerli 3 saat bedava ..diğerleri de dakikası 1 kontör olduğu için şöyle diyelim

150 yükleyerek 3 saat tcel den tcele ;2.5 satt de her yöne

Bunları geçelim de dün kazanamamıştınız benim yazdığım şejkilde tuttu değil mi bugün çekinmeyin itiraf edin

• yine katılamadık. üstelik bide tümcep i de iptal ettik. ondan da olduk iyi mi :(
  •  turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor

Bütün yer kampanyasını iptal ettiğim halde olmuyor arkadaşlar 2 gündür deniyorum.. 1 kontor muhabbetide gitti :) bosu bosuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 25 Nisan 2009; 0:13:38 >
  • Peki bu hediyeyi sorgulama tuş kombinasyonu nedir bilen varmı ?

(Valla saat 23:55 de başladım bombardımana, hala kaydınız daha önce alınmıştır mesajları geliyor:)

quote:

quote:

evet 150 yükleyerek türkcell den türkcele geçerli 3 saat bedava ..diğerleri de dakikası 1 kontör olduğu için şöyle diyelim

150 yükleyerek 3 saat tcel den tcele ;2.5 satt de her yöne

Bunları geçelim de dün kazanamamıştınız benim yazdığım şejkilde tuttu değil mi bugün çekinmeyin itiraf edin

• Kaydiniz alinmistir.100kontor yukleyerek ayda 2saat,150yukleyerek 3saat Turkcellilerle bedava konusabilirsiniz. Ustelik diger konusmalarinizin dakikasi 1kontor.

Burdaki diğer konuşmalardan kasıt ne acaba ?
  • quote:

Kaydiniz alinmistir.100kontor yukleyerek ayda 2saat,150yukleyerek 3saat Turkcellilerle bedava konusabilirsiniz. Ustelik diger konusmalarinizin dakikasi 1kontor.

Diğer yönleri aradığınızda DK'sı 1 kontöre görüşebiliyorsunuz demek
    Kampüs 10DK 1 Kontör devam tabii ki.

@Diwanji aynı durumu ben de yaşıyorum. IPTAL yazıp 7040'a gönderdim ama gene olmadı.
    Bu arada teman çok güzelmiş. Senin mi

• quote:

Kaydiniz alinmistir.100kontor yukleyerek ayda 2saat,150yukleyerek 3saat Turkcellilerle bedava konusabilirsiniz. Ustelik diger konusmalarinizin dakikasi 1kontor.

Her yöne 1 kontör.
  • Bu diğer konuşmalar, hediye dakikadanmı, mevcut kontördenmi düşüyor?

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

quote:

Diğer yönleri aradığınızda DK'sı 1 kontöre görüşebiliyorsunuz demek
    Kampüs 10DK 1 Kontör devam tabii ki.

@Diwanji aynı durumu ben de yaşıyorum. IPTAL yazıp 7040'a gönderdim ama gene olmadı.
    Bu arada teman çok güzelmiş. Senin mi

• quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

biran eski olaylar canlandı gözümde

bizde kampanya bitmez harun durmak yok yola devam
  • Arkadaşlar birisi turkcell den form oluşturtsun Bütün Yeri İptal ettim olamıyorum yinede diye. Benim turkcell de çözülmeyi bekleyen bir formum var zaten 2. ayıp olur. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsaglam

Arkadaşlar birisi turkcell den form oluşturtsun Bütün Yeri İptal ettim olamıyorum yinede diye. Benim turkcell de çözülmeyi bekleyen bir formum var zaten 2. ayıp olur. :)

mail atıyorum şimdi hemen, yarın ilgilensin çocuklar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.