Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikidir kayıt olmayı başarıyorum ancak bütünyer çıkıyor karşıma, iptal ettirmeme ve bana iptal edildi diye mesaj gelmesine rağmen hala bütünyer diyo. deli olacağım. turkcellin sitesinden mesaj attım dün, bugün arayan soran olmadı.
  • unutmuşum bugün
  • Akşam iki kişiyi daha kayıt yaptırdım.5 hattı tek denemeyle kaydettirip 5te 5 yaptım:))
  • bende kayıt edemedim bugün bakacağız bir hal çaresine
  • ben 100 yüklediğimde bir haftalığına 1000 kontör gelecek.pek bu kampanyaya kayıt olsam 1000 in üzerine mi eklenecek nasıl olacak ?
  • bu akşam bende deneyeyim bari
  • şikayet ettim ben de. du bakalım bişi cıkarsa haber ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

ben 100 yüklediğimde bir haftalığına 1000 kontör gelecek.pek bu kampanyaya kayıt olsam 1000 in üzerine mi eklenecek nasıl olacak ?

1 haftalık bin kontör gelicek sana sanırım

buna kayıt olduktan yüklersen farklı bi yere 1 aylığına yüklenecek
  • butunyere uyeyim suan dk bi kontor iptal etsem 3 kontor mu olur yoksa 1 ay bitinceye kadar 1 kontor devam eder mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikuşcu

butunyere uyeyim suan dk bi kontor iptal etsem 3 kontor mu olur yoksa 1 ay bitinceye kadar 1 kontor devam eder mi

direk iptal olur heralde. dakkası 4 kontör oluyor diye biliyorum. boşuna iptal etme kimse üye olamadı iptal edenlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

quote:

Orjinalden alıntı: alikuşcu

butunyere uyeyim suan dk bi kontor iptal etsem 3 kontor mu olur yoksa 1 ay bitinceye kadar 1 kontor devam eder mi

direk iptal olur heralde. dakkası 4 kontör oluyor diye biliyorum. boşuna iptal etme kimse üye olamadı iptal edenlerden

malesef aynen furinin dediği gibi, sakın boşu boşuna iptal ettirme hocam. dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olduk

• yav aradım mh yi kavga ettim bu yüzden hala geri dönmediler bu gece de aynı şey olursa ağzımı açıp sayıcam sora da onları aramak için harcadığım kontörleri isteyeceğim...
  • yakalayamadık
  • yaw 10 saniyede bitermi limit ya bi numaramı yapıyo napıyo bu turkcell
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

yaw 10 saniyede bitermi limit ya bi numaramı yapıyo napıyo bu turkcell

Önceki sayfada taktiği yazdım uygulamak size kalmış benden söylemesi
  • quote:

bitiyo kardeşim . bana aynen öyle oldu . yolladım mesajı turkcellden cevap geldi limit dolmuştur diye bi baktım mesajın saati 00:00 :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

quote:

bitiyo kardeşim . bana aynen öyle oldu . yolladım mesajı turkcellden cevap geldi limit dolmuştur diye bi baktım mesajın saati 00:00 :D

senin saatin uygun değildir.saatkac com daki saatten 1 dk önce yollamaya başladım ben kayıt oldum.
  • Arkadaşlar bedava dakikalara hangi tuş kombinasyonuyla bakabiliyorduk?
  • quote:

BU arada kazandığınız hediye dakikaları *123*43# den öğrenebilirsiniz.(3 saat dakika olarak değil 720 kontör olarak yüklendi.Ancak yazıda 720 dakikanız vardır yazıyordu.Dedim turkcell yine mükerrer olarak yükledi sonra baktım ki onlar kontör miktarıymış.dakikada 4 kontör düşüyor buda 3 saat yapar:))..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 27 Nisan 2009; 15:46:30 >
  • BÜTÜNYER olayını çözebilen varmı arkadaşlaR?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.