Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheProphecy

Benim 11 inde kampucsell 1 ay doluyor diye kayıt etmedim bi açıklar mısınız?

bitmediyse bu gece kaydolsam yüklesem gelir mi dakika?

istedigin zaman yapabilirsin ama şimdi 100 yüklersen 2 saat,150 yüklersen 3 saat gelir ama en son kontör yüklemenden 31 gün sonra 150 kontör yüklersen kampüscellden de 2 saat gelir oldumu sana 5 saat (2+3=5).. güle güle kullan...
  • nisanın 24ünde kaydolmuştum bugün 100 kntr yükledim 2 saat bedava geldi artı her yöne mesaj 1 kntr ve her yöne dakikası 1 kntr süper yaaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 6 Mayıs 2009; 12:31:54 >
  • Bu gece bende 2 hattı kayıt edebildim
    artık yöntemi öğrendik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gittigider

Bu gece bende 2 hattı kayıt edebildim
    artık yöntemi öğrendik...

Yöntem ne acaba
  • kaç gündür unutuyordum bugün alarmı ayarladım ve mutlu son ilk denememde hemde

23.59.20 gibi bi gönderdim sonra arka arkaya gönderdim taradım resmen talebiniz alınmıştır diye mesaj geldi
  • Hadi bakalım hayırlı olsun :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

kaç gündür unutuyordum bugün alarmı ayarladım ve mutlu son ilk denememde hemde

23.59.20 gibi bi gönderdim sonra arka arkaya gönderdim taradım resmen talebiniz alınmıştır diye mesaj geldi

• slm
  • Aleyküm Selam :)
    quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

slm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Hadi bakalım hayırlı olsun :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

kaç gündür unutuyordum bugün alarmı ayarladım ve mutlu son ilk denememde hemde

EYVALLAH -bugün kontur yekledim görev tamamdır... bu gece annemin teli denicem bakalım

• :) hadi bakalım, benim faturalı , ben de senin gibi gece yarısı yapıyordum :) sabaha kalmıyor çünkü umarım başarırsın
  • annemin telefonuda hallettim

yarın da ablamınkini yaparım

ama dün ben yaptığımda kaydınız alındı 100 kontur yükleyin işte böle böle diye mesaj gelmişti ama annemin telefonda öyle bir mesaj gelmedi. Sadece kaydınız alındı tekar mesaj atmanıza gerek yoktur diye mesaj geldi... Olmuştur dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 8 Mayıs 2009; 0:35:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypericum

Kampanyaya katılım 30 Nisan tarihe kadardır.
    Katılım onayı geldikten sonraki 30 gün içerisinde kontör yüklemek gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika alınır.
    Hediye edilecek dakikalar Turkcell içi görüşmeler için geçerlidir.
    Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur.
    Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir.
    Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir.
    Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat kazanmaktadır.

Kaynak: @izmirdenbirisi
    (Kendisine teşekkürler..)

yani bundan sonra her ay 100 yüklersem gene 2 saat alacakmıyım? aynı şimdi yararlandığım gibi deva edecekmiyim? eğer öyleyse süper

edit: evet öyleymiş... ama internet sitesinde 6 ay yazıyorr....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 8 Mayıs 2009; 0:47:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

slm

Aleyküm Selam
  • Üst üste 30 mesaj gönderdim ve katılmayı başardım
  • @>sCoRPion<

ablamın telefonu da tamam
  • Offf yine unuttum ya.
  • Ödüm kopuyor biticek diye bi unutmadan yapabilsem şunu :S
  • Bütün yer kampanyaısını iptal ettirip bu kampanyaya katılabilen war mı?
  • Yetkili birimden ilk ağızdan bilgiyi aldım ve sizlerle paylaşıyorum.

Eğer Bütün Yer 1 Kampanyasını iptal edebilseniz bile ki sistem izin vermiyo, Bütün Yer 2 Kampanyasına kaydınız kesinlikle olmayacaktı , olamayacaktı. O yüzden sistemin ilk kampanyanızı iptal etmemesini Turkcell in bi güzelliği olarak görün ve form oluşturan, arayan mail atan arkadaşlar daha fazlası yok, sonuç budur
  • Ama bana bütün yer kampanyası iptal edilmiştir dye mesaj gelmişti!!
    Bu arada Bütünyer 2 kampanyası nedir?
    quote:

Orjinalden alıntı: babaannen

Yetkili birimden ilk ağızdan bilgiyi aldım ve sizlerle paylaşıyorum.

Eğer Bütün Yer 1 Kampanyasını iptal edebilseniz bile ki sistem izin vermiyo, Bütün Yer 2 Kampanyasına kaydınız kesinlikle olmayacaktı , olamayacaktı. O yüzden sistemin ilk kampanyanızı iptal etmemesini Turkcell in bi güzelliği olarak görün ve form oluşturan, arayan mail atan arkadaşlar daha fazlası yok, sonuç budur
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.