saol hocam daha önce verilmişti galiba ama göremedim
3 x 6 = 18 kontr kar demek. Güzel be.
Beyler kolay gelsin.. 25 nisanda kampanyaya katılıp 100 kotur yukledım sagolsun Turkcell 2 saatı verdı.... ama 19 mayısta 250 yukledıgımde hedıye 3 saat vermedı anlamadım.. kayıtdan sonra 1 ay gecelı degılmı kampanya suresı??
quote:
Orjinalden alıntı: serefbey d1
BEDAVA yazıp 2383 gonder gunluk 400 kişi limitli 100 yuklemeye 2 saat 150 yuklemeye 3 saat bedava **Kampanyaya günlük katılım limiti 400 kişiyle sınırlı.
kaydınız alındığında bedava yazıp 2383 e sms gönderdikten sonra;
**"Kaydınız alınmıştır. 100 kontör yükleyerek ayda 2 saat, 150 yükleyerek ayda 3 saat Turkcell lilerle konuşabilirsiniz. Üstelik diğer konuşmalarınızın dakikası 1 kontör." içeriğinde bir onay smsi alıyorsunuz.
**bu onay smsinden sonra 100 ya da 150 kontör yüklediğinizde avantajınız hattınıza tanımlanıyor. 1 ay boyunca kullanabiliyorsunuz.
kısa gönderim mesajları ücretsiz
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
Kaç yararlanabiliyoruz bu kapanyadan? tek yüklem için geçerli değildir sanırım değil mi?
6 ay boyunca indirimli konuşma avantajından yararlanmaya devam etmek için tek yapmanız gereken, indirimli konuşma sürelerinin bitiminde hattınıza tekrar en az 100 kontör yüklemek!
muhalif46 hocam. size gönderdiğim pm nin bir tanesini görmediniz galiba. teşekkürler.
1 ay içerisinde 1 keremihediye dakikalabiliyoruz? ayda 2 defa kontur yuklesek 2. dehediye dakika vermiyor galiba???
Acil cevap.. Kampusllülerin bedava dk kazanması için mutlaka 150 yüklemesi mi gerekiyor.. 100 yükleyince kampuslülere 2 saat veriyor mu.. 2 saat de kampüsten toplam da 4 saat oluyor mu..
quote:
Orjinalden alıntı: celikhalit8
Acil cevap.. Kampusllülerin bedava dk kazanması için mutlaka 150 yüklemesi mi gerekiyor.. 100 yükleyince kampuslülere 2 saat veriyor mu.. 2 saat de kampüsten toplam da 4 saat oluyor mu..
100 kontöre kampuscell den bedava dakika yok
quote:
Orjinalden alıntı: TheProphecy
quote:
150'ye mi vardı.. :S Kontör yüklemeye yüklemeye unutmuşum cidden.. Yarın da lipton kampanyasıyla yükleyecektim kontörü artık duruma göre 4 paket çay alırım ne yapayım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TheProphecy
quote:
150'ye mi vardı.. :S Kontör yüklemeye yüklemeye unutmuşum cidden.. Yarın da lipton kampanyasıyla yükleyecektim kontörü artık duruma göre 4 paket çay alırım ne yapayım
Evet eskiden 100 kontöre vardı ama artık 150 ye 2 saat veriyorlar :/
250 kontör yükledim 700 küsür dk geldi toplamda. ama dakikalar çok çabuk gidiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: aslanimam
250 kontör yükledim 700 küsür dk geldi toplamda. ama dakikalar çok çabuk gidiyor.
15 saniyede 1 gidiyor ordan
quote:
quote:
Ne diye dakika diyorlar o zaman. Yada kısaca 200 dk desinler. hem kampüscelliyim ordan 120 dk verdi. Ayrıca bu gece 00:00 daki kampanyaya da ktılmıştım oraya da 3 saat verdi. toplamda 5 saat eder ki o da 300 dk yapar. Bu sizce bir kandırmaca değil mi?
Ayrıca müşteriz hizmetleri sıfır birşeyşerden haberleri yok ne kadar bvilgisiz birşey bilmeyen adam varsatoplamışlar. tonla kazana üye olan ayrıca çalarkendinlete de abone olmuş oluyor ki onun da aylık ücreti 15 kontörmüş. var mı böyle birşey. ayda 15 kontö kazanamıyoruz ki 15 kontör verelim.
quote:
quote:
quote:
Ne diye dakika diyorlar o zaman. Yada kısaca 200 dk desinler. hem kampüscelliyim ordan 120 dk verdi. Ayrıca bu gece 00:00 daki kampanyaya da ktılmıştım oraya da 3 saat verdi. toplamda 5 saat eder ki o da 300 dk yapar. Bu sizce bir kandırmaca değil mi?
Ayrıca müşteriz hizmetleri sıfır birşeyşerden haberleri yok ne kadar bvilgisiz birşey bilmeyen adam varsatoplamışlar. tonla kazana üye olan ayrıca çalarkendinlete de abone olmuş oluyor ki onun da aylık ücreti 15 kontörmüş. var mı böyle birşey. ayda 15 kontö kazanamıyoruz ki 15 kontör verelim.
Tonlakazan artık kontör kesmiyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim haberim yoktur kontörlerimden belki
Tonlakazan üyeliği icin artik çalarkendinlet olmasi zorunluluğu kalktı sanirim yilbasindan beri böyle hicte 15 kontörum eksilmiyor:-)
kampanya 30 hazırana kadar surecek
uzun zamandır sıteye gıremıyordum neolyuor bırı bana anlatsın lutfen
quote:
Orjinalden alıntı: festival28
uzun zamandır sıteye gıremıyordum neolyuor bırı bana anlatsın lutfen