Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ilk denememde başardım nasıl denk geldiyse hatta kontörleri bile bitirdim son konuşmamda 9 kontör vardı konuşmayı uzatınca 6 kontörümü yemiş iyiki dakikası 1 kontör yoksa 24 kontörüm gitmişti aslında yaz sürprizinden 118 dakikam vardı ama 9 kontör bitince telefonu kapatmak aklıma gelmediği için normal kontörleri yemiş artık o kadar olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orjinalden alıntı: benimsorunum@hotmail

arkadaşlar sanırım kampanya 31 ağustosa kadar uzatıldı.
    çünkü sonuçta aynı kampanya (bütünyer)

aşağıdaki linki inceleyınnnn
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/dakikasibirkontor

Aynı kampanya değil. Sizin bahsettiğiniz kampanyaya katılmak için heryon yazıp 2383 e gönderiliyor. Oysa konudaki kampanyaya katılmak için BEDAVA yazıp 2383 e gönderiliyor. Ama inşallah 31 Ağustos'a uzatılır.

İNAN BANA AYNI KAMPANYA, SADECE KATILIM 2 ŞEKİLDE YAPILIYOR.....

• quote:

Orjinalden alıntı: Levent_42

quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ya beyler 5 dk sı 2 kontör daha iyi değilmi? birde bu kampanyadan kampüslülerde yararlanabiliyor mu??

Ben kampanyadan yararlanıyorum. Daha önce diğer cep kampanyasına da kaydolmuştum. Şuan için diğer ceplerle 5 dakikası 2 kontöre görüşüyorum. Yani bu kampanyanın diğer cep kampanyasını sona erdirici bir durumu yok. Diğer ceplerle görüşmelerimden sonra gelen kalan kontör mesajında ''görüşmeniz 5 dak. 2 kontörden ücretlendirilmiştir'' diye mesaj gelmişti en son aramam da. Diğer cep kampanyasına kayıtlıysan 5 dak. 2 kontör devam ediyor.

iyide hocam biri dkikada 1 kontör alıyor diğeri 5 dakikasına 2 kontör alıyor(bağımsız kampanya olduklarının farkındayım) 3 5 dk si 2 kontörden görüşme yaparsak 3 kontör cebimizde kalmış olmuyor mu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Levent_42

quote:

ya beyler 5 dk sı 2 kontör daha iyi değilmi? birde bu kampanyadan kampüslülerde yararlanabiliyor mu??

Ben kampanyadan yararlanıyorum. Daha önce diğer cep kampanyasına da kaydolmuştum. Şuan için diğer ceplerle 5 dakikası 2 kontöre görüşüyorum. Yani bu kampanyanın diğer cep kampanyasını sona erdirici bir durumu yok. Diğer ceplerle görüşmelerimden sonra gelen kalan kontör mesajında ''görüşmeniz 5 dak. 2 kontörden ücretlendirilmiştir'' diye mesaj gelmişti en son aramam da. Diğer cep kampanyasına kayıtlıysan 5 dak. 2 kontör devam ediyor.

iyide hocam biri dkikada 1 kontör alıyor diğeri 5 dakikasına 2 kontör alıyor(bağımsız kampanya olduklarının farkındayım) 3 5 dk si 2 kontörden görüşme yaparsak 3 kontör cebimizde kalmış olmuyor mu

Aynen öyle oluyor. Bu arada kampanya devam ediyor sanırım. Şimdi mesaj attım '' Günlük katılım limiti dolmuştur'' dedi. Hatalı mesaj veya kampanya bitmiştir gibi birşey olmadığına göre kampanya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent_42 -- 1 Temmuz 2009; 18:51:54 >

• Katılabilen var mı? Katılım limiti dolmuştur diye mesaj geliyor.
  • Kampanya devam ediyor. Bugün daha önce kaydetmiş olduğum hattımla tekrar mesaj attım. Hali hazırda kampanyadan yararlandığım için ''Bu kampanyadan yalnız bir defa yararlanılabilir'' diye mesaj geldi. Bu demektir ki kampanya devam ediyor.
  • Bir defe mı katılım var o zaman
  • kayıt var kampanya uzamiş
  • kampuslüler yararlanıyo mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: waybe

kampuslüler yararlanıyo mu

evet yararlanıyor
  • teşekkürler.
  • ya bir türlü katılamadım 00.00 da mesaj atıyorum yine olmuyor.günlük katılım limiti dolmuştur dio.deli olucam ya
  • kampanya devam ediyor, 23:59:59 da annemin hattıyla katılım yaptım
    kampanyanın uzadığını bildiren arkadaşa teşekkürler
  • bende bı turlu kayıt olamadım ya nası ıştır
  • bende olamadım ya
  • ben az önce yolladım kabul oldu sizde deneyin bir an evvel!
  • olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: decxal

olmadı

son mesajımı görüp yapsaydın olurdu demekki kontenjan dolmuş..
  • sonunda bu gece yaptım oldu:)
  • Merhaba,

Bu kampanya ile hediye verilen 2 veya 3 saatten kalan dakikaları nasıl sorguluyorduk?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.