Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcellin milyonlarca abonesinin yanında 400 kişi vaybe ne kadar çokmuş bu kampanyadan yararlanan mikroskopla dahi görülmez bence
  • bende gece 12 ye calar saati kurmuştum tam 12 de kampus hattımdan gonderdim yer kampanyası takıldı oltama
    baska hattı takıncaya kadar 12.02 olmuş ve limit coktan dolmuştu bile.. bence kampusluler yararlanamıyor.

dogru saati ogrenmek için telefonunuzun saat ve tarihi otomatik guncellemeyi acık yapıp teli kapatıp acın saatiniz turkcele gore ayarlanır
  • acaba 150 üzeri yüklesek yine 3 saat gelir mi yoksa sadece 150 olmak zorunda mı ?
  • 1 geçe filan gönderdim dolmuş bugünde 100 kontor yükledik boşa gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Kuşçu -- 22 Nisan 2009; 14:43:59 >
  • bu kampanya dahilinde kampuslüler kampüslüleri dk si 1 kontoremi ariyor
    Çünkü kampanya özelliklerinde her yöne dk si 1 kontor diyor..

EDIT: 10 dk si 1 kontor devam
    Kaynak: İzmirdenbirisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 22 Nisan 2009; 15:59:14 >
  • arkdaşlar garip bir durum var bir turkcell'li ile görüşme sonucunda kampanyanız dahilinde konusmanizi bedava gerceklestirdiniz diyor ve kanal bedava dakika 718 diyor nasıl olur 11 saate denk geliyor bu kadar dakika fikri olan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

arkdaşlar garip bir durum var bir turkcell'li ile görüşme sonucunda kampanyanız dahilinde konusmanizi bedava gerceklestirdiniz diyor ve kanal bedava dakika 718 diyor nasıl olur 11 saate denk geliyor bu kadar dakika fikri olan var mı ?

718 dediği tahminen dakika değilde kontördür.
    edit:
    720/4=180dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 22 Nisan 2009; 17:19:43 >
  • sanırım doğru :) kalan bedava dakika yazınca noluyoruz dedim :)
  • turkcellin saatı ıle tam 00.00 da baslıyor ve normal sonuc 1 dk içinde bıtıyor 400 kısı dedıgın neki zaten
  • ilk günlerde kampanyaya katılım çok zor gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

ilk günlerde kampanyaya katılım çok zor gibi

ilk günler değil kampanya benim bildiğim 9 Nisandan beri var. bize haber geç ulaşmış
  • quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

ilk günlerde kampanyaya katılım çok zor gibi

ilk günler değil kampanya benim bildiğim 9 Nisandan beri var. bize haber geç ulaşmış

dogrudur ben dun baska bır konuda konusmak için aramıstım konu konu actı yenı kampanya varmı dedım bir suru saydı bende onları bılıyorum dedım d.h bahsettım o zaman sana bır kampanya soylım arkadaslarınla paylas dedı bunu soyledı aslında boyle ne kampanlalar vardırda haberımız olmuyordur yada gec oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Arankazan kontorleri süre uzatmıyor.. Yani kampanyadan faydalanabilmek için kendiniz kontor yüklemelisiniz..

kim demiş uzatmıyo diye bu konudaki itirazım üzerine uzattılar benim süreyi hakkınızı arayın hatta kampusten bedavalarımı yüklüceklerdi arayıp ama aramadılar bende üstelemedim tekrar ama süre uzadı sizde mail atın
  • 00:00 da yolladım mesajı limit doldu diye cevap geldi yuh
  • yaklaşık 5 saniye içinde limit doldu bende çok şaşırdım yuhhhhhhh

ama sürekli mesaj attığım için 1 hattımı kaydettirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skaarj

00:00 da yolladım mesajı limit doldu diye cevap geldi yuh

Valla bende tam 00:00 da yolladım 2 hattan ikisinide başarılı bir şekilde kayıt ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skaarj

00:00 da yolladım mesajı limit doldu diye cevap geldi yuh

saatte sorun vardır ben oldum ayrıca bir kac tanıdıgımda oldu
  • 23.59da mesaj atmaya basladım arka arkaya ve sonunda kayıt olabildim kampus hattıma :)
  • Yahu bu bütün yer kampanyası 2 gecedir oldu taş koyuyo yoluma, iptal ettirdim hala aynı, kampüs hattımı nasıl kaydettiricem bu kampanyaya?
  • nedir butun yer kampanyası bende de var
    quote:

Orjinalden alıntı: babaannen

Yahu bu bütün yer kampanyası 2 gecedir oldu taş koyuyo yoluma, iptal ettirdim hala aynı, kampüs hattımı nasıl kaydettiricem bu kampanyaya?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.