Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gece avucumuzu yaladık, diğer bir akşamda görüşmek üzere.
  • Yuh kardeşim yaa iki dakikada limit mi dolar :-) bütün yer kampanyasına üyeymişim ben de.. Demek ki şunu öğrendik geçen de kayıt olduğumuz yine 2383 e yolladığımız her yöne 1 kontor kampanyasının ismi bütün yermiş :-) sağlık olsun artık :-) yalnız herkes pusudaymış :-) sayısal lotoda bile daha çok şans olabilir bundan sonraki kampanyalarda :-P
  • ben şimdi tırstım ya heryöne kampanyası vardı 5 dksı 1 kontör şimdi kontör yüklersek durum nasıl olacak acaba dakikası 1 kontör olursa kötü iptali yok mu bunun :D
  • hiç ihtiyacım olmadığı halde katıldım bakın sizede taktik vereyim saatkac.com a girin saati anlık takip edin taslaklarla oluşturduğunuz mesajı gönderin hemen periyodik bir şekilde
  • Vay anasını be kaçırdık işe bak :S aslında kaçırmazdım, önce kampus hattımdan gönderdim cevap geldi: BÜTÜN YER kampanyasına kaydınız bulunduğu için bu kampanyaya katılamazsınız diye :( BÜTÜN YER dediği HER YÖN olsa gerek.
    Neyse sonra diğer hattımdan gönderdim onada cevap geldi
    GEL KAZAN kampanyasına kaydınız bulunduğu için hele bilmem ne :(
    sonra diğer hatta geçtim hemen amaaa saat 00:03:45 olmuştu ve cevap geldi limit doldu :-D demekki millet hep tetikte pardon tuşda beklermiş :-) kısmet yarına artık
  • fena deil kanpanya
  • quote:

Orjinalden alıntı: cassio10

hiç ihtiyacım olmadığı halde katıldım bakın sizede taktik vereyim saatkac.com a girin saati anlık takip edin taslaklarla oluşturduğunuz mesajı gönderin hemen periyodik bir şekilde

Daha kolayı var.Benim telde nasms programı var mesajı ve numarayı ekrandaki ilgili yerlere yazıyorsun ve arama tuşuna basıyorsun.Arama tuşuna kaç kez basarsan aynı mesajı aynı numaraya bastığın kadar gönderir ;-) son 1 dakika kala sürekli mesaj atarsan işlem tamamdır ede :-D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cassio10

hiç ihtiyacım olmadığı halde katıldım bakın sizede taktik vereyim saatkac.com a girin saati anlık takip edin taslaklarla oluşturduğunuz mesajı gönderin hemen periyodik bir şekilde

ben sms attım kendime türkcell saatini öğrendim..ayarladım kurdum..

ilk sms için 5 sn bekledim oldu
  • tümcep kampanyasına kayıt olanlar buna kayıt olmaya çalışırken düşünsünler ben oldum 150 yükledim 5 dksı 1 kontör değil dakikası 1 kontör düşüyor
  • Çok geç kaldım yaa. Avea kazıkladı bari Turkcell sevindirsin bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

tümcep kampanyasına kayıt olanlar buna kayıt olmaya çalışırken düşünsünler ben oldum 150 yükledim 5 dksı 1 kontör değil dakikası 1 kontör düşüyor

o zaman kampuste de aynı durum olabilir.. kampus hattıyla kampanyaya katılan ve deneyen var mı acaba?
  • Bende katılamadım. 00.03 de attım msj limit dolmuştur dedi. Yinede emeği geçenlere teşekkürler.
  • bende ilginç bir soruyla katkıda bulunayım foruma;
    şimdi ben kayıt olsam ama kontör yüklemesem 10 mayısda arankazan'dan gelecek 500 kontör'le yükleme yapmış olur muyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berden

bende ilginç bir soruyla katkıda bulunayım foruma;
    şimdi ben kayıt olsam ama kontör yüklemesem 10 mayısda arankazan'dan gelecek 500 kontör'le yükleme yapmış olur muyum?

Arankazan kontorleri süre uzatmıyor.. Yani kampanyadan faydalanabilmek için kendiniz kontor yüklemelisiniz..
  • quote:

hayır
  • quote:

Eğer senin düşündüğün gibi olsaydı bu az arankazan kontorleri yüklendiğinde bana 10 saat bedava+500 nar+daha aklıma gelmeyen birsürü şey gelecekti :-)
  • Saat 10 gönderdim dolu dedi neyse 12 den sonra deniyelim gece
  • bugün katılamadım inşaallah yarın katılabiliriz
  • bugün saat gece 3de gördüm mesajı.Denedim şansımı dolu dedi.Meğerse 2 dakka içinde dolmuş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.