Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper olmuş. ama o gün mü yüklemek lazım vs. vs gece 12de hazırım

quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

limit dolmuş teşekkürler(günlük)

evet gunluk bir kampanya ama kayıt bu ay sonu bıtecek katılanlar 3 ay hedıye kazanacaklar

nasıl yani 3 ay hediye :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 21 Nisan 2009; 20:28:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

süper olmuş. ama o gün mü yüklemek lazım vs. vs gece 12de hazırım

yok kampanya 3 ay surecekmıs 1 ayda bir defa verıyor zaten onay mesajını alınca bıraz daha bılgı sahıbı oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendman

Kampus yine yoktur :)

Harbi yaw kampüs yok mu gene? Deneyipte ilk 400 içine giren kampüslü bir arkadaş oldu mu hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 21 Nisan 2009; 20:40:56 >
  • bu gece denemeli kampuslü olarak denicem:)
  • işte şartlar

quote:

Orjinalden alıntı:

**Kampanyaya günlük katılım limiti 400 kişiyle sınırlı.

kaydınız alındığında bedava yazıp 2383 e sms gönderdikten sonra;

**"Kaydınız alınmıştır. 100 kontör yükleyerek ayda 2 saat, 150 yükleyerek ayda 3 saat Turkcell lilerle konuşabilirsiniz. Üstelik diğer konuşmalarınızın dakikası 1 kontör." içeriğinde bir onay smsi alıyorsunuz.

**bu onay smsinden sonra 100 ya da 150 kontör yüklediğinizde avantajınız hattınıza tanımlanıyor. 1 ay boyunca kullanabiliyorsunuz.

kısa gönderim mesajları ücretsiz

ilk mesaja eklensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 21 Nisan 2009; 21:10:36 >

• Bu arada hattınız aktif dönem içinde değilse mesaj gönderemiyorsunuz. Bu kötü oldu.
  • Kampanya güzel ama 100 kontör ne zaman alırım belli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı:

Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika

alınır.

Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur.

Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir.

Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir.

Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat

kazanmaktadır.

bir başka kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 21 Nisan 2009; 21:15:06 >

• Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir.
    diyor o zmn bizim kampus de yararlanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

quote:

Orjinalden alıntı:

Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika

alınır.

Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur.

Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir.

Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir.

Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat

kazanmaktadır.

bir başka kaynak

aynen boyle ıdı

• ben kampus tarifesine gecerli olacagına inanmıyorum
    cunku kampus olmayan tarifelerde sanki bir nevi kampusmuş gibi olacak
    bir sureliğine yani benim 12 hattan 2 si kampustur ama su anda hiç birine kontor yuklemyi düşünmuyorum
    yinede kayıt olacam biligi için teşekkurler
  • KAMPANYAYA KAYIT OLDUK DİYELİM . ONAY MESAJINDAN SONRA KONTOR YÜKLEMEK İÇİN NE KADAR SÜREMİZ OLACAK ?
  • @xfurix
    Ne kaynakmış bea.
    Teşekkürler bilgiler için.
  • teşekkürler güzel kampanya devamını bekliyoruz turkcellden ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLoRd_85

teşekkürler güzel kampanya devamını bekliyoruz turkcellden ;)
    kampanyalar olacakmiş bazıları kullanım ozelliklerine göre arastırmak gerek takip ederım
  • Bir soru.. Süper tarifede olan ve tüm cep kampanyasına kayıtlı bir hattım var.. Her yöne 5 dakikası 1 kontor olan.. Bu kampanyaya da kayıt mesajı yollasam her yöne 5 dakikası 1 kontor hakkımı kaybetmem değil mi.. Her yöne 1 kontor olur diye çekincem var da..
  • yani kampuslu olan kampuslulerle de mi dksı 1 kontore konuscak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

yani kampuslu olan kampuslulerle de mi dksı 1 kontore konuscak?

Ben öyle olacağını düşünmüyorum benim numara taşıdığım icin her yöne 1kontör ama kampusten de yararlanabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cassio10

quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

yani kampuslu olan kampuslulerle de mi dksı 1 kontore konuscak?

Ben öyle olacağını düşünmüyorum benim numara taşıdığım icin her yöne 1kontör ama kampusten de yararlanabiliyorum

bende de daha onceden oyle bi kampanya vardı.. dediğin gibi kampusten de yararlanabiliyordum. deneyip görücez artık :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.