Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçsin Turkcell..

Adam gibi iş yapsın..
  • Kampanyaya katılım 30 Nisan tarihe kadardır.
    Katılım onayı geldikten sonraki 30 gün içerisinde kontör yüklemek gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika alınır.
    Hediye edilecek dakikalar Turkcell içi görüşmeler için geçerlidir.
    Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur.
    Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir.
    Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir.
    Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat kazanmaktadır.

Kaynak: @izmirdenbirisi
    (Kendisine teşekkürler..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypericum

Kampanyaya katılım 30 Nisan tarihe kadardır.
    Katılım onayı geldikten sonraki 30 gün içerisinde kontör yüklemek gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika alınır.
    Hediye edilecek dakikalar Turkcell içi görüşmeler için geçerlidir.
    Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur.
    Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir.
    Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir.
    Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat kazanmaktadır.

Kaynak: @izmirdenbirisi
    (Kendisine teşekkürler..)

olağanüstü bir kampanya hemen katılacağım. teşekkürler arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

GÜnlük 400 kişiye kampanya..

Geçsin Turkcell..

Adam gibi iş yapsın..

iyide 400 kişi diyorsun bunu yapamıyanlarda bence guzel
  • Şerefbey bu tarz kampanyalar sadece bu foruma fayda sağlıyor.Ben yararlanırım arkadaşımda yararlanır ancak Turkcell'in bu bir değil 2 değil..

Geçen Aveada mesaj geldi bana 50 yükle 50 kazan ( 50 kontör Aveada 250 dk yapar yani 4 saat)

Vodafone Anneme geldi (20 yükle 100 kontör kazan..Yani 1500 dk Oda 25 saat)

Hepsi birbirinden saçma.

400 kişi nedir ya. Şöyle balkona çıkıp baksam 40 apartmanda 1000 tane turkcelli vardır..

Neyse

Dediğim gibi bu tarz kampanyalara süper olağan üstü dedikçe adamlar ona göre veriyor nemi..

Versinler Kombaramızı kampüslülere geri. İşte ben olağan üstü ona diyeyim..
  • quote:

Şerefbey bu tarz kampanyalar sadece bu foruma fayda sağlıyor.Ben yararlanırım arkadaşımda yararlanır ancak Turkcell'in bu bir değil 2 değil..

Geçen Aveada mesaj geldi bana 50 yükle 50 kazan ( 50 kontör Aveada 250 dk yapar yani 4 saat)

Vodafone Anneme geldi (20 yükle 100 kontör kazan..Yani 1500 dk Oda 25 saat)

Hepsi birbirinden saçma.

400 kişi nedir ya. Şöyle balkona çıkıp baksam 40 apartmanda 1000 tane turkcelli vardır..

Neyse

Dediğim gibi bu tarz kampanyalara süper olağan üstü dedikçe adamlar ona göre veriyor nemi..

Versinler Kombaramızı kampüslülere geri. İşte ben olağan üstü ona diyeyim..

kesinlikle haklısın söylediklerinde ama napalım şimdi 400 kişi diye katılmayalımmı? takip eden kazanır her zaman.. olay bu kadar basit

• Yo katılalım bende katılacam zaten

Ama bana kombarımı geri versinler bu tarz kampanyalara hiç girmemeyi taahüüt ederim

Neyse saatimizi bekleyip pusuya yatalım
  • saat 12yi geçtimi acaba?
  • evet gecti ama hala katılım hakkı dolmustur diyo :)
  • bi hattımı az önce 00:00 itibari ile kayıt ettirdim.. ama 2. hattımı ettiremedim limit dolmuş :)

1 dk da limitin dolması çok normal bi durum değilmi :)
  • Babam kayıt oldu

Baan "bütün yer" kampanyasına kayıt olduğunuz için faydalanazmsınız dedi..

Bizdemi oldu nedir
  • arkdaşlar şimdi mesaj attım 00.00 itibariyle şanslı 400 kişi arasına girdim sanırım fakat ben tümcep kampanyasından yararlanıyorum diger cepler 5 dk sı 1 kontör olarak arayabilecek miyim yoksa dakikası 1 kontör olarak mı ücretlendirilecek :) birde bugün içerisinde mi yüklemem gerekli bu kontörleri ?
  • inanılmaz 00:02 de limit doldu dedi

biz hamle yapamadan doldu demekki.

varmı katılabilen
  • tüh ya kacırdık mı yani
  • ben bir hattı kayıt edebildim. oda şansa. 2dk bitti.
  • quote:

Babam kayıt oldu

Baan "bütün yer" kampanyasına kayıt olduğunuz için faydalanazmsınız dedi..

Bizdemi oldu nedir

butun yer her yone kampanyası ben 2 hat için msj yolladım ama biri gel kazan kampanyasına kayıtlı dıgerı butun yer kampanyasına kayıtlı olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

inanılmaz 00:02 de limit doldu dedi

biz hamle yapamadan doldu demekki.

varmı katılabilen

Bizim Peder

Adamı turkcell yine büyüledi

Yahu "BÜTÜN YER" dediği kampanya nedir?
  • yetişemedim
  • Bu konudaki kullanıcılar: Achina, s.volkan, TEOR54, oksit, xuadrox, serefbey d1, vaynett, veziroglu, alikuşcu, cassio10, babaannen, basturkemin
    14 kayıtlı üye, 0 misafir
    14 kişi zaten burada var!!!!
    Dolmuştur tabi...
    Ben de kayıt olamadım
  • butun yer kampanyasina kayıt olduğunuz için bu kampanyadan yararlanamazsiniz geldi bana mesaj olarak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.