Kampanyaya katılım 30 Nisan tarihe kadardır. Katılım onayı geldikten sonraki 30 gün içerisinde kontör yüklemek gerekmektedir. Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika alınır. Hediye edilecek dakikalar Turkcell içi görüşmeler için geçerlidir. Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur. Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir. Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir. Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat kazanmaktadır.
Kaynak: @izmirdenbirisi (Kendisine teşekkürler..)
quote:
Orjinalden alıntı: Hypericum
Kampanyaya katılım 30 Nisan tarihe kadardır. Katılım onayı geldikten sonraki 30 gün içerisinde kontör yüklemek gerekmektedir. Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika alınır. Hediye edilecek dakikalar Turkcell içi görüşmeler için geçerlidir. Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur. Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir. Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir. Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat kazanmaktadır.
Kaynak: @izmirdenbirisi (Kendisine teşekkürler..)
olağanüstü bir kampanya hemen katılacağım. teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan
GÜnlük 400 kişiye kampanya..
Geçsin Turkcell..
Adam gibi iş yapsın..
iyide 400 kişi diyorsun bunu yapamıyanlarda bence guzel
Şerefbey bu tarz kampanyalar sadece bu foruma fayda sağlıyor.Ben yararlanırım arkadaşımda yararlanır ancak Turkcell'in bu bir değil 2 değil..
Geçen Aveada mesaj geldi bana 50 yükle 50 kazan ( 50 kontör Aveada 250 dk yapar yani 4 saat)
400 kişi nedir ya. Şöyle balkona çıkıp baksam 40 apartmanda 1000 tane turkcelli vardır..
Neyse
Dediğim gibi bu tarz kampanyalara süper olağan üstü dedikçe adamlar ona göre veriyor nemi..
Versinler Kombaramızı kampüslülere geri. İşte ben olağan üstü ona diyeyim..
kesinlikle haklısın söylediklerinde ama napalım şimdi 400 kişi diye katılmayalımmı? takip eden kazanır her zaman.. olay bu kadar basit
Yo katılalım bende katılacam zaten
Ama bana kombarımı geri versinler bu tarz kampanyalara hiç girmemeyi taahüüt ederim
Neyse saatimizi bekleyip pusuya yatalım
saat 12yi geçtimi acaba?
evet gecti ama hala katılım hakkı dolmustur diyo :)
bi hattımı az önce 00:00 itibari ile kayıt ettirdim.. ama 2. hattımı ettiremedim limit dolmuş :)
1 dk da limitin dolması çok normal bi durum değilmi :)
Babam kayıt oldu
Baan "bütün yer" kampanyasına kayıt olduğunuz için faydalanazmsınız dedi..
Bizdemi oldu nedir
arkdaşlar şimdi mesaj attım 00.00 itibariyle şanslı 400 kişi arasına girdim sanırım fakat ben tümcep kampanyasından yararlanıyorum diger cepler 5 dk sı 1 kontör olarak arayabilecek miyim yoksa dakikası 1 kontör olarak mı ücretlendirilecek :) birde bugün içerisinde mi yüklemem gerekli bu kontörleri ?
inanılmaz 00:02 de limit doldu dedi
biz hamle yapamadan doldu demekki.
varmı katılabilen
tüh ya kacırdık mı yani
ben bir hattı kayıt edebildim. oda şansa. 2dk bitti.
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan
Babam kayıt oldu
Baan "bütün yer" kampanyasına kayıt olduğunuz için faydalanazmsınız dedi..
Bizdemi oldu nedir
butun yer her yone kampanyası ben 2 hat için msj yolladım ama biri gel kazan kampanyasına kayıtlı dıgerı butun yer kampanyasına kayıtlı olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: oksit
inanılmaz 00:02 de limit doldu dedi
biz hamle yapamadan doldu demekki.
varmı katılabilen
Bizim Peder
Adamı turkcell yine büyüledi
Yahu "BÜTÜN YER" dediği kampanya nedir?
yetişemedim
Bu konudaki kullanıcılar: Achina, s.volkan, TEOR54, oksit, xuadrox, serefbey d1, vaynett, veziroglu, alikuşcu, cassio10, babaannen, basturkemin 14 kayıtlı üye, 0 misafir 14 kişi zaten burada var!!!! Dolmuştur tabi... Ben de kayıt olamadım
butun yer kampanyasina kayıt olduğunuz için bu kampanyadan yararlanamazsiniz geldi bana mesaj olarak.