Şimdi Ara

Turkcell 2. el ve cep telefonu kiralama işine giriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiralama muhabbeti 1 yıl üstüyse ve taksit yasağını delecekse maalesef ki tutar. Forum kuralları gereği vatandaşımız hakkındaki düşüncelerimi yazmayacağım.

• Yurt dışında o satılan telefonlar geri dönüşüme atılıyor. Sırf kıskandıkları için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Kelin ilacı olsa ...” diyesim geldi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be ne hallere düştük telefon bile alamaz hale geldik

• Asağıda yazdıklarım tamamen artık hiçbir şeye güvenememiş olduğumun ürünüdür

Kabullenme 1: Her sene yeni telefon cıkar.
    Kabullenme 2: Her sene telefon fiyatları artar.
    Kabullenme 3: Bizde onu alacak para yok
    Kabullenme 4: Satılan her sey kiralanabilir.

Gerçek 1: Bir kişi bunu kiralama yoluyla alır.
    Gerçek 2: Kiralayan kişi özel bilgilerinide içine girer.
    Gerçek 3: kiralama bitip yeni kiralama başladığında yeni kiralayan kişi eski bilgileri elde edebilir. yada bir onceki kiralayan kişinin yapmış olduğu yasaklı sitelere girişten sorumlu olabilir.
    Türkiye gerçeği 1: 2. el telefonlarda da özel bilgiler olabilir sonuçta silinir dersiniz bir şekilde tekradan elde edilinebiliyor. Servise fabrika ayarına dondürülerek verilen bircok telefondan bircok veri cıkıyor.

Turkiye gerçeği 2: sizden onceki kullanıcı yasaklı sitelere girdiyse siz o tarihte ben bu telefonu kullanmıyordum diye bilirsiniz ama ne kadar kendinizi ifade edebilirsiniz yada sizi dinlerler.

Sonuç : Bu sistemin ise yaramadığı anlaşılır. Telefonlar elden gecirilir 0km diye bilmemne gününe özel şok indirimli olarak piyasaya sürülür (sadece haberde adı gecen operatör değil tüm operatörlerden beklerim).

• Şala gibi, ülkemizin ne hallerde olduğunun göstergesi. Dalga geçiliyoruz. Bu dünyada başka yerde olamazdı zaten.

• şurada bir akıllı yorumun ilk 3 e giremediğini görmek beni üzdü, kimse de demiyor ki telefon alamayan mı kaldı, adamın aylık kazancı 1750 gidiyor iphone 6 alıyor ve bu tek örnek değil en az 10 örnek çevremden veririm, gelmiş bu haberden de siyasi yorum yapıyor ve en çok beğeni alan yorum oluyor, bi bitmediniz ve bitmeyeceksiniz gibi

• XS Max modelini aylık 100tl kira ücretiyle verseler bile tutmaz.Adam 24 ay boyunca yüzlerce fotoğraf bilgi notu müzik appstore alışverişi yapacak 2 yıl sonra maddi durumu kötüleşse yenisini alamasa hepsi gidecek.Sahibi olsa yenileme ihtiyacı duymaz 2 sene daha idare edeyim der normalde.Kısaca tutmaz bu sistem elinde patlar Turkcell'in.Benim 100tl dediğime de bakmayın 2 yılda 7500tl alır Xs Max modeline Turkcell

• Taksit yasağı ve marka takıntısı varken niye olmasın...

Fakir gösteriş meraklılarını söğüşlemek için mantıklı bir

uygulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiralama adi altinda taksitli satis olur bu. 6 aydan fazla kanunen taksit yapilamiyor degil mi? Adam sana telefonu 36 ayligina kiralar. 36 ayin sonunda da hediye eder. Kanunlar delmek icindir bizim ulkede.

• Fiyatlandırmada DH forumları ölçüt alınırsa bu iş tutar. DH demek, mezarcı demek zira...

• Bence kötü de olmamış. Şuan ortalama bi telefonun taksiti 250 TL'den başlıyor neredeyse. Ortalama bi telefon bile alamıyor insanlar. Ben de dahil

• Bizim millete uyar. Görgüsüz ayılar çeker şimdi ortamlara giderken

Bu yeni bir sey degil. Bundan 15 sene önceydi sanirim abimde motorola e365 kameralı vardı. Komsunun kocasi eski arkadaslariyla yemege gidecek diye abimden odunc almisti bi gecelik.

Ama guvenlik olarak sıkıntı bir durum

• Bu millete mustehak her sene telefon,araba degistiriyorlar bu kadar telefon manyakligi olan baska ulke gormedim. Abd de bile iphone 4s kullanan var. adam calisiyor isimi goruyor napayim yenisini ucup kacmiyor diyor

Evkurdan senete giren,kredi ceken bankayla icralik olan neler neler gorende telefondan dunyayi kurtariyor proje ciziyor sanacak

• Ben de böyle bir öneri getireyim. Mevcut akıllı telefonlarınızı 5-10 yıl kullanın. Bırakın hangi şirket batarsa batsın. Kimse para kazanmasın. Türkiye'de telefon satışları dibe vursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMannn -- 23 Kasım 2018; 1:12:50 >
  • vah benim güzel TÜRKİYEM 😔

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    bi bitmediniz arkadaş ya. off off.

• Senin olan en kötü giriş android model telefon, kiralık en lüks iphone’dan daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepi topu kac kuruluk aletler. Neyini kiralayacaklar? 15 binlik telefon yerine 2 binlik telefon alıp senelerce kullanmak ayıp mı günah mı?

• Almanya'da dandik bir işte çalışıp Türkiye'ye son model lux jiple gelip hava atmak gibi bişey.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.