Şimdi Ara

Turkcell 29TL lik paketimi 3 ay sonra 34 TL çikardi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcelin 20 yillik abonesiyim, konusma sms fazla kullanmam, internette 3-4gb, baktim aylik 50tl oduyorum, bayi afis asmis 29 Tl diye. Hat tasiyin bu fiyati alin dedi. Gittim hattimi telekoma tasidim, sonra geri turkcel e tasidim. 3-4 gecti, paketi guncellemisler. Aradim pakete zam geldi diyorlar. Olacak ismi, paketinizde yillik vs degil dediler. Ilk defa basina boyle birsey geldi. Satisi yapan personel 1 sene suresi var dedi. lifecell diye bir paket, 500 dk, 500 sms 4 gb int. var. 3-5inde degilim ama kendimi kandirilmis hissediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturalısın sanırım?

Bazı tarifelere 5 lira, bazılarına 10 lira zam geldi. Fakat bu zamla beraber ekstra hediye de veriyor. İstersen hediye kabul etmeyip eski fiyattan faydalanmak istediğini temsilciye söylersen hediyeyi iptal edip 5 lira indirim tanımlayarak halleder.

Turkcell'in yeni tarifeleri artık bu şekilde. Fiyata taahhüt verilmediğini detaylarda belirtiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 3 Ocak 2020; 19:15:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Faturalısın sanırım?

Bazı tarifelere 5 lira, bazılarına 10 lira zam geldi. Fakat bu zamla beraber ekstra hediye de veriyor. İstersen hediye kabul etmeyip eski fiyattan faydalanmak istediğini temsilciye söylersen hediyeyi iptal edip 5 lira indirim tanımlayarak halleder.

Turkcell'in yeni tarifeleri artık bu şekilde. Fiyata taahhüt verilmediğini detaylarda belirtiyor.
    Yanlış bir uygulama değilmi, paketi istediği zaman istediği şekilde arttırmak. Hattını taşıyıp gelen insanlar belki 1 ay sonra taşıdığı operatörden daha pahlıya gelecek. Neyse dediğinizi yapayım arayayım .
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Yanlış tabi, bilen var bilmeyen var.

Abartı derecede yapamazlar. 1 senede 2 kez aynı şekilde zamladılar.

Aslında şu hotspot olayında olduğu gibi toplu tepki konulsa geri vites yaparlarda, o olayda ki gibi patırtı kütürtü olmadığı için devam ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edevlet üzerinden BTKya şikayet etmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.