Şimdi Ara

TURKCELL 3g HİZMETİNE BAŞ.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TURKCELL 3g HİZMETİNE BAŞ.....lasa çok güzel olur değil mi? şimdi düşündüm kaç bin üye var şu forumda herkes bir mail atsın eminim etkili olacaktır. Ben ilk maili yolladım bile....örneği aşağıda copy past send pls....

Sayın ilgili,

Yurt dışında pek çok servis sağlayıcının uzun süredir abonelerine sunduğu 3g hizmetinin, Turkcell tarafındanda biz kullanıcılara sağlanmasını talep ediyor ve bu yönde bir çalışmanız olup olmadığı hakkında bilgi edinmek istiyorum.

iyi çalışmalar...

İSİM:
    SOYİSİM:
    TEL NO:

• ne işe yarar açıklama bekliyorum..
  • selamlar ,
    ben sana bilgi veriyim turkcell suanda farklı markalarınsistemlerini deniyor ve 1 tanesini tercih edecek fakat bunun için
    lisans ihalesi açılması gerekiyor 3g ihalesi onun için maile ihtiyaç yok.
  • bende daha detaylı bi bilgi veriyim size o halde...turkcell italya dan mediaplazza adında bi şirketle görüşüyüo bu konuyla ilgili...yakın zamanda konuyla ilgili anlaşmalarını imzalıycak hatta...

yalnız şöyle bir dezavantaj var ki...3g geldi diyelim...kim napaıcak...şu forumda kaç kişi 3g destekli telefon kullanıyo allah aşkına...şu an için boşuna türkiyeye bence....daha gprs kullanmayı bilmeyen bi topluma sen 3g getiriceksin...masraf olur masraf....bence edge bnile fazla bu millete ama neyse...
  • yok, katılmıyorum sana patesi, teknolojinin olayı budur, teknoloji önden gider millet takip eder, kime ne zararı var 3g'nin bırakın gelsin demek çalışmalar başlamış sevindim...N serisi yolda zaten...
  • hangi telefonların hangi modelleri destekliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vetborn

yok, katılmıyorum sana patesi, teknolojinin olayı budur, teknoloji önden gider millet takip eder, kime ne zararı var 3g'nin bırakın gelsin demek çalışmalar başlamış sevindim...N serisi yolda zaten...

vetborn sende bi yana haklısın ama sen ben o bu...bu toplumun yüzde 10 u bilemedin 15 i biliyo teknolojiyi ve kullanabiliyo...gprs i söyleyemeyip kullanmak isteyen adamlar var yani...yoksa banane yani gelsin 3g ..parası neyse verir alırız bi 3g telefon bakarız keyfimize...ama sen ben...ya diğerleri??
  • obiriks pek çok telefon yolda 3g yi destekleyen, benim favorim Nokia N70, yıl sonunda elimizde olur heralde...
  • Ben a 925 kullanıyorum ve 3g nin tr ye gelmesini istiyorum kullanmayan kullanmasın ama ben belli bi ücret ödüyorum yurtdışından aşağı bi parada vermiyorum. 3g benim hakkım 10 küsür yıldır aynı alt yapı war yenilesinler artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.