Şimdi Ara

Turkcell 3G problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar htc m8 cihazımınsatıp iphone 6+ a geçiş yaptım herşey iyi hoş internet sayfası açıyorum google bile 2 dakikada açılıyor bazen arkadaşımdada iphone 6+ var vodafone kullanıyor onda hiç bi problem görmedim ama benim turkcellde bazen internet hiç yok denebilecek seviyede neyse uzatmıyım turkcelli aradım beyfendi sorun bizde değil iphone 6 nın bizim 3g mize uymadığından sorun yaşıyorsunuz sorun apple da apple ı arayın dedi kapattım o sinirle turkcell bayisine gittim orda mAsa başında oturan kıza durumu anlattım tamamda ben ne yapabilirim böyle bi cevapda burdan aldım yine turkcell de çalışan bir eleman beni köşeye çekti aynı sorun bendede var abi sen değiş hattını kurtul bunlarda sorun bitmez dedi hattımı değiştirmek istiyorum yalnız taahhütlü olduğu içinde elim kolum bağlanıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcellin 3gsi ile uyumlu diil ne demektir 😂 turkcell 3g bir cok yerde sorunlu. Bizim mahallede de bor cok yerde hizi cok dusuk. Gecen gun arkadasimla hiz testi yaptik turkcell 1.34 mb cikti avea ise 12 mb. Numarani tasi kurtul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.