Şimdi Ara

Turkcell 50 gb kotalı (2-8 arası bedava) olan internet şahane. hemen alıp kullanmaya başladım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün Türkcellden aldım 50 gb 2-8 akk olmayan paketi yeni data hattı alarak sıfırdan. turkcell kullanıcısı da değildim ve hemen başladı hizmetim :
    https://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/50-gb-bilgisayardan-internet-paketi

şu an mesela kotaya yansımıyor denedim dün bu saatlerde 60 gb indirdim full hız

3 ay vs gibi bi olay da yok. hemen başlıyor hizmet.

Binasında altyapı olmayan için büyük nimet ya :) valla fiber gibi çalışmakta :)

2-8 arası akk olmaması şahane :) bir de yetmezse 75 gb lığa da geçebiliyorsunuz ve hatta internet delisi iseniz 75+50 gb = 125 gb bile yapabiliyosunuz aylık limitinizi :) gece kotaya yansımaması da cabası :)

• 129 TL de iyi para...
  • 75 gb + 50 gb yaptığınız zaman ek olarak ne kadar ödüyorsunuz ? Bir de vınn wifi cihazı alma zorunluluğunuz yok sanırım değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Boş port olmayan bir adres bulun aynı paketi 80 liraya alırdınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Değmez

bulunduğunuz yerde adls fiber vs yoksa öyle de bi değer ki hocam. nerdeyse sabit internete yakın hizmet alıyosunuz :) evet fiyat biraz daha iyi olabilir ama adls ve fiber olmayanlar için mükemmel bi fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farketmezabi

Boş port olmayan bir adres bulun aynı paketi 80 liraya alırdınız.

Bahsettiğiniz kampanyada cihaz satın almak zorunlu ve 1 yıllık abonelik yok , 2 yıllık taahhüt olayı var. Ondan dolayı çokta cazip değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Temel kullanıcı için 50 gb oldukça yeterli.Ayrıca işin güzel yanı cebine atıp istediğin yere götürebiliyorsun.İlla yükleme gerektiren durumlar için ise 2-8 arası yükleme yapılır.Bu fiyata taahhüt verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farketmezabi -- 30 Haziran 2017; 17:27:52 >
  • iyi fırsat :D telekom iptal :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türktelekom vodafone sınırsız net varken 2-8 arası bekleyemem

Modem hız olarak kaçı destekliyor ne kadar hız alabildin max

İndirmede bnm hard disk e yazamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Türktelekom vodafone sınırsız net varken 2-8 arası bekleyemem

Telekom sinirsiz yokki hicam. Kotalar cok az onlarda. Bu da sinirsiz ayrica tamamen ;) ben telekomda da vodafone da da bu kotalari goremedim .

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Telekom sinirsiz yokki hicam. Kotalar cok az onlarda. Bu da sinirsiz ayrica tamamen ;) ben telekomda da vodafone da da bu kotalari goremedim .

Görememen normal çünkü kota yok ki

• quote:

quote:

quote:

Görememen normal çünkü kota yok ki

mobilde nasıl yok ?

• upload için aldık bölgemizde ttnet 0,80 veiyordu.Turkcell 50 gb kotalı (2-8 arası bedava) olan internet şahane. hemen alıp kullanmaya başladım :)
  • inanılmaz pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc44

inanılmaz pahalı

8 gb kotali paketleri 50 tl isteyenlerin yaninda bu pahali sayilmaz hocam ;)

• "Turkcell kullanıcısı değildim" derken ? Anlamadım.! Zira bağlantı adresinde "bu hizmetten faydalanabilmek için 90 günlük turkcell faturalı hat kullanıcısı olmanız gereklidir" denilmiş. Bu arada belirttikleri hız fena ya 375 mbps, lakin tabi parası da fena 129tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey V

"Turkcell kullanıcısı değildim" derken ? Anlamadım.! Zira bağlantı adresinde "bu hizmetten faydalanabilmek için 90 günlük turkcell faturalı hat kullanıcısı olmanız gereklidir" denilmiş. Bu arada belirttikleri hız fena ya 375 mbps, lakin tabi parası da fena 129tl.

yok hocam hiçbir şekilde 90 gün kuralı yok. 75 likte zaten yok hiç belirtilmemiş. ama 50 yi alırken de veriyolar aynı şekilde direkt ;)

buyurun 75 gb lıkta zaten yok okuyun :

http://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/75-gb-bilgisayardan-internet-paketi?place=packages_category

ben 50 lik aldım onda da hemen verdiler turkcellden :) belki 12 sene önce turkcell abonesi olduğum için olabilir çok eskiden bi aboneliğim vardı. ondan mı acaba bilmem . ama 75 lik olan garanti şart vs aranmıyor zaten linki okursanız :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bey V

"Turkcell kullanıcısı değildim" derken ? Anlamadım.! Zira bağlantı adresinde "bu hizmetten faydalanabilmek için 90 günlük turkcell faturalı hat kullanıcısı olmanız gereklidir" denilmiş. Bu arada belirttikleri hız fena ya 375 mbps, lakin tabi parası da fena 129tl.

yok hocam hiçbir şekilde 90 gün kuralı yok. 75 likte zaten yok hiç belirtilmemiş. ama 50 yi alırken de veriyolar aynı şekilde direkt ;)

buyurun 75 gb lıkta zaten yok okuyun :

http://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/75-gb-bilgisayardan-internet-paketi?place=packages_category

ben 50 lik aldım onda da hemen verdiler turkcellden :) belki 12 sene önce turkcell abonesi olduğum için olabilir çok eskiden bi aboneliğim vardı. ondan mı acaba bilmem . ama 75 lik olan garanti şart vs aranmıyor zaten linki okursanız :)

Çöp alt yapılar ile fiber hayal gibi. Bi ara fırsat olunca artık bunu denerim. Cigolaytları sömürürm Cevap için teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.