Şimdi Ara

Turkcell 50 TL’ye kadar olan borçlarını ilk faturalarında siliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maliye Bakanlığı’nın vergi borçlarıyla ilgili vatandaşa kolaylık sağlayan kararına bir destek de Turkcell’den geldi. Turkcell, yeniden Turkcell’li olmak isteyenlerin icra takibine girmemiş 50 TL’ye kadar olan borçlarını ilk faturalarında siliyor.

Turkcell, yeniden Turkcell’li olmak isteyen eski aboneleri için yeni bir kampanya başlattı. Hem kurumsal hem de bireysel mobil hat abonelerini kapsayacak olan bu kampanyadan Turkcell’e numarasını tekrar taşıyan ve yıllık abonelik kampanyalarına katılan tüm borçlu aboneler yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında, 50 TL ve altında borcu olan eski abonelerin ilk faturalarına borcu kadar indirim yansıtılırken 50 TL üstünde borcu olan eski abonelere de ilk faturalarında 50 TL’lik indirim sağlanacak.......

http://www.bilisimedya.com/2016/10/turkcell-50-tlye-kadar-olan-borclari.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim kriterlerim bu kampanyaya uygun. Turkcellin yeni müşteri tarifelerine bakınca çok avantajlı uygun bi tarife yok olanda diğer operatörlerden iki kat pahalı. Örneğin turk telekom 1000 dk 8gb 3gbda gece 1000 sms 29 tl..Turkcell de böyle bi tarife almaya kalksan 80 tlye felan geliyor. Tabiiki turkcellin çekim gücü çok kaliteli ama bu kadar da olmamalı turkcell fizyle felan müşteri arttıramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilseydim bu şekilde geçiş yapardım turkcell e :D hocam bende o tarifedeydim fakat tt nin ses kalitesi rezalet. kampüste bırak internet vs çekmeyi telefonla arama bile yapamıyorsunuz.çekmiyor aradığınız kişiye bağlanmak için dört dönüyorsunuz. ve bu artık katlanılmaz hale geldi ve turkcell e geri dönüyorum :) tt pişmanlıktır en azından Sakarya da
  • Anlıyorum keyfinize bakın hocam ama borç silme kampanyası 31 aralığa kadar sürecek isterseniz biraz daha bekleyin belki turkcell adamakıllı kampanyalar çıkarır

• hocam başvurdum artık.bekliyorum işte. iş işten geçmiş :) biran önce güzel bişeyler çıkarırlarsa geçerim direk
  • Hayırlısı hocam :) zaten ilk 3 ay yeni müşteri kampanyalarından faydalanabiliyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.