Şimdi Ara

Turkcell, 50mb (Sınırsız) Avantajlı cepten internet? 3TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatsap idare eder de internette sörf işkence olur
  • Turkcell 96 kbps yeterli oluyor bana.

Ucuz fiyatlı, bu hızda tarifesi olsa çok iyi olacak.
  • Herkes olumsuz yazmış ama bence gerekli böyle bir paket.ornegin ben hava durumu istasyonu kurup İnternet'e anlık hava durumunu yüklemek icin böyle bir pakete ihtiyac duyuyorum,kuracağım yer tarla ve telefon-internet yok civarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 15 kbps ile kac aydir idare ettim sonunda paketi iptal ettim daha gitmezdi yani
    Cok yavas ama yinede her isimi goruyodu ama beklemekten sıkıldım internette ve video filen acmiyo sinirimi bozuyodu

• Alayım dedim;

Herhangi bir aktif internet paketi olmayan bireysel faturalı ya da faturasız hat sahibi abonelerimiz paketi satın alabilirler.

Demesine rağmen hattın uygun değildir dedi ve vermedi.

Hat Turkcell ve ön ödemeli, genç tarife.
  • Ya Türkcell 500mb,sınırsız twitter çıkarmış. Online işlemlerden Sadece hesabıma girip alabiliyorsun. Fiyatıda 6tl, ama hemen al butonu çıkmıyor. Konuyla ilgili aradım daha yeni o sebeple olabilir diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Ya Türkcell 500mb,sınırsız twitter çıkarmış. Online işlemlerden Sadece hesabıma girip alabiliyorsun. Fiyatıda 6tl, ama hemen al butonu çıkmıyor. Konuyla ilgili aradım daha yeni o sebeple olabilir diyorlar.

Hocam boyle bir paket görmedim eminmisiniz ?

• Andy Selva kullanıcısına yanıt

Bu sadece Twitter paketi anladığım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

http://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/500-mb-twitter-paketi

Bu sadece Twitter paketi anladığım kadarıyla.

500mb sadece twitter için olmamalı.

Altına 500mb ile neler yapılabilir diye örnekler koymuş.
  • 3 TL'ye 500 MB aşımsız emekli paketi var. Herkes alabiliyor mu emin değilim ama denemekte fayda var
  • kanser etme paketi 5 kbit nedir

• Turkcellde faturasıza kaldırdı dün sitesinde bulamadım faturasız için 1 gb sınırsız interneti faturalı için halen bulunmakta. İki ihtimal var turkcell 4g geleceğinden dolayı yeni paket çıkaracak yada btknın mobil internettede akn sonrası hızı yükselteceğini açıklamasından sonra çok fazla kişinin paketi almasını önlemek.

• bu paketti aldım. Google bile açmıyor. Hızı 50 kb filan olsa iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 50 mblık pakedi aldım. Bilgisayardan 3G modemle giriyorum. 5 Kbps yi hzılandırmak için browsec,zenmate gibi vpn programları satın alsam hızlanır mı sizce?
    browsec.com
    Browsec VPN your Personal Privacy and Security Online
    https://browsec.com/plans
    Turbo speed yazıyorda acaba hızlanır mı diye soru işareti var.Premium olmak gerekiyor deneyen var mıdır.

yada başka satın alabileceğimiz bir program var mı. ? Almaya niyetliyim ciddi olarak. Siteleri açsın yeter ki öyle download falan değil işimiz. Facebook twitter donanımhaber sözlük maç skorları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colsart -- 4 Haziran 2016; 15:28:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: colsart

Arkadaşlar bu 50 mblık pakedi aldım. Bilgisayardan 3G modemle giriyorum. 5 Kbps yi hzılandırmak için browsec,zenmate gibi vpn programları satın alsam hızlanır mı sizce?
    browsec.com
    Browsec VPN your Personal Privacy and Security Online
    https://browsec.com/plans
    Turbo speed yazıyorda acaba hızlanır mı diye soru işareti var.Premium olmak gerekiyor deneyen var mıdır.

yada başka satın alabileceğimiz bir program var mı. ? Almaya niyetliyim ciddi olarak. Siteleri açsın yeter ki öyle download falan değil işimiz. Facebook twitter donanımhaber sözlük maç skorları.

5kbps şu demek musluğu kapattım ama damlatiyor abdest alabilir miyim? Evet ama alana kadar abdestin kaçar.

Programlar internet hızını artirmaz sadece daha verimli kullanmanı sağlar.
    5kbps ile bu sayfayı açmak bile birkaç dk nı alır.
    İnternet sayfalari genelde 100kb falan oluyor. Bu ise 3dk demek bir sayfa açmak için. Resimsiz reklamsiz olsa belki 1dk nin altina iner mail kontrolu.

Onun yerine musait bir arkadaşı arayıp usta maç kaç kaç demek kesinlikle daha hızlı bir teknolojidir.

500mb 3tl ben bir akrabaya aldım. Almak çok kolay yasli zatın tcsini biyerlere sms atıp emekli kulübüne üye ettim. Sonra paketleri serbest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazozu kaşıkla açan adam -- 7 Temmuz 2016; 6:56:43 >

• quote:

Arkadaşlar bu 50 mblık pakedi aldım. Bilgisayardan 3G modemle giriyorum. 5 Kbps yi hzılandırmak için browsec,zenmate gibi vpn programları satın alsam hızlanır mı sizce?
    https://browsec.com/plans Turbo speed yazıyorda acaba hızlanır mı diye soru işareti var.Premium olmak gerekiyor deneyen var mıdır.

Bu paket i herkes alabiliyor mu dostum yada almak için ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: msg260

quote:

https://browsec.com/plans Turbo speed yazıyorda acaba hızlanır mı diye soru işareti var.Premium olmak gerekiyor deneyen var mıdır.

5kbps şu demek musluğu kapattım ama damlatiyor abdest alabilir miyim? Evet ama alana kadar abdestin kaçar.

Programlar internet hızını artirmaz sadece daha verimli kullanmanı sağlar.
    5kbps ile bu sayfayı açmak bile birkaç dk nı alır.
    İnternet sayfalari genelde 100kb falan oluyor. Bu ise 3dk demek bir sayfa açmak için. Resimsiz reklamsiz olsa belki 1dk nin altina iner mail kontrolu.

Onun yerine musait bir arkadaşı arayıp usta maç kaç kaç demek kesinlikle daha hızlı bir teknolojidir.

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/emekli-internet-paketi-kampanyasi

500mb 3tl ben bir akrabaya aldım. Almak çok kolay yasli zatın tcsini biyerlere sms atıp emekli kulübüne üye ettim. Sonra paketleri serbest.

Sen nasıl aldın bu emekli paketi ni 3 tl ye 500 mb bende gecicem bu tarifeye ama tc No yu nasıl göndercez dostum

• Musteri hizmetleri söylüyor. Filan numaraya yaşlı olan kişinin tc sini at kulübe üye oluyorsun. İnternette de belki vardır. Ben unuttum şimdi baya oldu yapalı

• her ay 3 tl ye 500 mb çok iyiymiş
    Şimdi genç tarifedeyim,bu tarifenin imkanları güzel
    Şimdi yaşlı tc si ile yaşlılar klübüne kaydolsam genc tarifeden olacam :)
    Gençlik mi yaşlılık mı arada kaldım

• 5k ile whatsap ileti gönderirsiniz başka işe yaramaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.