Şimdi Ara

Turkcell, 50mb (Sınırsız) Avantajlı cepten internet? 3TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturalı 21 tl'ye taahhütlü 500dk heryöne paketim var.

Yanında linkini verdiğim paketi alsam ihtiyaçlarımı karşılar mı?

quote:

Daha Fazla Bilgi
    256 Kbps hızındaki 50 MB’lık paket aşımsız Avantajlı Cepten İnternet Paketi için ilk ay herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Paketin yenilendiği sonraki aylarda ise sadece 3 TL ödersiniz.

Avantajlı Cepten İnternet Paketi’nin aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 50 MB kullanımın doldurulması halinde, internet erişim hızı, paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

Amacım download değil. Evde ttnet internetim var.

256kb ile başlayan paket, kota aşımından sonra 5kbps'a düşüyormuş. Bu hız aşağıdaki maddeleri karşılar mı?

1 ay internetsiz kullandım sıkıntı çekmedim. 1 ay 1gb deneme paketi aldım bitmesine 3 gün kaldı. Hız 96kbps düştü ama iş görüyor. Şimdi internete alıştım bulunsun bari diyerek...

5kbps hız ile Dışarıda olduğumda kullanım şeklim.

*Gelen mail kontrolü

*Forum donanım mini sürümünü takip etmek (5kbps, kaç saniyede cevaplanan mesajlarım bölümünü açar)

*Arasıra facebook, twiter. (açarken zorlanırsa önemli değil, girmeyiveririm)

*Haftada bir iki whatsapp

*Nokia, ücretsiz, haritası indirilmiş navigasyon kullanıyorum, ama arama yaparken çevrimiçi olmak gerekiyor.

*Gerketiğinde googleda arama yapıp bilgi edinmek.

* ? uno & friends gibi oyunlar 5kbps ile oynanır mı?

Bu paket gerçekten sınırsız mı? Kelime oyunu yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 17 Şubat 2014; 11:17:37 >

• Whatsapp ve mail kontrolünde sıkıntı olmaz ama diğerlerinde yavaş olması muhtemel hocam. 1 gb kotalı 3-5 daha fazla verip paket alma imkanınız varsa ona yönelin 128 kps hızla bile bazen sinir bozucu oluyor 5 kps ile insanı krize sokar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Telefonum Lumia 925

Faturalı 21 tl'ye taahhütlü 500dk heryöne paketim var.

Yanında linkini verdiğim paketi alsam ihtiyaçlarımı karşılar mı?

http://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/avantajli-cepten-internet-paketi

quote:

Daha Fazla Bilgi
    256 Kbps hızındaki 50 MB’lık paket aşımsız Avantajlı Cepten İnternet Paketi için ilk ay herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Paketin yenilendiği sonraki aylarda ise sadece 3 TL ödersiniz.

Avantajlı Cepten İnternet Paketi’nin aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 50 MB kullanımın doldurulması halinde, internet erişim hızı, paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

Amacım download değil. Evde ttnet internetim var.

256kb ile başlayan paket, kota aşımından sonra 5kbps'a düşüyormuş. Bu hız aşağıdaki maddeleri karşılar mı?

1 ay internetsiz kullandım sıkıntı çekmedim. 1 ay 1gb deneme paketi aldım bitmesine 3 gün kaldı. Hız 96kbps düştü ama iş görüyor. Şimdi internete alıştım bulunsun bari diyerek...

5kbps hız ile Dışarıda olduğumda kullanım şeklim.

*Gelen mail kontrolü

*Forum donanım mini sürümünü takip etmek (5kbps, kaç saniyede cevaplanan mesajlarım bölümünü açar)

*Arasıra facebook, twiter. (açarken zorlanırsa önemli değil, girmeyiveririm)

*Haftada bir iki whatsapp

*Nokia, ücretsiz, haritası indirilmiş navigasyon kullanıyorum, ama arama yaparken çevrimiçi olmak gerekiyor.

*Gerketiğinde googleda arama yapıp bilgi edinmek.

* ? uno & friends gibi oyunlar 5kbps ile oynanır mı?

Bu paket gerçekten sınırsız mı? Kelime oyunu yok değil mi?

5KBPS İSE KANSER OLABİLİRSİNİZ PTTCELL VARKEN NEDEN BU TARİFEYİ ALDINIZ ?

• Paket almadım, Türkcell abonesiyim ek internet alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kbps ile internetemi girilir telefon kirdirtir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben nokia n82 ile 50mb lik bu paketi kullanıyorum 5 kbps ile googleye 2-3 saniyede mobil facebooka 5-10 saniyede giriyorum .
    donanımhaber mobil sitesine girmek ise bazen yarıda kalıyor bazen 1 dakikadan daha fazla bekletebiliyor
    bu arada resimler kapalı olarak internete giriyorum
    diğer sitelere girmem neredeyse imkansız gibi
  • Kota aşımı yok, Sonuç itibariyle denenebilir değil mi?

Hiç paket kullanmamaktan iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız internet
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kota aşımı yok eğer 3 lira sizin için kayıp değilse hiç internetsiz olmaktan iyidir . hiç olmazsa 5 kbps ile google arama sonuçlarına ve mobile facecooka girebilirsiniz
  • tabiki de hiç yoktan iyidir ama hız 5'e düşünce de yavaşlık çekilmez olacaktır
  • 50 mb ile neler yapılabilir örnek verecek olursak
    resimlere girmeden
    1 - google arama sonuçlarına 2000 kere
    2 - mobile facebooka 700 kere
    3 - donanım haber mobile sitesine 300 -kere girilebilir
    son 6 ay hiç internet kullanmayanlar bu paketi 6 ay boyunca ayda 1 liraya alabilirler

en düşük hız 1 - 2 mbps olsa iyi olurdu . ancak bu paket denenmeye değer . hiç yoktan iyidir.

ben şu anda n82 telefonumla bu paketi kullanıyorum ve bu paketle bu yazıyı yazıyorum
  • Hiz iyi olsa iyidi Zaten ben 500mb sinirsiz kullaniyom 9 tl ucuz kafam rahat

• Hız 5 kbps düştükten sonra Whatsapp kullanımı nasıl olur mesaj anında ulaşırmı göndermede ve almada.
  • Aninda olmaz

• Mail forum whatsapp kullaniminda skinti olmaz face zorlar ama kullanirsin mesajlar direk gitmez hatta bazen once yazmis oldugun mesajlar karsi tarafn mesajindan sonra bile gider ortalik karisir :)

• Gençler saniyede 1kb bile indiremediğiniz bağlantıda nereye maillerinize bakıp whatsappda mesajlaşacaksınız?
  • 5gb kotalı vınn var kota dolunca hızı 5kbs'ye düşüyor. Kesinlikle hiçbir şey indiremiyorsunuz isterseniz deneyip kendiniz görün. 5kbs hız internet kesilmiyor demek için kandırmacadan ibaret, kanunlar ya da yönetmeliklere uydurmak için olabilir.
  • 5 kbps ile google arama sonuçlarına 4-5 saniye mobile facebooka da 10 - 15 saniyede giriliyor n82 telefonumla ..
    bunun dışında neredeyse hiç bir siteye tam olarak girilmiyor . çoğunluklada yarıda kalıyor .
  • Hocam 5 kbps kafayı yedirir insana. 1gb yeter diyorsanız şuna bakın bence:

• biuu kullanıcısına yanıt
    5 kbps interneti durdurma amacli bir hizdir. 50 mb da cok yetersiz. Bende 96 kbps var ve berbat. Sakin deneme bile.

• biuu kullanıcısına yanıt
    Gercekten sinirsiz mi demissin de sinirsiz demiyor ki asimsiz diyor. 50 mb sonra internetin duracak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.