Şimdi Ara

Turkcell 8 GB ve 750 Dakika = 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Turkcell şahane paket yapmış. Fizy, Bip falan onlarada ayrı kota veriyor ama onları kullanan olmadığından bahsetmeye gerek yok.

• cazip bir paket olmuş, alıp kullanmayı düşünüyorum açıkcası hem internet hem de dakika açısından uygun bir tarife

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulakver -- 9 Aralık 2019; 9:43:21 >
  • Diğerleriyle arada 10 lira fark var.

Alınacak kaliteli hizmet ve ekstra hediyeler düşünülürse bu fark hiç birşey.

Mâlum yıl 2020 olmak üzere hâlâ volte veremeyenler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara paketmiş hemen bakıyorum
  • Vodafone 40 liraya 10 GB 750 dk veriyor. (faturasız)

• kullanmaya başladım gayette memunum
  • M e h m e t M kullanıcısına yanıt
    Aslında bu tarife de 10 Gb, haydi gel kampanyasından 12 ay boyunca 2GB daha veriyor yeni abonelere. Yalnız şöyle bir durum var. Yeni Turkcell'e geçenlere hoş geldiniz hediyesi diye fatura takip, Telesekreter, Arayanı bil, aradığın kişi ulaşılabilir olduğunda mesaj gelen paket tanımlamaları 30 gün boyunca ücretsiz tanımlanıyor. Eğer iptal etmezseniz ikinci ay faturanıza 15-20 tl arasında bir farkla bu servislerin ücretleri alınıyor. Online işlemlerden iptal etmeniz gerekiyor. Yeni aboneler bu duruma dikkat etmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diğer operatörden gelenle için mi bu hocam
  • Mevcut aboneler alamıyor bu paketi. Ya baska oparatorden Turkcell'e gececeksin yada yeni hat alacaksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.