Şimdi Ara

Turkcell 96 kbps ile LoL oynama [Denendi!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

quote:

Orijinalden alıntı: mandira10

paket bitmeden bile 150 pingden aşşağı almıyordum acaba sorun bendemi

Hattın çekmiyo olabilir iyi.

evim 9.katta ondan olabilirmi acep
  • Pttcell 128kbps ile 120-200 ping arası oynanıyor ancak TF ler olsun efektli hero larda ping 2000-3000 vuruyor kötü oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Pttcell 128kbps ile 120-200 ping arası oynanıyor ancak TF ler olsun efektli hero larda ping 2000-3000 vuruyor kötü oluyor.

Pttcell avea kullanıyor, o sakat.

• Tatlı bilgilendirme; 135 ping normal reflekslere sahip oyuncular için tehlikeli sayılır. 0 dodge odağı olanlar 200+ pinglere dayanabilir.

Benim arkadaşlar 3000 ping görüyormuş.

• Bu doğru mu? Bu aralar deneyen var mı?

• hayır ping 200-300 civarı laneye gelince 4k denemeyin bile

• Bemim gibi okumadan yazmayın

• 64 kbps ile denicem haydi bismillah

• Benim Ping 55 ten 70 e çıktımı bi yavaşlama bi akıcılıkta azalma var diyorum millet 100+ ping Konuşuyor. Böyle bi Bağlantı ile oyuna girip milletin Hakkını yiyorsunuz yazıklar olsun

• Turkcell Vınn ile 20000 ping alıyorum soruları alayım ?
  • Normalde 96kpbs yeterli erişimi saglamali ancak 96kpbs ye dustugunde yek düşen hızımız olmuyor ek olarak internet onceligimizi de dusuruyorlar. Öncelik: Sana baz istasyonu tarafindan saglanabilen internet kalitesi olarak ozetlenebilir. Yani bu yüzden oynayamiyoruz. Evde kendi ev internetinizin kullanimini netlimiter ile ayarlayip 96kpbs ye gore lolu limitlerseniz pingsiz oynayabildiginizi göreceksiniz.

• Yurtta neyini iyiydi 60-80 arası evde turkcell var işte 6gblik paket 95-98 arada hat dolulugundanmidir nedir 110 200 sonra 4k ya doğru tirmaniyor gece 11 12 arası bi sıkıntı olabiliyor 12.30 dan sonra yine 97 falan ama oyunu yinede etkiliyor dodgelama skill kullanma potansiyeli azalıyor ama çaresizlik 5-6 yıl oldu şu vınn kullanmaya başlayalı pek bir derdi olmadigindan Pedere daha cazip geliyor paket bitse bile bayiye gitmen gerek yok hız problemine olmasa on numara

• Şu sıralar paketimde hala internet olmasına rağmen 400 ping falan almaya başladım anlamıyorum telefonu çeken yere koyuyorum özellikle. Server bazında mı oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Geçtiğimiz hafta hattımı Turkcell taşıdım ve şu 1 gb sonrası hız düşen sınırsız pakete abone oldum kendisi 25 tl aylık.

Az önce mesaj geldi 1 gb doldurdunuz diye ve hemen denememi yaptım.

Kesinlikle rahatlıkla oynanıyor.

Hız düşürülmeden önce 6 mbps hız ve 80 ping alıyordum şuan ping aynı ama hızım 0.09 mpbs ve eskisinden iyi verim alıyorum.

Eskisinden iyi verim almamın nedeni bağlandığım sunucuyu bursada göstermesi eskisi antalyadaydı ve hatlarda yoğunluktan arada ping çıkıyordu ama 96 mpbs hattında yoğunluk olmadığından dolayı 110 ping sabiti yakaladım.

Launcherda veya champ pick esnasında sıkça sunucudan yanıt bekleniyor uyarısıyla karşılaşabilirsiniz ama oyuna başlayınca sorunlar ortadan kalkıyor.

Opertörden operetöre fark etmesinin sebebi ping, oyunun internet hızıyla alakası yok yani zaten 45 dk bir oyun 40 mb yiyor 96 kbps aldığımızı düşünürsek matematikde bunu doğruluyor.

Özet olarak Turkcell ile aylık 25 tl vererek lol oynayabilirsiniz.

Buda speed test.

Turkcell 96 kbps ile LoL oynama [Denendi!]

konuyu hortlatmış olsamda yazmadan edemedim. avea jet modem kullanıyorum. 15 gb de 128 kbps 20 gb de 96 kbps düşüyor.ancak speedtest te hızım 6 kbps gözüküyor.
    ben bu netle daha önce oynamayı denedim. başka arkadaşların yazdığı gibi özellikle miss fortune gibi skilleri sürekli devam eden şapiyonlarda ping bir anda 20000 e kadar çıkıyor.(yaşadım bu durumu) bide düzgün oku yazmışsın o arkadaşlardan birine. senin dediğin gibi oynayabilmek için oyundaki bütün şampiyonların sadece düz vuruş atması gerek

• KARDEŞ BENDE TURKCELL VINN VAR 1KBPS AMA LOL OYNARKEN ACAYİP DELAY OLUYOR NEDEN ??????? NE YAPMALIYOM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir binaya taşındığımız için ve bu binaya altyapı başvuru yapmamıza rağmen yaklaşık 10 ay sürer dedikleri için Türk Telekom bilmem ne wifi aldım. Kotayı aşmama 10gb kaldı, aşım sonrası hız 96kbps'e düşecek. Ben de deneyip yazacağım. Bakalım oynayabilecek miyiz.

Not: Aradan nerdeyse 4 yıl geçmiş hala kota aşım derdi var. Onu geçtim 96kbps ne insafsızlar insan birazcık yükseltir. Neyse birkaç güne yazarım nasıl olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

KARDEŞ BENDE TURKCELL VINN VAR 1KBPS AMA LOL OYNARKEN ACAYİP DELAY OLUYOR NEDEN ??????? NE YAPMALIYOM

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

KARDEŞ BENDE TURKCELL VINN VAR 1KBPS AMA LOL OYNARKEN ACAYİP DELAY OLUYOR NEDEN ??????? NE YAPMALIYOM

Bad Old Days
  • quote:

oh mein god
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.