Şimdi Ara

TURKCELL Bayide Faturasız Kart Yok(muş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttelekom dan turkcell faturasız a geçmek için bayiye gittim faturasız kart yok denilip rahat tarife önerildi aynı faturasız gibi kullanırsın falan dediler aldım ben de normal bir sim kart verdiler bu bir kurnazlık olabilir mi o tarifeyi sattırmak için? Hat açıldığında istediğim pakete geçebilir miyim?

• yunusemre09 Y kullanıcısına yanıt
    Turkcell rahat sen istediğin zaman yenilediğin her ay otomatik tanımlanmayan ücreti ay sonunda ödediğin bir sistem. (nasıl yenileniyor bilmiyorum) Bunu satmak için de faturasız yok demiş olabilirler, gerçekten olmayabilirde. Tarifeni değiştirebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet o bir kurnazlık ve siz tuzağa düşmüşünüz. faturalı hat satmak için onu yapıyorlar malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

evet o bir kurnazlık ve siz tuzağa düşmüşünüz. faturalı hat satmak için onu yapıyorlar malesef.
    hayır faturalı değilmiş özellikle sordum taahütlü mü vs diye faturasız dendi ben de köye gideceğim orda çekmiyor telekom mecbur kabul ettim rahat paketi.
  • Faturalı ve Rahat hatta geçirince bayi para (prim) kazanıyor.

Ve onlara belirtilen aylık Faturalı'ya geçirme kotasını tamamlamaya çalışıyorlar. Bu yüzden sim Kart yok, faturasizda 6 ay taahut var yalanını söylüyorlar.

Başka şubeye gidin veya şubedeki elemanların yanında müşteri hizmetleri (0532 532 00 00) arayın ve oradaki temsilciye böyle böyle diyorlar diyin muhtemelen özür dileyecekler.

Faturalı ile faturasız sim kartları aynıdır bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 6 Temmuz 2020; 18:12:7 >
  • Faturasızdan para kazanamadıkları için. Tüm sim kartlar aynıdır. Rahat tarifenin kendi pisliği var. Banka vb. yerlere eğer sms ücretli ise, bazı ücretli numaraları arama hakkınız yok. Tarife aşım ücreti olmadığı için. Ayrıca faturasıza geri geçmek için hatırladığıma göre şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz. Ama belki müşteri hizmetlerinden oluyordur artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan :) sim kartlar tek artık. Faturalıya, hazırkarta ya da rahata hepsi teksim. He bir de numarada farketmiyor. Her numara faturalı faturasız açılabiliyor. Numaralar Turkcell'de :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone bayiler şaka mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir bayiye gidin, hat taşımak için arzulu olanlar varsa dert etmezler böyle şeyleri...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell bayiler hep aynı :) değişmez bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Yalan :) sim kartlar tek artık. Faturalıya, hazırkarta ya da rahata hepsi teksim. He bir de numarada farketmiyor. Her numara faturalı faturasız açılabiliyor. Numaralar Turkcell'de :)
    Elimde eskiden beri yedekte duran 532'li numara var zarfında. İsteyecek olsam, faturasız açılması mümkün mü? (Bayiye götürdüğümde olmaz derler kesin, doğru bilgi edinmek zor.)
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Artık hatlar bayi sistemine Turkcell den kayıtlı kayıtsız olduğu için açılmayabilir. Anlık olarak sisteme alınsa da faturalı açılabilir. Farketmez en düşük paketten açıp geçersin. Toplamda 200 tl he mal olur sana. Faturasız hat alsan da aşağı yukarı aynı paraları istiyorlar

• Aynen faturalıdan faturasıza geçtim. Bayiden rahat hata geçeyim dedim oralı olmadılar. Ben de faturasız devam ediyorum. Faturalıda aynı tarifenin 2 katı ücret istiyor. Resmen soygunculuk..
  • Daax kullanıcısına yanıt

kac lira ücret ödediniz faturasıza gecerken? hattı açtırdıgınız ilk gun yaptırdınız işlemi bir de, değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanfeyz

kac lira ücret ödediniz faturasıza gecerken? hattı açtırdıgınız ilk gun yaptırdınız işlemi bir de, değil mi?

Faturasıza geçerken para ödemiyorsun. Tarifenin bitmesi gerekiyor tabiki. 2-3 ay faturasız kullandım. Sonra faturalıya gelmem için kampanya yaptılar. 1000 dk 1000 sms 10 gb 42 tl ödüyorum. Tavsiye ederim.

• Malesef banada aynısını dedi faturasız paketler henüz gelmedi dediği an kapıdan birşey demeden çiktim.

Bir başka bayide aynı gün içinde 10 dk da haletiler.

En tanınmiş yer en çöp yer olarak kaldı daha kapıdan içeri girmem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.