Şimdi Ara

Turkcell bilgim dışında, kimlik bilgilerim ile üzerime hat açılmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 02.06.2015 tarihinde bana 18:30 saatinde gelen SMS’i ilk başta sahtecilik SMS’i sandım ama sonra 532 nolu çağrı merkezini 18:35’de aradım. Mesaj içeriğinde ise :”Adınıza Kayıtlı 5387277589 nolu hattınızın toplam 45,40TL borcunun avukat, vekalet ücreti ve icra masrafı dahil yaklaşık 131,92TL’ye çıkmaması için hemen 05327575555 i arayarak fatura borcunuzu ödeyebilir, kredi kartına 9 aya kadar faizsiz taksit seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.”. Çağrı merkezinizle yapmış olduğum görüşme neticesinde bahsi geçen “5387277589” nolu numara benim adıma kayıtlıymış ve Mart ayı içerisinde AVEA’dan TURKCELL’e geçirilmiş. Buna takiben ise Nisan ve Mayıs ayları için fatura kesilmiş. Ödenmediği için ise bana borç çıkmış ve ödemem gerekiyormuş. Benim daha öncesinde Turkcell hatlarım oldu ama hepsi Kontörlüydü! Ayrıca yıllardır tek bir numara kullanıyorum ve o da ise “0555 *** ** **”! Bu hat geçişleri ancak kimlik ile yapılabilir. Kimliğim çalınmadı veya düşmedi ama kimliğim kullanılarak böyle bir iş yapılmış! Şimdi eğer bu işlemi bir Turkcell bayisi yaptı ise! Nasıl olur da kimlik sahibi olmadan bir işlem gerçekleştirilebilir! Kime neye göre fatura kesilebilir? Ayrıca sistemde bütün bilgilerim bulunurken bana hiçbir haber gelmiyor ama borç geliyor. Turkcell GSM markasını Türkiye’nin en iyi, en kurumsal ve porfesyonel çalışan GSM Operatörü olduğunu yıllarca savundum ve güvendiğim için yıllardır Turkcelliyim. Bir faturam bir gün olsun gecikmemiştir! Ama ben bu kadar güvendiğim bir GSM operatöründen böyle bir mesaj alıyorum!

Daha sonra Turkcell ile 4 ay boyunca kavga dövüş halinde telefonlaşmalar ve mailleşmeler gerçekleştirdim. Başka bir mail adresi verdiler, dilekçe ve kimlik fotokopisini ilettim ama dönüş olmadı. Sonra aradım ettim ve başka bir mail adresi verdiler. Yine gönderdim bu sefer ıslak imzalı dilekçenin de taranmış halini mailde istediler. Sonra ise inceleme yapmışlar ve kimlik bilgilerim bu üzerime açılan hat ile uyuşuyormuş. Zaten bunu en başından biliyorduk ama hattı ben açmadım. Hatta Turkcell bana hangi bayi üzerinden açıldığını da söyledi ve o bayinin yerini bile bu vesile ile öğrendim. Bayiye gittiğimde ise böyle bir kayıt yok deyip işi geçiştirdiler.

Savcılığa ifade verdim ve dava sonucunu bekliyorum ama malum o işlerde süper yavaş ilerliyor. Turkcell durmadan arıyor ve borcu istiyor. Savcılığa ifade verdiğimi söyledim ama onlar bu sefer benden dava sonuç belgesini istediler yoksa yasal sürece devam etmek zorunda olduklarını dile getirdiler.

Yıllarca bir fatura geciktirmedim, bir an olsun Turkcell'den şüphe duymadım ama bu son yapılanlar beni artık hayatımdan bezdirdi. Meblağ aslında çok küçük ama Turkcell yarın benim kimliğim ile gidip de kim bilir daha ne kadar sahtecilik işine girebilir.

Hattınızı Turkcell'e taşıyacaksanız veya Turkcell hat almayı düşünüyorsanız oturun ve çok sağlam düşünün.
    Olay fatura tahsilatına gelince aslan kesiliyorlar ama başka hiç bir şeye yardımcı olmuyorlar. Çekmediği yerlerde baz istasyonu yerleştirin diye bildirdiğimde umursamıyorlar. Turkcell sadece kaliteli görünen ve yüksek faturalar ile sizi mağdur etmek üzere kurulmuş bir şirket benim gözümde.

Vodafone nasıl arkadaşlar? Bir zamanlar kullandım ve hiç sevmemiştim ama artık mecbur kaldım gibi.

• O işi yapan gerizekalı çalışan belli mi? Belli olması lazım onlarda imza atiyordu. Kişiyi öğrenin. Ona dava açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.