Şimdi Ara

Vodafone fat. Hat tarifem bilgim dışında üst pakete yükseltildi güvenlik açığı var dikkat ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün sabah 2. Hat olarak sadece arama için kullandığım eski tuşlu nokia model telefonuma mesaj geldi paketiniz akıl küpü L tarifesine yükseltilmiştir diye.Hemen aradım vodafone çağrı merkezini dedim ben akıl küpü m tarife kullanıyordum hiç bir talebim işlemim olmamasına rağmen tarifem değişti güvenlik açığı mı var dedim dediler kayıt açalım inceleyelim

Gelelim soruna bu sabah aradım kayıt sonlandırılmış ve cevap vodafone yanımda uygulamasından ben değiştirmişim tarifemi.Deli oldum adamlara diyorum internet bağlantısı içermeyn özelliği olmayan sadece arama için kullandığım telefonda ben nasıl intenete girecem ayrıca internet kullanımı hattın 0 mb. 10 aydır akıl küpü m kullanıyorum 2 ay daha var tahadüt bitmesine neden ben tahadüt bozayım işin en kötüsüde benim m pakette 1000 dakika her yöne var iken bu L pakette 750'dakika her yöne.
    Şu aşamada ne yapmalıyım cayma bedeli cezası gelicek büyük ihtimal üzerine 01 mayısda yüklenen m paket ücreti artı L paket ücreti gelecek inanın çok sinirliyim adamlar dediği siz yapmışsınız.
    Yanlız şüphe içeren gelişme dün öğlen gibi bayiden aldığınız hizmeti puanlayınız mesajı geldi?
    Benim bildiğim vodafone bayisinden işlem yaptığınızda bu mesaj geliyor birileri acaba bir bayi hattımla ilgili bir işlem yapmış olabilirmi.Acil önerileirilerinizi bekliyorum btk şikayet oluştursam işe yararmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travegostar -- 14 Mayıs 2017; 11:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ustam geçmiş olsun anladıgım kadariyla tarife degisikligi onayın olmadan gerçekleşmis burda tarıfe degısıklıgınde cayma ve taahut bozma dıye bırsey olmaz zaten bunun dısında siz 2 ay sonra taahutum biticek diyordunuz peki aklınızda başka bir operatöre geçmekmi var yoksa başka bir tarifemi. bunların dısında bır işlem yapmakmı istiyorsunuz bı numara verıcem sıze orayla bu konu hakkında bır görusun. vodafonun musteri hizmetleridir orasida indirim kanali ve tarife degisikligi hakkında size cok yardıcı olucaklardır mesai saatleri icinde ararsanız daha hızlı ulaşırsınız 18:00 önce arayın ama çözemezseniz bana tekrar dönüş yapın bakalım neler yapacagımıza kolay gelsın

• Ben işkillendin bi hattınızı kontrol edin tarife değiştirilip telefonda almış olabilirler işinizi sağlama alın vodofone Faturalı kullanmadığımdan pek bilgim yok ama siz yinede bi kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vodafone Red Dragon

Merhaba ustam geçmiş olsun anladıgım kadariyla tarife degisikligi onayın olmadan gerçekleşmis burda tarıfe degısıklıgınde cayma ve taahut bozma dıye bırsey olmaz zaten bunun dısında siz 2 ay sonra taahutum biticek diyordunuz peki aklınızda başka bir operatöre geçmekmi var yoksa başka bir tarifemi. bunların dısında bır işlem yapmakmı istiyorsunuz bı numara verıcem sıze orayla bu konu hakkında bır görusun. vodafonun musteri hizmetleridir orasida indirim kanali ve tarife degisikligi hakkında size cok yardıcı olucaklardır mesai saatleri icinde ararsanız daha hızlı ulaşırsınız 18:00 önce arayın ama çözemezseniz bana tekrar dönüş yapın bakalım neler yapacagımıza kolay gelsın

Yaşlı bir babam var hattı kullanan o sadece görüşme yapar telefonu baba telefonu dediğimiz nokia yani eski tuşlu hocam bizim paket 1000 dakika 1000 sms 1 gb internetti inan her ay sms internet kullanımı 0 konuşma sadece var bizim tarife bitmesine 2 ay daha vardı herhangi bir yükseltme ihtiyacımız olmadı dediğim gibi bi anda mesaj geldi akıl küpü m tarifeden L tarifiye yükseltildiği mesajı geldi aradım itiraz ettim dedikleri tek şey siz vodaofone yanımda uygulamasından siz yükseltmişsiniz dediler .Kaç kez dedim internet bağlantısı olmayan eski bir model telefon kullanılıyor hatta ayrıca harcama incelemesi yapın hatta sadece görüşme var diğer kullanımlar 0 dememe rağmen düzeltmediler

Şimdi btk ya şikayeti yaptım bundan sonra ne yapabilirim ayrıca çok işkillendiğim bir olayda bayiden aldığınız hizmeti puanlayın mesajı geldi hatta bildiğim kadarı ile bayiden işlem yaptığınızda bu sms geliyor ben bayiden falan bir işlemde yapmdım bu işi nasıl aydınlağa kavuşturacağız bilmiyorum hocam bir yardım edersen çok dua ederim sana kardeş

• hocam bilgin yoktur ama tarifenizi siz yukseltmissinizdir kesin, bu adi Vodafone o kadar şerefsiz ki kimbilir nasıl bir tuzak kurdu size, evet yada hayır, veya onaylıyorum diye push bildirim ler çıkıyor onun gibi bir tuzak, örneğin sen arama sonrası ekrana birşey geliyor sen sanıyor sun ki kalan dakika bilgisi tikliyorsun ücret kesiyor kartvizit gönderiyor karşıya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeje15

hocam bilgin yoktur ama tarifenizi siz yukseltmissinizdir kesin, bu adi Vodafone o kadar şerefsiz ki kimbilir nasıl bir tuzak kurdu size, evet yada hayır, veya onaylıyorum diye push bildirim ler çıkıyor onun gibi bir tuzak, örneğin sen arama sonrası ekrana birşey geliyor sen sanıyor sun ki kalan dakika bilgisi tikliyorsun ücret kesiyor kartvizit gönderiyor karşıya

Ömrü hayatımda bunların yaptığı kadar böyle haksızlık yaşamadım diyebilirim böyle kurumsal diye geçinen firmalara nalet olsun btk göndermiş işletmiciye yani vodafone şikayeti ordan da bi bok çıkmaz kesin nalet olsun diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: jeje15

hocam bilgin yoktur ama tarifenizi siz yukseltmissinizdir kesin, bu adi Vodafone o kadar şerefsiz ki kimbilir nasıl bir tuzak kurdu size, evet yada hayır, veya onaylıyorum diye push bildirim ler çıkıyor onun gibi bir tuzak, örneğin sen arama sonrası ekrana birşey geliyor sen sanıyor sun ki kalan dakika bilgisi tikliyorsun ücret kesiyor kartvizit gönderiyor karşıya

Ömrü hayatımda bunların yaptığı kadar böyle haksızlık yaşamadım diyebilirim böyle kurumsal diye geçinen firmalara nalet olsun btk göndermiş işletmiciye yani vodafone şikayeti ordan da bi bok çıkmaz kesin nalet olsun diyorum

Geçmiş olsun. Gerçekten güvenlik açığı var, sizinki kadar ciddi olmasa da benimde başıma geldi. Masa üzerinde kendi halinde duran telefonumdan 5 tl kesildi internet paketi alındı. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, mobil uygulamadan almışsınız dedi (her ay yenilenecek bir paket değil) almadım dedim yüz milyon defa, almış olsam ne diye arayım dedim resmen kavga ettik, 5 tl yi geri yüklediler hesabıma. İyi valla telefondan bakiyeleri çeksin, kafasına göre yükseltsin, siz yapmışsınız diye üstümüze kalsın. Kesinlikle hakkınızı arayın. Ayrıca e devletten adınıza habersiz açılan hat var mı kontrol edin derim nolur nolmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 aydır 30 TL lik tarifemi herhangi bir talebim olmamasına rağmen 60 TL'lik tarifeye yükseltiyorlar. Talebim olmamasına rağmen "talebiniz alınmıştır" şeklinde mesaj geliyor.
    Ayrıca internet paketim bitmemiş olmasına rağmen 10 tl internet paketi yansıttılar faturaya.
    Vodafone'a geçtiğime pişman oldum. Uzak durun , tavsiyedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.