Şimdi Ara

Turkcell BİP artık Durum özelliği sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell BİP artık Durum özelliği sunuyor

Türk mühendislerinin geliştirdiği yerli iletişim platformu BiP’e her geçen gün yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. WhatsApp platformundan hatırladığımız Durum özelliği BİP platformuna da geldi. 

Turkcell BİP’te yenilik

Türkiye’nin yerli iletişim platformu BİP bir süredir merakla beklenen Durum özelliğine kavuştu. BiP kullanıcıları ‘Durum’ menüsüne tıklayarak video ya da fotoğraflarını durum olarak paylaşabilecek ve paylaşılan durumları izleyebilecek.

Ayrıca Bkz.Barista Gibi Filtre Kahve Demlemenin İpuçları

Yeni özellik sayesinde BiP kullanıcıları ‘Durum’ menüsüne geldiklerinde ister anlık isterlerse de telefon galerilerinden seçecekleri bir video ya da fotoğrafı paylaşabiliyor ve ayrıca ‘durum’larını görüntüleyen kişileri de görebiliyor. 

Bu sekme üzerinden ‘durum’ paylaşan kullanıcılar, rehberlerinde kayıtlı diğer kişilerin durumlarını da görebiliyor ve aynı zamanda diğer kişilerin ‘durum’larına cevap yazarak sohbet penceresine de geçebiliyorlar.

Turkcell BİP artık Durum özelliği sunuyor

Fark yaratan özellikleriyle dikkat çekiyor

BiP’in kullanıcı verileri Turkcell’in Türkiye’deki yüksek güvenlikli veri merkezlerinde korunuyor. BiP’te 15 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşmenin yanı sıra HD fotoğraf paylaşım seçeneği de mevcut. 

‘Anlık çeviri’ özelliği sayesinde mesajlaşma sırasında 106 farklı dilde sohbet etmeye imkân veren BiP’in afet durumlarında kullanıcıların yakınlarıyla konumlarını ve durumlarını tek tuşla paylaşabilmelerini sağlayan Acil Durum Butonu da bulunuyor.

Dünya genelinde operatör fark etmeksizin herkesin kullanabildiği BiP’in 'grup taşıma' özelliği sayesinde, kullanıcılar daha önce kullandıkları mesajlaşma uygulamasındaki gruplarını ve sohbet geçmişlerini hızlı ve kolay şekilde BiP'e aktarabiliyor. Kullanıcılar BiP'e mevcut sohbet gruplarını aktarırken grupta daha önce BiP'i yüklemiş olan kullanıcıları da tek tek seçmek zorunda kalmadan uygulamaya otomatik olarak ekleyebiliyor.

• Turkcell Bip reklam dolu ve ücretli servis dolu ve hantal. Asla bir telegram kolaylığı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telegram hariç gerisi çöp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bip kullanan var mı la

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Telegram da çook kafa karıştırıcı. Discord, reddit, Whatsapp ne varsa toplamış bünyesine. Bir kaç yeri takip etmeye başlayınca çat çat çat bildirimlerden kafa şişmeye başlıyor. Bence her uygulama amacıyla sınırlı kalmalı.

• Reklam çok dandik dandik mesajlar gelmesi ayrı bir konu.

• whatsapp sessizce geri çekti milleti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rakip olmak istiyorsa gereksiz servis mesajları atmayı bıraksın. engellenemiyor bile o mesajlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp ve telegram varken bu çöp bipi kim yükler.Birde servislerini övüyorlar.Alternatifleri kat kat üstünken bu uygulaması da servisleri de ikinci ve üçüncü sınıf uygulamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 2 Ekim 2021; 17:27:15 >
  • Benim Bip te durum yüklüyorum, lakin ne gören var ne de ben başkaların durumlarını görüyorum, gerçi hepi topu ben de 24-25 kişi Bip kullanıyor, ya aktif olarak kullanmıyorlar ya da sorun var uygulama da.

• Turkcell 2gb internet + konuşmayı 65 tlye veriyor bazı yerlerde diğer operatörler daha iyi çekiyor.Bimcell bile daha iyi.Ben 35 tlye 11-12 gb internet 750 dk konuşma kullanıyorum.not bimcelliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @YAHYA@ -- 3 Ekim 2021; 17:2:33 >
  • Ne zaman BiP yüklesem Telefon Isınıyor ve kasıyor..
    El mecbur kullanamıyorum. Lite gibi bir sürümü olsa keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim neden kullanıyor bu durumu yahu! isteyen gitsin facebook, instagramda istediğini paylaşsın. şifreli mesajlaşma uygulamasında bu tarz saçmalıklara gerek yok.

• Türk mühendisler türk mühendisler türk mühendisler türk mühendisler türk mühendisler türk mühendisler türk

Bi uygulamayı kaliteli yapan Türklerin yapmış olması mıdır? Eğer buysa açılışta kocaman bip yerine "türk mühendislerin mesajlaşma uygulaması" yazın. Artık internette nerede BiP reklamı görsem yanında türk mühendisler lafını görüyorum. Bravo türk mühendisler, leş gibi uygulama yapmışsınız. Hiç yaratıcı değil, tüm özellikleri kopya ve çalıntı. Ek olarak bazı opensource yazılımları değiştirip satıyorsunuz. Acıyorum Turkcell'de çalışan "türk mühendisleri"ne, bu BiP projesine yıllarını vericekler ve hiç bir zaman tutmayacak. Hayatlar BiP denilen dandirik uygulamayı geliştirmekle geçecek. Hadi geçtim mühendisleri Turkcell varlık fonundan aldığı parayı yok yere bu dandik proje için hiç ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 4 Ekim 2021; 16:3:26 >

• Şu cümleye çok güldüm Turkcell BİP artık Durum özelliği sunuyor 

Alıntı

metni:
    BiP’in kullanıcı verileri Turkcell’in Türkiye’deki yüksek güvenlikli veri merkezlerinde korunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.