Şimdi Ara

Turkcell Bip, aylik 1gb paketli yaani ici internet. gelin Soralim öğrenelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Turkcell kallanmaya basladim da denebilir. Ama acemi degilim
    Bip indir ucretsiz bipten bipe mesajlaşirsin dendi indirdim sms haric bipten bipe internetim olmadanda kullanilip kullanilamadigini daha deneyimleyemedim. Hediye kazanma 1gb yarismasina katildim 9. Sorudan ileri gidemedim bana para ver hediyeni al diyo uuuuuuuu my gut.
    Bipe davet et gediye gb kazan dedi evet TT lu birine davetle bip indirttim ama bana gelen giden gb olmadi Eyvallah....

Yaani dediler indir uygulama ici 1gb aylik paketinden istedigin gibi gez dolas dediler ilk indirdigim hafta kullandim pakette 345mb kalana dek sonra tak.... Yaani sadece yaani oldu artik hic vi sayfaya giremez oldum. Musteri hizmetlerine sordum sadece yaani uygulamasindan yaani aramalari yapabilirsiniz diyor. Neey ilk kullanmaya basladigimda boyle degildi ve ayrica turkcell.comda halen yaani ici internet yaani paketinizden gider diye aciklanmis(politikanizi degistirdiniz ama sitenizdeki aciklamayi mi degistiremediniz)

Ben geldim Turkcell bozuldu arkadas benimle hepfikir olanlari gorelimmm...
    - Turkçakal basbas bagirirdi Enfinansiyonna muçadelaa edecaaz kullanicilarimizin canini yakmayacaaz yerli yaani arama motörümüz vaar ...... Alkışlıyorumm ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 23 Ağustos 2019; 0:31:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani deki kullanımlar yani paketinden gidiyor bende 1 GB bitirdim bu ay sende hata olmuş olabilir 1 aydır yaklaşık hep yani paketinden düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.