Şimdi Ara

TURKCELL BİR İŞİ TAM YAP DA İNSANLAR FAYDALANSIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gnctrkcll'in sinemalarda 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası bayramda tatile girmiş!!! bi de yazı asmışlar, bayramda el öpmeye gidiyoruz diye. işini nasıl da biliyor ama. tam insanların sinemaya gideceği zaman iptal etmiş kampanyayı. şimdi sinemaya gittim geri döndüm. sinir oldum. neden kampanyadan yararlanmak varken enayi gibi para vereyim. hem bu kampanya mart sonuna kadar geçerli biliyordum şimdi şubat başına almışlar. TURKCELL BİR İŞ YAPIYORSAN TAM YAP DA İNSANLAR FAYDALANSIN...

• bu kampanya marta kadar değilmiydi
  • Öyleyse turkcell sana

Çok kızdım
  •  TURKCELL BİR İŞİ TAM YAP DA İNSANLAR FAYDALANSIN!!!

• İŞTE BAK DOĞRU BİLİYOMUŞUM MART BAŞINA KADARMIŞ KAMPANYA. BAKTI GÖRDÜ İLGİ BÜYÜK SÜREYİ KISALTTI TABİ. ÇOK AYIP TURKCELL... HALA ÇOK SİNİRLİYİM. GİDİP GERİ DÖNDÜM YAHU. BAYRAMDA TATİL Mİ OLUR. HEM BU GÜN BAYRAM DEĞİL Kİ! ŞİMDİ SİTESİNDEN ELEŞTİRİ YAZACAĞIM. BİLSİNLER YAPTIKLARI ÇOK BİLMİŞLİĞİ. TURKCELL'E
  • nasıl gençturkcell abonesi olunuyo
  • yaw bugün gittim bakkala 250 kontör 24,5 olmuş glb ne iş ya ayıptır yaa ben mi kazıklandım yoksa fiyatlar mı yükseldi.
  • Abi yaptığı ayıp ama zaten beklediklerinden çok rağbet oldu bu kadar beklemiyorlardı sahsen been kapatacaklarını tahmin ediyordum ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen35

İŞTE BAK DOĞRU BİLİYOMUŞUM MART BAŞINA KADARMIŞ KAMPANYA. BAKTI GÖRDÜ İLGİ BÜYÜK SÜREYİ KISALTTI TABİ. ÇOK AYIP TURKCELL... HALA ÇOK SİNİRLİYİM. GİDİP GERİ DÖNDÜM YAHU. BAYRAMDA TATİL Mİ OLUR. HEM BU GÜN BAYRAM DEĞİL Kİ! ŞİMDİ SİTESİNDEN ELEŞTİRİ YAZACAĞIM. BİLSİNLER YAPTIKLARI ÇOK BİLMİŞLİĞİ. TURKCELL'E

hoca dogru okusana resmi marta kadar diyor bayramda da hafta içi patlamıs mısır filan diyo yani bayramda kaldırmıslar sonra yine devam etcek sanırım

•  TURKCELL BİR İŞİ TAM YAP DA İNSANLAR FAYDALANSIN!!!

• DOĞRU OKUDUM RESMİ. Bİ SİTESİNE GİR DE BAK BAKALIM. ANA SAYFADA ÇIKAN İLANDA ŞUBAT BAŞINA KADAR YAZIYOR.ÜZERİNE TIKLAYIP DA ARKADAŞIN EKLEDİĞİ RESİM ÇIKINCA DA MART BAŞINA KADAR DİYOR. NE İŞTİR ANLAMADIM.
    quote:

Orjinalden alıntı: Maximus_Gurhanus

quote:

Orjinalden alıntı: xmen35

İŞTE BAK DOĞRU BİLİYOMUŞUM MART BAŞINA KADARMIŞ KAMPANYA. BAKTI GÖRDÜ İLGİ BÜYÜK SÜREYİ KISALTTI TABİ. ÇOK AYIP TURKCELL... HALA ÇOK SİNİRLİYİM. GİDİP GERİ DÖNDÜM YAHU. BAYRAMDA TATİL Mİ OLUR. HEM BU GÜN BAYRAM DEĞİL Kİ! ŞİMDİ SİTESİNDEN ELEŞTİRİ YAZACAĞIM. BİLSİNLER YAPTIKLARI ÇOK BİLMİŞLİĞİ. TURKCELL'E

hoca dogru okusana resmi marta kadar diyor bayramda da hafta içi patlamıs mısır filan diyo yani bayramda kaldırmıslar sonra yine devam etcek sanırım

• turkcell in artık cazibesi kalmadı sanırım.

kontörlü hatlar için dakıkası 40,40 kuruş oldu.( turkcell den turkcell'e)

ayrıca yonlendırme ucretı de acayıp pahalı.
    telsım hattım var ona yonlendırdıydım. Beni arayan bırı ıle gorustugumde dakıkası 10 kontorden konusmusum. Arkadasım benı aradı ve ben sadece arandıgım ıcın dakıkası 10 kontorden ucret odedım.
    yani arkadasım benı aradı dıye dakıkası 1,10 YTL ucretten yaklasık 2,5 dakıka konustum....

turkcell hattımı en kısa zamanda kapatacagım

• şu telsim bi kampanya yapsın sabırla bekliyom hiç telsimde kullanmış değilim ama anında satıcam turkceli
    mecburiyetini paraya dönüştürüyor adi tekelciler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.