Şimdi Ara

TURKCELL BLACKBERRY KAMPANYASI DEĞİŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell bugün itibariyle blackberry kampanyasında indirim yapmış. Bilgilerinize. Sizce ben bold 9000 almalı mıyım yoksa 9700'ın çıkıp çıkmayacağını mı beklemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/turkcellblackberry

• Merhaba,

Turkcell Kurumsal Musteri temsilcisi ile yapmis oldugum gorusme sonucunda Bold 9700 modelinin Aralik ayinda gelecegini ogrendim. Bence 9700 beklemek mantikli olabilir zira BB cihazlarinin 2nc eli cok zarar ettiriyor. Genede karar sizin,

Dostlukla,
  • turkcel de bold 9000'un fiyatı 102*18:1836 olmuş ise; 9700'in fiyatı da 129*18:2322 olur gibime geliyor.(indirimden önceki bold 9000'in fiyatı).

şimdi bold kullanan ve kullanmış arkadaşlara sorum 500 TL. fark vermeye ve beklemeye değer mi bu yeni blackbery için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintaz

turkcel de bold 9000'un fiyatı 102*18:1836 olmuş ise; 9700'in fiyatı da 129*18:2322 olur gibime geliyor.(indirimden önceki bold 9000'in fiyatı).

şimdi bold kullanan ve kullanmış arkadaşlara sorum 500 TL. fark vermeye ve beklemeye değer mi bu yeni blackbery için?

Blackberry Cihazların en önemli özelliklerinden birisi yazılım güncellemeleri ile cihazı son model haline getirebiliyorsunuz. 9700 ün tek artısı (donanımsal) sanırım kamerası (3 mp.) Bunun dışındaki tüm özellikler yazılım olarak 9000 e yüklenebilir. Tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBOZDEN

quote:

Orijinalden alıntı: saintaz

turkcel de bold 9000'un fiyatı 102*18:1836 olmuş ise; 9700'in fiyatı da 129*18:2322 olur gibime geliyor.(indirimden önceki bold 9000'in fiyatı).

Blackberry Cihazların en önemli özelliklerinden birisi yazılım güncellemeleri ile cihazı son model haline getirebiliyorsunuz. 9700 ün tek artısı (donanımsal) sanırım kamerası (3 mp.) Bunun dışındaki tüm özellikler yazılım olarak 9000 e yüklenebilir. Tercih sizin.

O.S 5 nasıl yüklenicek telefona ?

• arkadaşlar bold 9000 in piyasa fiyatı nedir şu an ? netten degılde magazadan alma durumunda nakit 1000 tl civarına dustumu?
  • “OBOZDEN”
    Yorumun icin sagol. Bold 9000 yaklasik 3 hafta önce aldim. Bis ile kullaniyorum ve çok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.