< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (56. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu paketlere nasıl geçiş sağlanır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emniyet Tarifelerinden Emniyet Genel Müdürlüğü kadrosunda kimliğini ve hizmet sınıfını belgelemek kaydıyla çalışan ya da emekli olmuş personel ile Polis Akademisi ve bağlı birimlerinde eğitim durumu devam eden öğrenciler kurum kimliklerini ibraz ederek faydalanabilecektir.
Emniyet Yeni Tarifelerine Türk Telekom Ofislerinden başvurabilirsiniz.
Bir de "yeni müşteri" ifadesi geçiyor, MH hali hazırda TT faturalıların veya TT müşterilerinin geçemeyeceğini söylemişti ama ofise gidip son ve net bilgiye ulaşılabilir.
-
Ne zamana kadar geçerli bilgisi olan var mı ?
-
Merhaba arkadaşlar, büyük festival paketine geçiş yaparken o ilde ikamet etme şartı aranmıyor değil mi? İstanbul'dan başka bir ile giderek geçiş işlemi yapabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlara bak bu zamana göre çok iyi
Sanki biz vergi vermiyor biz hizmet etmiyoruz bu ülkeye
Asgarri ücretli 400 lira fatura ödesin, ama 50-60 bin alan polis aynı tarifeye 135 TL
Not: Bu polis özelinde değildir arkadaşlar alınmasın
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159643982
Cevabı bu yazıda var. 🫐☝
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emniyet tarifesine nasıl geçeriz
Merhaba hocam,nasılsınız?
Bende yarın numara taşımak için ist.'dan gebze tarafına gidicem.
Mesajınızı gördüm,gebze tarafındaki herhangi bir türkcell yetkili bayii olur sanırım.
Ama gebze son durağada gitmeye gerek yok sanırım ist. tarafından gelen için Çayırova Turkcell bayi en yakını
sanırım,siz sorunsuz olarak geçtinizmi bu bayiyi geçiş için tavsiye edermisiniz?
-
Turkcell'e esim ile geçiş talep etsek karekod'u tekrar tekrar kullanabiliyor muyuz? telefondan profili silince başka cihaza kaydederek vs.
her seferinde bayiye/online'na yonledirip para ödetmiyor di mi?
son zamanlarda deneyen bilen yardımcı olursa sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnternet hızı çok düşük sizde de öyle mi? Turkcell ile görüştüm verilen hız değerleri paket hızı diyor. Download: 12 mbps upload: 0.30 festival 40gb tarifesi sitelerinde bulamadım verilen maksimum hızları
İlk başvuruda verilen qr resmini çekin veya turkcell uygulamasından ulaşabilirsiniz.
-
12 mbps download bende ve normal diyor Turkcell
Marmaray ile fatih üniversitesi kampüsünde inip Çayırova da Gürol iletişimde hallettim. 5 dk sürdü sagolsunlar çok ilgilendiler. Kendilerine teşekkür ediyorum
Sayılan illerdeki bir bayiye bizzat gidince o ilden bir adres göstermek gerekmiyor mu? Nasıl yapıyorlar?
-
Rica etsem uygulamadan adres bilginize bakar mısınız? Bana bir bayi buradan bir adres giriyoruz demişti o yüzden soruyorum.
-
Özel mesajım kapalı cevap veremiyorum. Forumdaki Geriye dönük mesajları okuyarak hallettim. Kitabına uygun sıkıntı yapmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X