Şimdi Ara

Turkcell cayma bedeli çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24/02/2020 tarihinde turkcell sözleşmem bitiyor.

Vodafona online işlemler üzerinden başvuru yaptım bugün itibariyle mesaj geldi 24/02/2020 tarihi 02:20 de hattınızı takarak kullanabilirsiniz diye bunun üzerine turkcell mh aradım (3 farklı mt ve 2 bayi ile görüştüm) 166TL gibi bir cayma bedeli çıkacağını söylediler bende 24 şubatta sözleşmem bittiğini 24 üne kadar turkcell den hizmet alacağımı söyledim ancak verilen cevap başvuru tarihi (bugün gelen mesaj başvuru tarihi sayılıyormuş) geçerli olacağı 24 şubattan önce başvuru yaptığım için cayma bedeli ödeyeceğimi söylediler

açıkçası aklım mantığım almadı sonuç olarak sözleşmemin bittiği tarihe kadar turkcellden hizmet alıyorum ama başvuru tarihi nedeniyle cayma bedeli yansıyacağını söylüyorlar sonuç olarak ne yapacağımı bilmiyorum son varsa önerileriniz yardımcı olursanız sevinirim en son çare tüketici hakem heyetine başvuru geliyor aklıma

• Cihaz bisemi var hattin üstüne? Boyle bir cayma bedeli olması mümkün deil. 5 gün 10 gün kala caysaniz bile boyle bir rakam cikmaz ufak cuzi bir rakam çikar. Ben taahhüdün bitmesine 2 ay kala çıktım 35 tl bişey çıktı bana. Sizinkinde başka bi iş var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    yok hocam herhangi bir cihaz vs yok bende anlamadım neden böyle yapıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • covert kullanıcısına yanıt
    Siz bu işin üstüne gidin. Ben platinum tarifeden 2 ay kala çıktım da 30-35 tl bi cayma bedeli odedim. Yok boyle bi cayma bedeli. İtiraz edin

• Bu şekilde bir cayma bedeli çıkmaması gerekir. Paketinizin adı nedir Turkcell deki?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    lifecell+ Bol paketi hocam

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    bugün çok fazla uğraştım ama sonuç alamadım tahminim fatura çıktıktan sonra tüketici hakem heyetine kalacak iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu taahhüt işi normalde son fatura döneminde çıkmaması gereken birsey annemin hattında da aynı sorunu yaşadık cayma bedeli çıkıyor taahhüt 24 şubatta bitmesine ragmen 19.90tl ceza ödersiniz dediler. 25 şubatta numara taşıyıp geri döneceğiz. Anlamsız işler ciddi bir hata olduğunu düşünüyorum. Hakkınızı sonuna kadar arayın.

• covert kullanıcısına yanıt
    Anladım, paketle ilgili bir durum değil sanırım.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Size bedel çıkma sebebi nedir? Dediğiniz gibi bittikten sonra taşırsınız daha garantili olur.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir açıklama yok bahsedilen tarihten sonra geçebilirsiniz diyolar. 25 şubatta geçersen sorun yok. Zaten hemen geri döneceğiz turkcelle. Boşa ugrastiriyolar insanı.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Anladım sizi. Haklısınız tabi.

• Taahhütün son ayı yani 12. Ayında çıkmanız halinde normalde bir cayma bedeli çıkmamalı.

Benimde turkcell de 22.04.2020 de taahhüt doluyor.

Nisan ayı ortalarında baska operatöre geçmeyi düşünüyorum bakalım bir ceza bişey çıkacak mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.