Şimdi Ara

Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu kendi yaptığı 4.5G hız testi sonucunu paylaştı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz son kullanıcılar 50 mps görürsek iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmanın gördüğü en yüksek upload ve download hızları buysa bize CAT6 modemli cihaz yeter ...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: musti0891

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyin kafasidir bu anlamak mumkun degil...tamam cok hizli internetin var da 1-4 gb kota ile o hizlar ne ise yariyacak?iyi kotu 1 gunde biten internet 10 dk da bitecek....amac ne?

Hizdan once kotayi duzeltinde bir ise yarasin....yoksa simdiki hizin yarisinada rağzıyız....

4.5 g tarifeleri sekillenmeye baslamis...rezillik adamlar ayni zihniyette...yine ayni kotalar gecerli

1 günde biten internetin 10dkda bitmeyecek, rahat ol. Aynı kullanımda kota tükenmesinde bir farklılık olmayacak, yaptığın işlemler hızlanacak yani. Mesela 1 saatlik bir yolculuk yapıyorsun ve araban 10 litre yakıt tüketiyor, ikinci araç ile yine aynı yolu gideceksin ama 10dk sürecek yolculuk, bu esnada tüketilen yakıt yine 10 litre olacak. İkici araç 4G gibi düşün.

Neyi acikliyon arkadasim anlattiklarini herkes biliyor zaten....bu hizlara 2gb kotaya raziysan sorun yok.....yaptigin is hizlaninca kotan daha cabuk dolacak emin olabilirsin

"1 günde biten internetin 10dkda bitecek" demenden yazdıklarımı bilmediğin anlaşılıyor. Bu hızlara fazlasıyla razıyım, hatta bana 50mbps download sağlasınlar fazlasını istemem. Kotaların artmasını elbet isterim, ki zaten artış olacak kotalarda ama %1000 gibi artış bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Yaptığın iş hızlanınca kotan daha çabuk dolmaz, mesela girdiğim bu web sayfası 2MB harcıyorsa, 4G ile bağlanınca da 2MB harcayacak, bildiğin gibi(!) bir değişiklik yok.

Yav gulum he he ...senin paçandan bilgi akiyor bu forumda harcaniyorsun.....adam aciklama yapma dedikce kendince "iste hiz artinca kotami dolarmis....sadece hiz artiyor yaptigin is ayni...10 lt yakan araba otobandada 10 lt yakar"...tamam sen arabana 10 lt yaktirmaya devam et....

Benim anlatmak istedigimi anlamamassin.....bosver yorum yapma nasilsa sen bu 1 gb -2gb kotalardan memnunsun....hiz artisi seni etkilemez...kotan dolunca 128 kb la baglan ve mutlu ol

Forumda harcandığım yok, kendi isteğimle buradayım. Seviyeni bilip konuşursan daha iyi olur, laubali tavırların itici oluyor. Burada bilgi paylaşımı yapıyoruz.

Benim mesajlarıma yazdığın cevaplara bakılırsa iletişim sorunun var gibi. Kotalardan memnun olduğumu çıkartmışsın böyle bir şey demediğim halde. Sen ne yazmışsan, ben direkt ona cevap yazdım, anlatmak istediğini açıklaman gerek. Vaktim yok burada yazmaya diyorsan, cevap vermezsin olur biter.

Ben 2 gb kota yetmeyecek onu anlatiyorum...sen hiz artinca ayni miktar veri harcanacak diyorsun...harcanan veri ayni olacakda millete bu kota yetmiyir yetmez....en az 10-15 gb olmaliki 4.5g ye deysin....umarim anlamissindir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyin kafasidir bu anlamak mumkun degil...tamam cok hizli internetin var da 1-4 gb kota ile o hizlar ne ise yariyacak?iyi kotu 1 gunde biten internet 10 dk da bitecek....amac ne?

Hizdan once kotayi duzeltinde bir ise yarasin....yoksa simdiki hizin yarisinada rağzıyız....

4.5 g tarifeleri sekillenmeye baslamis...rezillik adamlar ayni zihniyette...yine ayni kotalar gecerli

1 günde biten internetin 10dkda bitmeyecek, rahat ol. Aynı kullanımda kota tükenmesinde bir farklılık olmayacak, yaptığın işlemler hızlanacak yani. Mesela 1 saatlik bir yolculuk yapıyorsun ve araban 10 litre yakıt tüketiyor, ikinci araç ile yine aynı yolu gideceksin ama 10dk sürecek yolculuk, bu esnada tüketilen yakıt yine 10 litre olacak. İkici araç 4G gibi düşün.

Neyi acikliyon arkadasim anlattiklarini herkes biliyor zaten....bu hizlara 2gb kotaya raziysan sorun yok.....yaptigin is hizlaninca kotan daha cabuk dolacak emin olabilirsin

"1 günde biten internetin 10dkda bitecek" demenden yazdıklarımı bilmediğin anlaşılıyor. Bu hızlara fazlasıyla razıyım, hatta bana 50mbps download sağlasınlar fazlasını istemem. Kotaların artmasını elbet isterim, ki zaten artış olacak kotalarda ama %1000 gibi artış bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Yaptığın iş hızlanınca kotan daha çabuk dolmaz, mesela girdiğim bu web sayfası 2MB harcıyorsa, 4G ile bağlanınca da 2MB harcayacak, bildiğin gibi(!) bir değişiklik yok.

Yav gulum he he ...senin paçandan bilgi akiyor bu forumda harcaniyorsun.....adam aciklama yapma dedikce kendince "iste hiz artinca kotami dolarmis....sadece hiz artiyor yaptigin is ayni...10 lt yakan araba otobandada 10 lt yakar"...tamam sen arabana 10 lt yaktirmaya devam et....

Benim anlatmak istedigimi anlamamassin.....bosver yorum yapma nasilsa sen bu 1 gb -2gb kotalardan memnunsun....hiz artisi seni etkilemez...kotan dolunca 128 kb la baglan ve mutlu ol

Forumda harcandığım yok, kendi isteğimle buradayım. Seviyeni bilip konuşursan daha iyi olur, laubali tavırların itici oluyor. Burada bilgi paylaşımı yapıyoruz.

Benim mesajlarıma yazdığın cevaplara bakılırsa iletişim sorunun var gibi. Kotalardan memnun olduğumu çıkartmışsın böyle bir şey demediğim halde. Sen ne yazmışsan, ben direkt ona cevap yazdım, anlatmak istediğini açıklaman gerek. Vaktim yok burada yazmaya diyorsan, cevap vermezsin olur biter.

Ben 2 gb kota yetmeyecek onu anlatiyorum...sen hiz artinca ayni miktar veri harcanacak diyorsun...harcanan veri ayni olacakda millete bu kota yetmiyir yetmez....en az 10-15 gb olmaliki 4.5g ye deysin....umarim anlamissindir

Eğer 2GB yetmeyecekse şimdi de yetmez ben de ondan bahsediyorum. Bahsettiğin olay 4Gden bağımsız yani.

Babamın kullandığı internet paketi 1GB kotalı mesela ve yetiyor, haber siteleri ve bankacılık işlemleri için kullanıyor ağırlıklı olarak. 4G hizmete girdiğinde yine bu işlemleri yapmasına rağmen 1GB kotalı internet ile işlerini halledebileceğini düşünüyorum. 4Gnin avantajı ise -altyapının uygun olması durumunda- Bu işlemleri daha hızlı yapabilecek olması. 10-15GBlık paketleri bu yıl içinde 30-40TL altına görmeyiz.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    İyi de Turkcell'in çekim gücünü herkes biliyor. Önemli olan hız değil önemli olan uygun fiyatla kaliteli hizmet. Ben AVEA kullanıyorum ve hiç kimseye tavsiye etmiyorum. 59 TL'ye 3000 dakika sınırsız SMS ve 8 GB internetim var ama iş yerinde 10 kB ile indirme hızı görüyorum. Turkcell ben kaliteliyim deyip yaptığı yatırımın ücretini tüketiciden alıyor. Avea ise yarırım yapmadan kullanamayacağınız tarifeler satıyor. Bence 10-20 TL olsun adam gibi interneti olsun. Hiç kimse bir operatörün kendine ait olduğunu sanmasın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 44 mbit uploadı kimseye vermezler mobil olarak.biz yine 300/100 kbye devam edelim.
  • 2-3 GB kota ile 1 milyon mbit olsa ne yazar?
  • Sorun hızlarda değil kesilen hızlarda!
    96 kbps rezilliğini bir yok edin ilk önce

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Biz son kullanıcılar 50 mps görürsek iyidir

Çok mu önemli 50 mbps hızı görmek 4 gb kota kota mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Hız iyide kotalar ne olacak, 2-3 dakikada kota bitecekse ne yapalım 4.5G yi, Ya AKK sonrası hız ne olacak 128 kbps mi?

96 Kbps

• Boş baz istasyonunda bende yaparım öyle test :)

• Sınırsız kampanyalar istiyoruz malum yıl 2016

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Ben de pratikte 30 ile 60 mbps arasinda hiz gorebilecegimizi saniyorum.

• insanın inanası gelmiyor.
  • Düşük kotayla hızlı internet versen ne olacak?

Halen savunan bazı akıllılar var gördüğüm kadarıyla düşük kotanın nesini seviyorsunuz arkadaş
  • Ne gerek var böyle hızlara anlamış değilim. Zaten zerre kadar bir mantığıda yok. Elinde 300 km hıza çıkabilen bir araç var fakat deposunda maksimum 50km gidebileceğin yakıtın var. Eee ne anladım bu işten. 300mb hızları vaad ediyorlar fakat 2GB 5GB kota. Ne yani biz şimdi 300 mb civarındaki hızı whatsup dan mesaj yazmak veya face den takılmak için mi kullanacağız. Kısaca boş işler resmen bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Ne gerek var böyle hızlara anlamış değilim. Zaten zerre kadar bir mantığıda yok. Elinde 300 km hıza çıkabilen bir araç var fakat deposunda maksimum 50km gidebileceğin yakıtın var. Eee ne anladım bu işten. 300mb hızları vaad ediyorlar fakat 2GB 5GB kota. Ne yani biz şimdi 300 mb civarındaki hızı whatsup dan mesaj yazmak veya face den takılmak için mi kullanacağız. Kısaca boş işler resmen bunlar.

4G ile trafik kapistesi artığı için kotalar artacak 3G ile Trafik artik kaldirmiyordu artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: backend

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Ne gerek var böyle hızlara anlamış değilim. Zaten zerre kadar bir mantığıda yok. Elinde 300 km hıza çıkabilen bir araç var fakat deposunda maksimum 50km gidebileceğin yakıtın var. Eee ne anladım bu işten. 300mb hızları vaad ediyorlar fakat 2GB 5GB kota. Ne yani biz şimdi 300 mb civarındaki hızı whatsup dan mesaj yazmak veya face den takılmak için mi kullanacağız. Kısaca boş işler resmen bunlar.

4G ile trafik kapistesi artığı için kotalar artacak 3G ile Trafik artik kaldirmiyordu artik.

Mutlaka kota artırımı olacaktır fakat ne kadar olabilir ki. 2 GB olsa olsa 5 GB olur, 5 GB olsun hadi 10 GB veya olsun hadi 20 GB, bunların bir çok kullanıcı için bir anlamı yok. Kapasite konusun da mecburiyetleri olabilir haklısınız o ayrı fakat 4.5G nin devamlı uçacağız şeklinde hız testleri ile lanse edilmesi bana kalırsa traji komik bir durum.

• Hava atar gibi 4 bucuk g safdatasi yapmasinlar. 4bucuk g olacagiz da ne olacak. Alti ustu 3gb paket kullaniyoruz. Dusunsenize yanlis bir video linkine tikliyormussun yanlis oldugunu fark edene kadar 15 saniye falan geciyormus ve video 2k bir video!!!
    Kullanicilarin isine yarayacak bizim isimize yaracak cozumler sunmlari lazim. Mesela 3g de 3gb lik kotalari 30ar gb a cikarsinlar 3g den devam edelim. Mesela mesela...

• İstemez bize 3g yetiyordu ne güzel. yıllardır kota kota diye dilimizde tüy bitti.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.