Şimdi Ara

TURKCELL CEP BİZDEN KAMPANYASİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN BU CEPBİZDEN KAMAPANYASİNDAN TELEFON ALMAYA CALISIYORUM AMA BIR TURLU TELEFON ELIME GECMEDI ILK ONCE BIR EXTRAYA GITTIM ORDA TELEFON KALMAMIS DAHA SONRA 444 0532 YI ARADIM VE ADRESIMI FALAN VERDIM TAMAM DEDILER ADRESINIZE TELEFON KARGOLANACAKTIR DIYE..AMA 10 GUN OLDU DAHA TELEFON GELMEDI BU KONUDA BIR BILGISI OLAN YA DA BENIMLE AYNI DURUMDA OLAN VAR MI??

• ne kadar oldu 4440532 den telefonu sipariş edeli ?
  • 10 gun falan oldu sızın bı bılgıgınız var mı bu konuda kac gunde geldıgı hakkında
  • 10 gun oldu ulasma suresı hakkında bır bılgınız var mı
  • En iyisi extralarda ellerinde olanı görerek almak.
    Ben öyle yaptım.Her bayide ayrı model vardı gezdim kafama uyanı alıp geçtim.
  • Bu kampanyadaki telefonlar nedir, ne kadardır? Turkcell'de detaylı bilgi bulamadım...
  • ferduh Tarih 21 Aralık 2006; 17:16:39
    En iyisi extralarda ellerinde olanı görerek almak.
    Ben öyle yaptım.Her bayide ayrı model vardı gezdim kafama uyanı alıp geçtim.

peki bildiğin kadarıyla modelleri sölesen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99 luk kampanyayı araştırdım.
    x660-6020 buldum 6070 istiyordum bulamadım 150ytl fark ödedim 6230i aldım.
  • bende extralara baktım telefon kalmamıs o yuzden musterı hızmetlerını aramak zorunda kaldım x660 var dedıler tamam dedım ve beklıyorum :)http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,300791,00.html bu adresten ulasabılırsınız kampanya detaylarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzcanbmw -- 22 Aralık 2006; 9:18:23 >
  • Kampanya başladığında da bayilerde yeterli telefon yoktu.
    Demekki şimdi hiç kalmamış.Fatura ayda 100 ytl yi geçiyorsa model ne olursa olsun almak lazım.
    Model yok diye almamazlık etmek yanlış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rmzcanbmw

bende extralara baktım telefon kalmamıs o yuzden musterı hızmetlerını aramak zorunda kaldım x660 var dedıler tamam dedım ve beklıyorum :)http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,300791,00.html bu adresten ulasabılırsınız kampanya detaylarına

müşteri hizmetlerini tekrar arayarak 10 gün önce görüştüğünü ve adresini alıp telefonu kargolayacaklarını söylediklerini belirt.adını soyadını tekrar isteyecektir ve sistemden sorgular.yardımcı olacaklardır yani.bence tekrar ara.

• ewet bı daha denemek lazım yoksa onların umrunda deıl :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.