Öncelikle soracağım sorunun yerimi bilmiyorum, Başlık yanlış forumda açılmışsa kusura bakmayın. Ben bugun Tim'den (Turkcell iletişim merkezi) Bir Cep-T paracard satın aldım. İçine bir 15 TL attım. Peki bu parayı bankadan gidip tekrar geri çekebilirmiyim ? 2. sorum ise Turkcell hattımda olan bakiyeden karta bakiye aktarımı gerçekleştirebilirmiyim ?
Garanti bankasından gidip paranı tekrar geri çekebilirsin.Hattındaki bakiyeden karta para aktaramıyorsun diye biliyorum ama tam tersini yapabilirsin cep telefonundan karttaki bakiyenle telefonuna tl yükleyebilirsin .
Bu konu altında bilen varsa söylesin benimde bir sorum var bende cep-t paracard var içine para yükledim gitti gidiyor v.b sitelerden online ödeme yapamıyorum neden acaba 3d secure güvenlik hatası alıyorum bilen varmı sevgile arkadaşlar?
Anladım Fronto aradığım cevap buydu. İkinizede çok teşekkürler :)
Alik benimde kartı alır almaz ilk denediğim şey gittigidiyor.com'dan alışveriş yapıp yapamıyormuyuz diye öğrenmek oldu. Fakat bende negatif sonuç aldım. Bende secure hatası değilde Ödeme bankanız tarafından reddedilmiştir yanıtı oldu :)
quote:
Orijinalden alıntı: alik01
Bu konu altında bilen varsa söylesin benimde bir sorum var bende cep-t paracard var içine para yükledim gitti gidiyor v.b sitelerden online ödeme yapamıyorum neden acaba 3d secure güvenlik hatası alıyorum bilen varmı sevgile arkadaşlar?
ah ah ah kartı herkes internette kullanıcam diye aldı kart bi moka yaramıyo sadece steamda düzgün çalışıyo diger sitelerde çalşımıyor gg de çalışmaması normal
ah ah ah kartı herkes internette kullanıcam diye aldı kart bi moka yaramıyo sadece steamda düzgün çalışıyo diger sitelerde çalşımıyor gg de çalışmaması normal
Ama ben sorupta aldım Tim'deki elemanların doğru düzgün bilgisi yok 2 farklı tim'e sorum birisi kullanabilirsin diğeri olmuyorsa olmuyordur diyor online ödeme yapamazsam bu kartın hiçbir amacı yok! Varsa bilgilendirin arkadaşlar :))
Peki arkadaşlar kart ile internet üzerinden hangi sitelerde alışveriş yapabiliriz acaba ? Steam dışında..
dedigim gibi kartı kullandım steam dışında kart kesinlikle sorun çıkarıyo dx kartı ödemesini kabul ediyo ama ürün yok ortalıklarda sadece steamda düzgün çalışıyo diger sitelerde sorun çıkarıyo
Haklısın az önce steam üzerinden bir oyun satın aldım. Ve hiç sorun yaşamadım.
Ardakadaşlar tekrar merhaba,
Bugun yaptığım işlemleri kontrol etmek için telefonumun menüsünden cep-t paracard son işlemler bölümüne girdim. Gerekli bilgileri verdim. Ve yolladım ama yaklaşık 10 saniye sonra gelen mesajda bana Lütfen menüdeki şifre değiştirme adımından yeni şifrenizi belirtiniz şeklinde bir mesaj gönderdi. Bende tanımlamalar bölümünden yeni şifremi girdim ve yolladım fakat bu seferde teknik bir sorun nedeniyle işleminiz gerçekleştirilemedi dedi. Nedeni nedir acaba ?
takip
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme