Şimdi Ara

Turkcell.com.tr’de gördüğüm bir numarayı Turkcell bayileri bana verebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorsunuz Turkcell.com.tr üzerinden yeni numara alabiliyoruz ama bu numarayı faturasız olarak alamıyoruz. Bulunduğum şehirdeki Turkcell bayisine bu numarayı faturasız olarak istiyorum dersem sistem üzerinden kontrol edip numarayı bana verir mi yoksa sadece bayideki numaraları mı alabilirim?
    Edit: Turkcell müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum 10-15 dk beklememe rağmen. Bu yüzden olup olmayacağını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC1C520B1 -- 1 Nisan 2020; 13:23:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Güzel soru. Sanmıyorum ama, yine de Yarın En yakın Bayiye gidip öğrenebilirsin. Yanlış bilmiyorsam 12 de açılıyor. Sonra konuyu Editle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    İnanın çıkabilsem burda sormazdım malum koronadan dolayı çıkamıyoruz dışarıya. Ama çıkabilirsem editlerim.

• Anlıyorum. O zaman Turkcell müşteri hizmetleri aranıp öğrenilir.Çıkamıyorsak.

• Lene kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce aradım 10-15 dk beklememe rağmen bir türlü müşteri temsilcisine bağlanamadım.

• Faturalı Online alıp faturasıza hat açılınca hemen geçirilse olmuyor mu?

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Hayır olmuyor. Online’da hattı alınca beraberinde paket de seçiyorsun. 1 yıllık taahhütlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC1C520B1 -- 1 Nisan 2020; 1:25:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 Gün önce aradım çok rahat şekilde ulaştım.
    Tekrar Bi öğlen deneyiniz.

• hocam pek sanmıyorum vereceklerini siz müşteri hizmetleriyle görüşün gitmeden önce yine de
  • paketin 12 aylık olması, faturasıza geçilemez demek değildir, faturalı 12 aylık paketle yeni bir hat alınca bunu 5-10 gün sonra faturasıza çevirmek için başvuru yaptığınızda 1 aylık o paketin indirimi kadar ceza ödersiniz, ayrıca 12 ay taksitle ödenecek yeni hat vergileri o faturayla gelir, zaten bayiden hazırkart alırken ödediğiniz paranın içinde o parada var. bu yöntemi uygulayarak almanızın yönünde bir engel olduğunu düşünmüyorum. Kafanız rahat etsin istiyorsanız, bayiye bugun sizden yeni bir faturalı hat alıp, haftaya hazırkarta taşıyabilir miyim diye sorabilirsiniz.

allah böyle büyük dertler sıkıntılar vermesin ama illaki o numarayı almak istiyorsanız uygulayacağınız yol budur ve bu yolla da normal hazırkart alma fiyatının 20-25 tl azını yada fazlası toplamda cebinizden çıkacaktır belkide çıkmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 1 Nisan 2020; 13:2:37 >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Çok dert ettiğim yok bunu nerden çıkardınız? Sadece bu şekilde alabilir miyim diye sormuştum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.