Şimdi Ara

Turkcell Connect Kart Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Connect Kart kullanan var mi? Yada bu konuda bilgisi olan? Heryerden Dizüstü ile internet kulaga hos geliyor ama umarim cok pahali degildir.

• Lakin böyle bi açıklama buldum ama detaylı bilgi için destek hattı yardımcı olabilir.

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,300932,00.html
  • Benim merak ettigim kullanan var mi? Hizi nasil?
  • kart 300 ytl bende var 250 ye veririmşaka bi yana 300 ytl miş bendede yok 200 ytl lik dedava kullanıyomuşsun alınca bide 1 saati 800 bin miş diye duydum ama emin ddeğilim hızı hakkında bilgim yok
  • turkcell connect kart canımı yaktığı için sizede anlatayım arkadaşlar ... öncelikle kulağıma hoş geldi laptop a bir kart takıp hemen nete bağlanma duygusu üstelik evden uzata tatilde 1 ay geçiripte nete kolayca bağlanma duygusu harika geldi...

sonraki adım fazla araştırmadan teknosa bayinden 450 ytl karşılığı üstelik 200 ytl lik bedava kullanım var nasılsa her zaman lazım düşüncesi ile aldım ... ( almaz olaydım !!! )

evet tatile gidiş işim dolayısıylada nete bağlanmam lazım beleş wireless bulurum ümidi oda yok en yakın oteller 400 metre ötede ... yanlarına gidince %90 çekiyor ama evden malsef (((

ilk cd yi takış kurulum gayet güzel ! artı puan aldı anında netteyim ! hızı zaman zaman fena değil, zaman zaman çok ağır ama genede memnundum memnun olmasına !

derken olmaz olası o gün geldi ilk faturamız aklımıza geldi bakalım dedik unutmuşuz ya nasılsa en fazla 50 ytl bilemedim 100 ytl gelir diyordum çünkü 6 mb bir şey yükledim onun dışında gerisi surf sadece !

ve o acı an üstelik bir aya denk gelmeyen 451 ytl lik bir fatura ayrıca dahası gelecek !

sırf bu pahalı bağlantı yüzünden tatilin güzelliğini unuttum içime dert oldu ve bunu yazmak içinde üyelik aldım ve uğraşacağım turkcelel bunu bildirip .. müşteri hzmetleri ile görüştüm böyle bir pahalı bağlantı olurmu diye iş adamları genelde mail için msn için alıyor vs dediler ...

olsun ben hakkımı arayacağım gelecek faturada bu gidişle en az 300 ü bulur ... protesto edicem banane indirsinler fiyatı benden sonra zaten indirimli tarifeler başlamış ...

baştan bilgilendirmiyorlar hemde dünyanın hiç bir yerinde böyle pahalı bir paket olmaz olması mümkün değil bence...

kazığı bize patladı , her yerdede söyleyeceğim umrumda değil kaç tane turkcell hattımız var ayıptır ya ...

milllet 50 ytl 100 ytl ye canavar gibi bağlanırken bu fiyatlara nette gezmek tamam özel hizmet bari en fazla 200 gelsin 250 gelsin bu bir aylıkta değil fatura 15 günü bulmuyor 451 ytl ... offf yaaaa

peşine düşeceğim turkcell kola kendini tatili zehir ettin !!!

not::: 451 ytl lik fatura içinde 50 mb lıkta bedava indirim var ayrıca... ve şimdi elimi bile sürmeden duruyor connect kart kendimi connect zede hissediyorum:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_y -- 12 Ağustos 2006; 22:01:36 >

• birincisi,bu fiatların böyle olacagı turkcell in internet sayfasında zaten var.
    ikincisi ise,zannersem size sözleşme imzatmışlardır.işin zor.ancak başka hukiki yollr vardır belki.insallah bütün olaylar lehine sonuçlanır.
  • yeni öğrendim araştırmasını henüz yapmadım ama aveada aynı karttan çıkartmış, üstelik limitsiz sadece ayda 60 ytl aradaki uçurumlar çok büyük , turkcelle yakışmıyor bu fiyatlar, olan olmuş , evet fiyatlar var ama anlamıyorsun bu derece geçireceklerini:))) hesapta yazıyor indirilen veriler mb değerinden, hikaye, yani kısaca pratik değil az süre kullanım içinde değmez 450 ytl gibi büyük bir parayı bağlamaya...
    turkcele gıcığım yok çokda iyi kullanıcıyımdır, kaç tane turkcell hattım var , ama bazı şeylerede göz yummamak lazım inancındayım, ne olacak sonuc araştırdım sanmıyorum indirim mindirim olacağını , kullanmayacağım hemen avea kart alacağım, bir çok yerde turkcell connect kart soranlara tavsiye etmeyeceğim neden pişman olsunlarki canları yansın sonra ...inşallah bu tip müşteri şikayetlerini göze alırlar ve daha insaflı faturalar gönderirler turkcell connect kartta, avea nasıl ayda sınırsız 60 milyon orada takılıp kaldım işte hemde canavar gibi çekiyormuş ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_y -- 15 Ağustos 2006; 12:40:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kullanıyorum ara sıra kullandığınız kadar yazıyor 1 mb için 1.7ytl:D
    ama ilk 3 ay bedava hızı max.115kb yani çok acil durumlarda kullanılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_y

yeni öğrendim araştırmasını henüz yapmadım ama aveada aynı karttan çıkartmış, üstelik limitsiz sadece ayda 60 ytl aradaki uçurumlar çok büyük , turkcelle yakışmıyor bu fiyatlar, olan olmuş , evet fiyatlar var ama anlamıyorsun bu derece geçireceklerini:)))

Avea da 1 Mbit snırsız 60 ytl mi?? iimiş doğrusu.. Bi araştırayım şu işi..
  • walla kullanan biri söyledi çokda memnunmuş ...
  • 1 gb lik pakete üye ol 60 ytl dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.