Şimdi Ara

21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
27
Favori
43.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

onu diyorum işte iddialaşıyor mağazadaki eleman benle yok hızlı çıkarsaymış TT ye geçecekmişim ben de tamam dedim, hız testi yaptık. 170 mbps çıktı dedim ki sıra şimdi sende. o da gerek yok yapmaya haklısın dedi ayrıldım mağazadan

• Arkadaşlar hiç numara yapmanıza gerek yok benim kontörlü hattım vardı açtım telefonda bunu istiyorum dedim direk verdiler. Uğraştırmayın milleti de kendinizi de, açık açık söyleyin yapıyorlar.

• Ben de faturasıza geçme talebini bugün gönderdim. Yarın mı aranacağım ikna için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tst- kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle evet, yoksa Salı gününe kalır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim hocam, her zaman

• 22 GB türk Telekom pttcelden aldım teklif 75 tl hemen yapıştırdım tabiki
    10 yıldan fazla oldu pttcel musterisiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 35 günüm kalmıştı dijital operatorde bu teklif gözüküyordu bende bende fiyatlarınız çok pahalı başka operatöre geçecem dedim kadın en uygun bu tarifeyi söyledi kabul ettim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme. Taahhütümün bitimine 2 gün kala bu pakete geçmiştim. Eski faturam 84,20 olması gerekirken bugün 134 lira fatura gelmiş. 125+9tl de vergi var bilginize.

Mh aradım eski faturamı yeni ücretten kesemezsiniz dedim ancak fayda vermedi. Turkcell tam çakal olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde çkmadı konuştuk, faturasıza geçme muhabbeti yapmadık ama verirseniz iki kişi birden geçeçceğiz sizde yok dediler 1-2 gün sonra bi rdaha zorlayacağım vodafane a geçebiliriz filan yapıcam bakalım ne olacak.

Normalde sistemde hattınız bu tarife için uygun değil diye söylenip geçebilen kaç kişi var?

Bu arada şu anda o belirtilen şartların hiçbirini karşılamıyoruz ama 1 tanesini karşılasak yetiyor mu? Yani geçen ay internetin 80% kadarını kullandık (evde internet kesintisi oldu) bu ayda 90% yapsak şartlardan ibirini sağlamış oluruz ama acaba 1 tanesini sağlamış olmak yetiyor mu? Yetiyorsa kullanıp tüketeceğiz interneti yoksa hiç uğraşmayalım.

• burak190591 kullanıcısına yanıt
    eğer öyle bir durum var ise Btk’ya yazınız

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Zaten size çıksa turkcell uygulamasında görürsünüz. Faturasıza geçme blöfü dışında alamazsınız.

• Merhaba, belirttiğiniz gibi hareket ettiktten sonra söz konusu pakete geçiş sağlayabildim. Sonsuz teşekkürler...

• chemicalevane C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, hayırlı olsun güle güle kullanın

• Burda yazıyı görür görmez tahatütüm geldi aklıma bir kaç gün kalmıştı bitmesi hemen dediklerini yaptım ve mevcut kampanya için benide aradılar. sonsuz teşekkürler

• 1zek1kc 1 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, hayırlı olsun güle güle kullanın

• Beni de 2 gün içerisinde aradılar, pakete geçiş sağladım. Paylaşım için çok teşekkürler. Bu devirde 125 lira 25 GB gayet iyi diye düşünüyorum.

• Telefona cevap veremezsek hemen faturasıza geçiş yaparlar mı ki? 😀

Rica ederim hocam, hayırlı olsun

• FPessoa F kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşın öyle olmuş, dikkat edin hocam. 2 gün diken üstünde bekledim ben de :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.