eski müşterilerine olan saygıları diyebilirim.. babam yaklaşık 12 senelik turkcell li ve doğumgününde her iki hattına da 50 dklık görüşme hediye ettiler..
+ ve diğer operatörlere göre çok daha fazla çekim alanı olması heryerden çekiyo be daha ne olsun
HAKLISIN ARKAASIM bak sımdı size turkcellden bedava ayda 45 dakka konusmanın yolunu soyleyımCOK ciddiyim mutlaka yapın
turkcell abone merkezine gidin hattınızı iptal ettirmek istediginizi soyleyin bir nüfus cüzdanı yeterli yanınıza almak için onlar sizi hemen arayacaktır 2 gune kalmaz size ayda 45 dakika bedava görüsme verecekler yeterki iptal ettirmeyin diye TECRUBE İLE SABİTTİR MUTLAKA DENEYİN KAZANCLI CIKACAKSINIZ
HAA VERMEDİLERMİ BENİM TANIDIĞIM PEK COK KİŞİ ALDI BENDE BUGÜN İPTAL ETTİRMEYE GİDİYORUM HATTIMI KERİZ BENMİYİM MANTIĞI İLE O ZAMAN İPTAL ETTİRDİĞİNİZE MUTLU OLUN HAYIR ANLAMADIĞIM MADEM BÖYLE 45 DAKKA BEDAVA VEREBİLİYORSUNUZ NE DİYE ANCAK İPTAL ETTİRMEK İSTEYENE VERİYORSUNUZ
BİZ KERİZ MİYİZ
en hosuma giden kaliteli hizmet vermesi.
quote:
Orjinalden alıntı: funda12345
HAKLISIN ARKAASIM bak sımdı size turkcellden bedava ayda 45 dakka konusmanın yolunu soyleyımCOK ciddiyim mutlaka yapın
turkcell abone merkezine gidin hattınızı iptal ettirmek istediginizi soyleyin bir nüfus cüzdanı yeterli yanınıza almak için onlar sizi hemen arayacaktır 2 gune kalmaz size ayda 45 dakika bedava görüsme verecekler yeterki iptal ettirmeyin diye TECRUBE İLE SABİTTİR MUTLAKA DENEYİN KAZANCLI CIKACAKSINIZ
HAA VERMEDİLERMİ BENİM TANIDIĞIM PEK COK KİŞİ ALDI BENDE BUGÜN İPTAL ETTİRMEYE GİDİYORUM HATTIMI KERİZ BENMİYİM MANTIĞI İLE O ZAMAN İPTAL ETTİRDİĞİNİZE MUTLU OLUN HAYIR ANLAMADIĞIM MADEM BÖYLE 45 DAKKA BEDAVA VEREBİLİYORSUNUZ NE DİYE ANCAK İPTAL ETTİRMEK İSTEYENE VERİYORSUNUZ
BİZ KERİZ MİYİZ
bunu heryere yazma istersen. bu sefer herkes bunu yapacak turkcell vereceği bedava konuşmayı vermekten vazgeçecek.
heryere yazmıs işin mokunu cıkarmış. şikayet ettim.
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
quote:
BİZ KERİZ MİYİZ
bunu heryere yazma istersen. bu sefer herkes bunu yapacak turkcell vereceği bedava konuşmayı vermekten vazgeçecek.
Ellerine sağlık.
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
heryere yazmıs işin mokunu cıkarmış. şikayet ettim.
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
quote:
BİZ KERİZ MİYİZ
Şebekesi
Sanki ev telefonundan ev telefonunu arıyorum gibi hemen arama yapması
heryerden çekmesi en iyi hizmet veren operatör olması
Kapsama alani olarak en geniş yapiya sahip olmasi. Ve GNCTRKCLL'in sundugu hizmetler.
reklam jingleları
her yerde cekmesı
bu aslında biraz da aradıgın abonenın sana olan uzaklıgı ve aradıgın abonenın turkcelli olup olmaması ile ilgili.
quote:
Orjinalden alıntı: kebabkolik
Sanki ev telefonundan ev telefonunu arıyorum gibi hemen arama yapması
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
reklam jingleları
değişik bi yaklaşım ama güzel
reklamlardaki tipler de cabası
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
quote:
reklam jingleları
selocanlar solucanlar gibi ya
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
reklamlardaki tipler de cabası
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
quote:
reklam jingleları
-Saçma sapan kampanyalar çıkarması hatta kampanya demeyelim kazıklama organizasyonu diyelim şuna biz. -Tarifeler pahalı -Bunca kişinin *123# tuş kombinasyonunu ve bizbize cell i övmeye çalışması harbi komedi :) -En son çıkardığı turkcell-im de saçma sapan milletin işine gelmeyecek bişey hatta tuzak gibi birşey. -Turkcellden turkcelle dakikası 4 kontör. Bu şaka gibi. - vs vs...
2 tüksel hat vardı 2sini de kapattım bi işe yaradığı yok çünkü, bi numarasını göremedik bu operatörün...
quote:
Orjinalden alıntı: underwater
hattınızda yirmi dokuz kontorunuz kalmistir diye baslayan hatunun sesini....
turkcell-im in bedava olması ve her yerde çekmesi... Tcell in öğrenci tarifesi bile iyi değil...