Ücretlendirmeyi dakika bazında değil de 6 sn lik periyotlarla yapması.Böylece 10 sn lik görüşme için bile birsürü kontör harcamıyorum
kntr biterken son 1 dakka demesi bna çk acı werio
KALİTELİ KAZIK ATIYOR ...BENCEEE
Aynen kardeş katılıyorum. Yaw birazcık indirim yapın nedir bu telefon fiyatları böyle. DUY TURKCELL DUYY!
quote:
Orjinalden alıntı: ozzys
HERKESİ KANDIRMASINI
çok iyimsersin.
quote:
Orjinalden alıntı: satcell HERKESİ KANDIRMASINI
Bizim köyde çekmesi.
Her benzinde alışverişte bedavaları..
quote:
Orjinalden alıntı: ramasan
TURKCELL İN HER YERDE SORUNSUZ ÇEKMESİ..... KULLANIM KOLAYLIGI.... REKLAMLARI... GENÇLERE VE SOSYAL CEVREYE,OLAYLARA VERDİĞİ DESTEK... ONLİNE İŞLEM MERKEZİ.....TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL... HERHANGİ BİR İŞLEM SONRASI KALAN KONTÖRÜN HÜCRE BİLGİ EKRANI ŞEKLİNDE ANINDA EKRANDA GÖSTERİMİ...(AVEA-TELSİM ASLA YAPAMADI BÖYLE BİŞEY..DEFALARCA UYARDIK AMA YAPMADILAR..YAPAMADILAR...) *123# İŞLEM SONRASI KALAN KONTÖRÜ GÖSTERME.8091 ARAMAYA GEREK KALMADAN..BU EN MÜKEMMEL OLAY ZATEN.(AVEA-TELSİM ASLA YAPAMADI BÖYLE BİŞEY..DEFALARCA UYARDIK AMA YAPMADILAR..YAPAMADILAR...) MÜSTERİ HİZMETLERİNİN DUYARLILIK VE HASSASİYETLERİ..... HARİKA SERVİSLERİ... ÇOK BÜYÜK,GÜÇLÜ VE GÜVENİLİR BİR FİRMA OLMASI.. HİÇ BİR YER VE BÖLGEDE ŞEBEKE SORUNU YAŞATMAMASI... KAMPANYA VE PROMOSYONLARI..... KISACA VE TEK KELİMEYLE:TURKCELL-MÜKEMMEL (BEN TRCELLİ BÖYLE ÖZETLİYORUM....)
bütün söyleyeceklerimi yazmışsın tebriklerturkcell in tek dezavantajı pahalı olmasıbide pahalı olmasa tadından yinmez
Evet halen atıyor. katılıyorum kendime
quote:
Orjinalden alıntı: UniLéE
çok çok az konuşanlar için 25 kontörle aktif süreyi uzatması.
Sms kampanyaları
Örnek:Sms nar
en sevdiğim özelliği en yakınımdaki herkesin kullanıyor olması
her yerde çekmediği halde insanları her yerde çekiyorum diyip kandırması. ben en çok buna bayılıyorum. bi de diğer hatlara bilip bilmeden laf atan aşalayan abonelerine hayranım. iyi ki varlar. ayrıca metro da avea'da çekiyo. avea kullanmadan sallamayın çekmiyo diye. son bir senedir avea'nın çekmediği yer görmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: tunvcer
her yerde çekmediği halde insanları her yerde çekiyorum diyip kandırması. ben en çok buna bayılıyorum. bi de diğer hatlara bilip bilmeden laf atan aşalayan abonelerine hayranım. iyi ki varlar. ayrıca metro da avea'da çekiyo. avea kullanmadan sallamayın çekmiyo diye. son bir senedir avea'nın çekmediği yer görmedim.
Eskiden Vodafone Telsimken yani 3-4 yıl önce Telsim hatlar çekse bile rahat konusamıyodk ses gidip geliyodu konusma kapanıyodu vb..
çekim ve hizmet kalitesi geçenlerde yerin dibine indim ordan bile çekiyordu. aramadan sonra kontörü yazması (kontörmetre) falan...(avea bunları bilmiyormu bea )
Sırf gnctrkcll yüzünden hattımın kaanmasını önledim ama ona da 100 kontör yükleme şartı koymuş. 3 ay önce almıştım hattı. bedava MSN diye. Onu da kullanmadım. gnctrkcll yapalım dedik onu da yemedi. Allah'tan babamın hattı faturalı Turkcell'de ordan gnctrkcll'ye üye oldum. Sinemaya bedavaya gidiyorum nerdeyse.
En dinamik hat olması. Her anı sürpriz :) Çekim mükkemmel Servisler çok geniş..
Fiyatı kötü
bedava 60 dakka vermesi..500 nar kontör vermesi..bizbize kampus ü..arkadaşın 3 aydır yüklemediyse kontör yükleyince onla beraber sana da 500 heryöne sms vermesi..bunlar yararlanabildiklerim
çocukları ve köylü halkı kullanıp sömürü yapması(son reklamında telefon çekiyor ama sanki konuşmak bedava ordaki köylüleri ay sonu görmek lazım fatura gelince) yani en çok beğendiğim şey çok iyi reklam yapıyorlar çok etkileyici