Şimdi Ara

TURKCELL de en çok hoşunuza giden şey nedir? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: çok geç

çocukları ve köylü halkı kullanıp sömürü yapması(son reklamında telefon çekiyor ama sanki konuşmak bedava ordaki köylüleri ay sonu görmek lazım fatura gelince)

Vodafonede uzaylı çocuğu kullanıyor..

Yada Afrikalılarla alay ediyor :P

Böyle saçma bir eleştiri Donanımhaber Mobil Operatörler tarihinde bir ilk!
  • Turkcell'i bıraktım Avea'ya geçtim ve çok memnunum Turkcell'in adı hariç memnuniyet verecek hiç bir şeyi yoktur...
  • Turkcell, başarılı bir şirket olsa da, bana espri yapma şansı vermesini seviyorum, şöyle ki;

Geçen gün uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı gördüm, numarasını veriyor, 0538 dedi..

Eyvah dedim, hala sen kadayıf olmuş Turkcell mi kullanıyorsun dedim, çok pahalı değil mi dedim, 2 dk Avea ve Vodafone tarifelerini anlattım; şuanda Avea kullanıyor :) Ama feci eğlendim kadayıf kısmında :)
  • banada avea nın ve vodafone nun öğrenci tarifeleri daha mantıklı geliyor kar zarar açısından tüketici benim sonuçta hangisi daha karlıysa tabiki onu tercih ederim ne kampanya yaparsa yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Mart 2008; 21:43:38 >
  • reklamları:D:D

uyumadan çaldır :P:P pehehehee :D:D
  • Müşteri hizmetleri.Müşterilerden gelen en küçük eleştiri için dahi geri dönüşüm yapılıyor.

• EVET
    KONBARA
    NAR KAMPANYASI
    *123# YES YANİ KONTÖR BİLGİSİ
    AVANS KONTÖR
    ÖDEMELİ ARAMA
    GNCTRKCLL SİNEMA KAMPANYASI
    ONLİNE İŞLEM MERKEZİ

TURKCELL de en çok hoşunuza giden şey nedir?
  • heryerden çekmesi en büyük avantajı.örneğin avea ile benim odamda konuşamıyorum.ama tabi bu avantaj bu kadar pahalı olmasını gerektirir mi bilmiyorum.
  • Hiç aksatmadan her ay fatura göndermesine bayılıyorum
  • KAMPUSCELL VE GNCTRKCLL AVANTAJLARI.
  • 3 kişiyle ayda 6 saat 12 YTL'ye konuşabilmem ve bunun saniye bazlı olması.

Avea gibi 10dk 2 kontör deyip yarım dakka sonra kesilmemesi. Adam gibi çekmesi. Mesaj atınca gitmesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

3 kişiyle ayda 6 saat 12 YTL'ye konuşabilmem ve bunun saniye bazlı olması.

Avea gibi 10dk 2 kontör deyip yarım dakka sonra kesilmemesi. Adam gibi çekmesi. Mesaj atınca gitmesi.

bu hangi tarifesi acaba canımın 3 ü fln mı ?
  • Turkcell coşmuş harbiden..

Dün Faturalı hat aldım.
    5 dk ücretsiz görüşme geldi. 15 gün günde 1000 adet MMS geldi. Turkcell ve sabit hatlar paket almadan 15 Ykr. Harika. Konuştuğun kadar öde. Ivıra zıvıra kaydol bilmem kaç dk da oralardan ücretsiz geldi. Önerme kampanyasından da 500 smsleri kapabilsem süper olacak

532-221 li hat aldım (bedava-isteyen olursa satarım eheh), bakalım bankalar kredi verecek mi, karizma olacak mı göreceğiz :P

Mağazaların içlerinin yenilenmesi ile çalışanların bilgi seviyelerindeki yükselme es geçilemez. Geçen sene hat alırken Vergileri ben anlatmıştım bu sefer, direk yardımcı oldular çok güzel paylaşım oldu. Vergilerden muafım bu arada birde. Vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 26 Mart 2008; 20:38:13 >

• turkcell kaliteli hizmet veriyor biraz pahalı gibi gözüksede en çok yatırımı yapm gsm operatörü o veeeee yeni bi hizmete daha giriyo çok büyük yatırım yapıyor internet hizmetine giriyor istanbul ankara izmair adanada altyapı çalışmaları başladı fiberoptik kablolar döşeniyor yakında tt net indirimlere başlayacak rakipsizdi çok büyük rakibi geliyo hemde bu hatda internet telefon kablolu tv ve görüntülü konuşma olacak yakındır bizlerde 30 40 ytlye hem internet hem tv hemde http://www.bildirgec.org/yazi/isik-hizinda-internet-quicknet-turkiye-de konuşmaların sınırsız paket oldugu konuşmalar yapacağız hemde internet cok hızlı

• Hosuma giden bir tarafi yok Turkcell in.

Zamaninda az kaziklamadi milleti.

Turkcell i Turkcell yapan zamaninda haksiz rekabet ortamlarini yaratip bunlari iyi degerlendirmesi ve buna canak tutanlardir.

Turk insanina,numara desitirmeden istedigi bir gsm operatorune gecme hakkina ,yasasina karsi gelmeside ,haksiz rekabet ortamlariyla gucune guc kattigi zamandan buyana,sahip oldugu abone sayisinin azalacagini adi gibi iyi bildigindendir.
  • Hoşuma giden yönleri:
    1.Neredeyse heryerde net bir çekim ve oturmuş bir sistem
    2.Kampuscellilerle ilk 10 dakikası 1 kontör (her 10 dakikada bir kapamak gerekli ama :))
    3.250 kontör yüklediğinde 50 kontör hediye ve 500 dakika konuşma hediyesi (1 ay içinde sadece turkcellilerle)

Gitmeyen yönleri
    1.Diğer hatlarla konuşmak için deli olmak lazım
    2.Hala sms 2 kontör :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 27 Mart 2008; 13:52:35 >
  • Arkadaşlar kim ne derse desin...Turkcell türkiyede ençok kullanılan ve en iyi altyapıya sahip olan firmadır.Parası olan turkcell kullanır kalite ucuza olmaz zaten.Geçenlerde babama bir numara veriyordum 50 yaşında kendini 0555 dedim ona ya kullandıkları şeye bak diye dalga geçtiAlıcan 0532.... bir hat kullan mis gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcs

en sevdiğim özelliği en yakınımdaki herkesin kullanıyor olması

şebeke problemi yaşatmaması,
    herkesle 3 ay boyunca 20ykrs konuşabilmem,
    532li hattım var, aylık 30ytl yi geçmemesi,
    mobil imza gibi internette güvenliğimizi sağlaması,
    hep ilklerin adamı olması,
    prestiji,
    performansı,
    pahalı ama hakkını veriyor (aynı lüks arabaya binenin yakıtını hesaplmaması gibi),
    98 den beri türkcell kullanmam,
    öğrenciyken kampuscell, şimdi ise her yone 20ykrs tarifesi,
    turkcell live messenger,
    3g için adım atması,
    gençlere yönelik kammpanyaları,
    pahalı da olsa cebimden internete girebilmem,
    dizüstüler için internet sağlaması,
    durduk yere kontörünüzün gitmemesi,
    online işlem ve müşteri hizmetleri,
    daha birçok madde ekleyebilirim size

• kaliteli hizmet
  • geyikleri bile dize getirmesi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.