Şimdi Ara

Turkcell'de Kontratlı Cihaz Paketi 3x kez iptal edene kontrat yok daha !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

önce bir geçmişimi anlatayım :)

ilk iphone 3G çıktığında Turkcellden kontratlı bir paket ilen aldım. Malum aradan 12 ay geçti yenisi çıktı, bende eski kontratımı iptal ettim
    ve parasını ödedim sonra yeni çıkan iphone3GS paketine katıldım. Kullandım ve aradan yine 12 ay geçtikten sonra yeni iPhone 4 çıktı.
    Bende yine iptal ettim ve kalan çayma bedellerini vs hepsini ödedim ve iPhone 4 Kampanyasına katıldım :)

Buraya kadar tamam.

Şimdi yeni 4S çıktı, yine kazıklanarak kontratı iptal ettim ve son faturamı toplam 1339 TL ödeyerek yeni iPhone 4S kampanyaya katılmak üzere
    bir TİM'e gittim. Dedim 4S Full Paket kampanyasına katılmak istiyorum. Tamam dediler kontratı yazdılar iş imzaya gelince bir de bakıyor kız ki efendim siz
    daha alamazsınız Kontratlı bir cihaz. Neden sordum ??
    Efendim siz daha önce 3 kez kampanyaya katıldınız daha her hangi bir cihaz kampanyaya katılamazsınız.
    Nasıl olur dedim ? Her kampanyanın bedelini ödedim, herzaman faturamı gününden önce ödedim, üstelik aylık ortalama faturam 200 TL !!! 11 yıldır Turkcell
    müsterisiyim dedim, şimdi parasını veren müşteriye daha cihaz vermiyormusunuz dedim ? Para karşılığı değilmi bu ? Kredi kartı ilen mi ödeyeyim yine dedim ? Yok dedi siz ne Kredi kartı ilen nede başka hat ilen hiç bir Kontrat kampanyasından faydalanamazsınız dedi bana. 3 kez iphone kampanyasına katılan müşteriler başka kampanyaya katılamıyorlar daha hiç bir zaman.

Güldüm bende :) dedim iyi müşterilerinizi , hele hele ödeyen müşterilerinizi böyle kayıp edersinz .
    Sonuçta hediye vermiyorsunuz para karşılığı bu. Ama neyse. çıktım ve müşteri hizmetlerini aradım ve gerçekten öyleyimiş . ilginç dedim.

Şimdi siz dersiniz ki al numaranı git Vodafone'a numaranı taşı. Tabii aslında ilk aklıma gelen o yanlız lanet Vodafone hala mobil imza hizmeti vermiyor.
    Ve o olmadan hiç bir işimi yaramıyor. iki telefon da istemiyorum. Bu da yattı :)

Tabii ki normal başka yerden peşin satın alacağım iPhone 4S ancak Turkcell'in yaptığı sacma uygulamadan var mı aranızda birisi böyle bir durumla karşı karşıya kalan ???? Ve siz ne yaptınız ? Ne dediler size ??

• sen iyimisin iphone ve kontrat
  • Ben kolay müşterilerdenim :) uğraşmam pek, paket ve cihaz beraber aldım gerisine bakmam. belki daha ucuz alabilirdim tabii, ama benim için kolaydı işte hem o kadar beş on liraya bakmadım.
  • para var huzur var
  • Arkadaş kısaca "dar gelirliliğin alemi yok " diyor.
  • bence müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştırın,bu seferki kontratı iptal etmeyeceğim falan deyin ikna edin.onlar merkezden sisteminizi açmadan bayinin yapacağı birşey yok
  • Kapsamli bir mail yazin bence

Anlamsiz bir olay olmus
  • Paranla rezil olmuşsun:)
  • Telefon açtım, mail attım, dedim nasıl olur da benim gibi yağlı birisini istemezsiniz, kaç yıldır size bağlıyım, vs vs.
    Ama açıkcası ben onların peşinde gitmek istemiyorum, sonuçta müşteri benim , para bende istiyorlar ama karşılıklız sanki.

Hakikaten paramla rezil oldum :)

Benim anlamadığım bu kampanyalarda pek avantaj yok, Turkcell ve diğer operatörler her türlü paralarını kazanıyor. Ben aslında Turkcell'den memnunum hiç bir sıkıntı yok, müşteri hizmetleri (Platinum) süper, bana göre iyi kapsama alanları var, ve en önemlisi MobilImza olayı. Taşımak da istemiyorum tabii ki ,

kimsenin başına gelmedi mi bu :) sadece ben mi :))
  • komedi dükkanı gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fas2802

Telefon açtım, mail attım, dedim nasıl olur da benim gibi yağlı birisini istemezsiniz, kaç yıldır size bağlıyım, vs vs.
    Ama açıkcası ben onların peşinde gitmek istemiyorum, sonuçta müşteri benim , para bende istiyorlar ama karşılıklız sanki.

Hakikaten paramla rezil oldum :)

Benim anlamadığım bu kampanyalarda pek avantaj yok, Turkcell ve diğer operatörler her türlü paralarını kazanıyor. Ben aslında Turkcell'den memnunum hiç bir sıkıntı yok, müşteri hizmetleri (Platinum) süper, bana göre iyi kapsama alanları var, ve en önemlisi MobilImza olayı. Taşımak da istemiyorum tabii ki ,

kimsenin başına gelmedi mi bu :) sadece ben mi :))

Taahhütü bozmayacaksan avantajlı gelebilir ama sen her halükarde bozduğundan hiçbir avantajı kalmıyor tabi :) maddi durumun iyise nakit yada enazından karta 12 taksitle al böylece bunlarla uğraşmazsın.

Birinin başına gelme olasılığı % 1 falandır herhalde ben ilk kez duydum böyle durumu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.