Şimdi Ara

Turkcell'de sadece LTE görüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel paket önerdi ve aldım. 1gb, dakikalar ve sms vardı 25 liraya. 4.5G diye bir şey görmüyorum hiç, LTE yazıyor hep. Demek ki premium almayacaksak, telekom veya vodafone daha iyi. 4.5G diye reklam yapmalarının da bir anlamı yok. Ya da ben mi yanlış düşünüyorum veya neden böyle olabilir?

• Aynı şey değil mi LTE ve 4.5G?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskiaçıksarıdesene

Aynı şey değil mi LTE ve 4.5G?
    LTE daha önceki teknoloji diye biliyorum.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    dunyada 4.5g olarak isimlendirilmez LTE olarak isimlendirilir ornegin iphone da turkcell ve turk telekom LTE yazisini kullanir vodafone ise 4g 4.5G nin gercek adı ise lte-advanced yani LTE-A'dır

• Resmiyette, 4.5g diye birşey yok dünyada, 4.5g diye yazmaz yani dünyada hiç bir yerde Vodafone da da 4G yazıyor.
    Lte ile 4.5G hemen hemen aynı şey, 4G nin geliştirilmişi, ikide. Baz istasyonlarında Fiber kullanarak hızı artırıyorlar, 2g, 3G gibi değil ip bazlı lte de 4.5g de, yani dünya da bilinen ismi Lte, 4.5G nin.
    Ben bu şekilde biliyorum, konunun içinde olan arkadaşlar varsa daha teknik bilgi verebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

dunyada 4.5g olarak isimlendirilmez LTE olarak isimlendirilir ornegin iphone da turkcell ve turk telekom LTE yazisini kullanir vodafone ise 4g 4.5G nin gercek adı ise lte-advanced yani LTE-A'dır
    Demek Vodafone'da farklı görünce, ben öyle yorumluyormuşum. (4G mi ya da 4.5G mi görüyordum ekranda emin değilim.)
  • Cihazin yazilimiyla alakali bu yazi isi. Bendede 4g yaziyordu mesela guncelleme ile 4.5g yazmaya basladi ayni sey :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.5g , 4g, lte demek işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4g, 4.5g ve lte hepsi aynı şey

• Turk Telekom ve Turkcell'de "LTE" olarak görünür, Vodafone'da ise 4G veya 4.5G. İkisi de aynı şey, sadece görünüşleri farklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.