Şimdi Ara

Turkcell’de Selocan gitti Teknocan geldi! İşte Turkcell'in yeni maskotu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell’de Selocan gitti Teknocan geldi! İşte Turkcell'in yeni maskotu
    Turkcell yeni maskotu Teknocan’ı tanıttı. 2000’li yıllarda reklam çalışmalarında ve pazarlama kampanyalarında Selocan’ı kullanan Turkcell, 2010’lu yıllarda ise Emocan isminde 6 farklı karakteri kullanmaya başlamıştı. Bu sene 30’uncu yılını kutlayan Turkcell bundan sonra Teknocan ismindeki yeni karakterini kullanacak. Selocan ve Emocanların yerini Teknocan alacak.

Turkcell’in yeni karakteri Teknocan, dün TEKNOFEST Adana’da ilk kez tanıtıldı. Turkcell’in açıklamasına göre Teknocan karakteri Turkcell’in teknoloji odaklı bir markaya dönüşümünü ve dijitalleşme çağındaki yeni kimliğini temsil ediyor.

Ayrıca Bkz.Turkcell, 5G ile Adana'dan Kocaeli'deki ekskavatörü kumanda etti

Teknocan karakteri hakkında konuşan Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, şunları söyledi:

“Teknocan da yeni kimliğimizin, üstün teknolojilerimizin, 30 yıllık mirasımızın ve gelecek vizyonumuzun yeni yüzü olacak. Tabii teknoloji deyince akıllara robotlar geliyor. Biz Teknocan’ın soğuk ve makine hissiyatı verecek bir karakter olmasını istemedik. Hem çalışma prensibi hem fiziksel özellikleri ile insansı olmasına çok önem veriyoruz. Çünkü teknoloji artık insanların hayatına eklemlenen bir şey değil, adeta önemli bir parçamız. Turkcell’in yeni dijital karakteri Teknocan’ı, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te tanıtmaktan mutluluk duyuyor, Türkiye’nin bu yeni kahramanımızı da tıpkı Selocan ve Emocan gibi sevip benimseyeceğine inanıyorum.”

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Türk Telekom ve Turkcell hakkında Starlink'i kabul etmiyor haberi geçti, şurada tartışıldıhttps://eksisozluk.com/telekom-ve-turkcellin-starlinki-kabul-etmemesi--7884728

Haber doğru mu bilen var mı (Şaşırmadım gerçi de usulen soruyorum)

Yok yani gerçekse öyle haberler okumak isteriz, bana ne maskottan, alsınlar.....
  • selo paraya doydu,birazda tekno baksın tadına

• Turkcell’de Selocan gitti Teknocan geldi! İşte Turkcell'in yeni maskotu Selocan bunu beğenmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasat görünüyo. Dronecell gibi yokolmasım bi kaç aya.

• Şu dönemde biraz gereksiz geldi böyle bir şey. Bu Lifecell'dir, Bip'tir ıvır zıvırdır çıktığı dönem yapsalar böyle bir şey, daha haklı olurdu.

• Türk Telekom ve Turkcell hakkında Starlink'i kabul etmiyor haberi geçti, şurada tartışıldı
    ekşi sözlük
    telekom ve turkcell'in starlink'i kabul etmemesi
    https://eksisozluk.com/telekom-ve-turkcellin-starlinki-kabul-etmemesi--7884728

Haber doğru mu bilen var mı (Şaşırmadım gerçi de usulen soruyorum)

Yok yani gerçekse öyle haberler okumak isteriz, bana ne maskottan, alsınlar.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş işler

• Beyaz arka planda render larda bir problem var antenleri blur efekti verilmiş gibi görünüyor.Genel tasarımda çok sıradan ve vasat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teletabiler

• Siz önce müşterilerinize iteklediğiniz ve interneti su gibi biten fahiş fiyatlı tarifelere değinin isterseniz.

• Cellocan'ların yerini tutmaz, kötü olmuş. Yorumlar yine konu dışı, şaşırmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önce bi adam gibi kotası olan daha erişilebilir fiyatlarda paketler çıkarsınlar

• O üzerine bindiği roket, kotanın bitme hızını temsil ediyor..

• çok lazımdı

• Sınırsız mobil internet tarifesi ver Turkcell, tıpkı Ukrayna da Lifecell operatörün ile yaptığın gibi.

Bırak şincik emocanı, memocanı.

• RIP Selocan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.