Şimdi Ara

turkcell de taahhütüm bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell de taahhütüm bitti türk Telekom a taşımak istiyorum hangi tarifeye taşımalı faturasız a taşıyıp teklif mi bekleyeyim ustaların bir yardım edin bugün sabahtan bu yana bakıyorum bir yol alamadım.

Turkcell de
    750 dk
    5 GB
    100 SMS
    5 GB TV
    5 GB müzik
    5 GB dergilik
    Gibi 25 GB internet veriyor gereksiz

Bu tarife 35 TL idi 39 TL teklif ettiler vergilerle 42 TL bu fiyata bana daha iyisi var mı sizce ? Köyde internet var Turkcell harici kullanmıyor yılda 30 gün volte özelliği ile idare ederim ki BİMCELL vardı aklımda bu özellik yokmuş direk eledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bonkör şehre göre olanı benim şehrim de yok.

Bu tarifeleri buldum yaz fırsatı daha iyi gibi duruyor başka neler var ben faturasız alınca volte özelliği olmayqcak bu sene köy işi bitti sayılır ama her zaman lazım 3-5 ay da olmasa da olur sonra faturalıya teklif gelir büyük ihtimalle o zaman geçerim diye düşünüyorum.

Selfy’nin Sosyal Large Paketi’nde 28 TL’ye 5GB internet ve 5GB’a ek Instagram, Facebook, Youtube ve Twitter’ın hepsinde geçerli 2GB internet, 750 dakika ve 5000 SMS seni bekliyor

Selfy Yaz Fırsatı Paketi ayda 27 TL’ye 8GB cepten internet, her yöne 750 dakika ve her yöne 5000 SMS seni bekliyor!

• Hattı türk Telekom faturasız a taşıdım selfy tarifesine geçmek için hattın geçmesi lazım mış geçince gelin dediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.