Şimdi Ara

Turkcell'den 3 iyi haber...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) 28 Şubat yani dün biteceği duyurulan ve kontörlü hatlar için avantajlı olup hiç bir ek maliyeti olmayan (mesela ben 1 numara ile dk 1 konture konuşuyorum, diğer seçeneği 1i sabit telefon olma seçeneğide var, 3 no ile dakikası 2 konturede olabilirdi ama onu seçmedim) indirimli seçmeceler 31.Ağustos.2006ya kadar uzatılmış

2)Turkcell bugün bu kampanyayı tekrar başlattı 1000 SMS 11 ytl veya 100 kontüre gençturkcell'lilere

3) 27 Şubat - 30 Nisan 2006 tarihleri arasında vadesiz hesabınızın bulunduğu bankanızdan vereceğiniz otomatik ödeme talimatı, size 1 saat ücretsiz konuşma kazandırıyor.

bu arada turkcell 2005'te gelirini %73 artırmış ve 1 milyar dolar kazanmış, bu kadar karla 5 senede rakiplerini bile satın alır, bence devlet cep telefonu abonelerine yüklediği vergileri turkcell gibi çok kar eden gsm şirketlerine yüklemeli!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozyatağı -- 1 Mart 2006; 16:16:52 >

• Kampanya bir seferliğine uzatılmış. Ama kampanyaya yeni katılım bedeli bir seferlik 50 kontör olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 1 Mart 2006; 14:56:19 >
  • Ben bu kampanya kapsamında haftasonu %50 indirim seçeneğini (dakikası 2 kontör) kullanıyorum. Haftasonu aileyle ve arkadaşlarla indirimli konuşmak isteyenler için uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 1 Mart 2006; 15:08:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kozyatağı

bu arada turkcell 2005'te gelirini %73 artırmış ve 1 milyar dolar kazanmış, bu kadar karla 5 senede rakiplerini bile satın alır, bence devlet cep telefonu abonelerine yüklediği vergileri turkcell gibi çok kar eden gsm şirketlerine yüklemeli!

ewt o da vergileri bize yüklüyor ondan sonra konusmadıgım % 45 kadar kısmını vergi olarak oduyorum

• ben bu turkcell denen belanın *%&%/&/%//%(/&(8

bugün faturayı aldığımda gördümki aldığım indirimli seçmece tek numara aboneliğim sessiz sedasız kaldırılmış normal tarife uygulanmış 1 ay boyunca. üstelik bana ne bir mesaj geldi bununla ilgili ne de başka bir şey. şerefsiz turkcelle bunu sorduğumda adam hıı kaldırıldı evet öyle bir şey var yapacak birşey yok onun yerine indrimli tarife başladı size onu verelim bi dahaki fatura döneminde başlar aboneliğiniz dedi. ulan benim zararımı kim karşılayacak o zaman. inşallah gelecek yıla kadar turkcell diye birşey kalmaz pislik herifler.
  • 28 şubatta bitmedimi nasıl 1 ay boyunca normal ücret oluyor?
  • faturamda indirimli numara olarak gözüken en son tarih 27 OCAK sonraki görüşmelerimin hepsi normal tarife olarak görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi de alay eder gibi faturada "tam 5 senedir size hizmet vermekten mutluyuz nice mutlu senelerde beraber olmak dileğiyle" diye yazmışlar. seneye inşallah avea veya telsime geçecem
  • kullanmayılım
  • Bu kampanyayı bulamadım resmi sitesinde Turkcell'in nerede yardımcı olurmusun?Yasa nasıl üye olunuyor?

2)Turkcell bugün bu kampanyayı tekrar başlattı 1000 SMS 11 ytl veya 100 kontüre gençturkcell'lilere
  • sms atıyor abonelerine turkcell bana bu sabah geldi mesaj...
  • sizede mesaj gelmeden veya duyuruları tam yapılmadan katılmayın (öncekine katıldıysanız aynını yapmayın yani) hakikaten baktım şu an webde konuyu anlatmamışlar...
  • Ya arkadaşlar ben bugun daha bu haberi almadan bugun saat 5 cıvarı turkcele bu bedava sms kampanyasından bir daha yapması için istekte bulunmuştum daha saati dolmadan kampanyadan haberim oldu O da sizlerin sayasinde
  • quote:

yaw arkadaşlar, ne mesaj geldi bana ne de internet sitesinde böyle bir şey var. emin misiniz böyle bir şey olduğuna? emin olun mümkünse
  • http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/1000kontor.html

quote:

1000 kısa mesaj sadece 100 kontör/11YTL'ye!

gnçtrkcll’li!
    gnçtrkcll’li! Mart sonuna kadar, tüm Turkcell ve Hazır Kart abonelerine 1000 kısa mesajı sadece 100 kontör/11 YTL’ye göndersen... Nasıl olur!
    Kampanyaya katılmak için 7 Mart’a kadar GNC SMS yaz, 2233’e gönder.

Not: Hazır Kart kullanan gnçtrkcll’lilerin kampanyaya başvurmadan evvel hatlarında en az 100 kontörün olması gereklidir.

gözünüz aydın

• ben 3000 sms kampanyasında kontörüm yokken yollamıştım yine de mesajlarım gelmişti, yine denedim "talebiniz alındı" dedi bakalım nolcak
  • arkladaşlar hattımda -19 kontür var ama mesajı yolladığımda cewap geldi talebin alındı diye

inşallah olur bir garişban sewinir
  • ÇOK KIZIYORUM BEYLER..BU TURKCELL PARAYA TAPIYOR,NE KADAR SÖMÜRÜRSEK KARDIR MANTIĞI GÜDÜYOR,BU KADAR BÜYÜK ŞİRKETİN Bİ TANE BEDAVA SERVİSİ OLMAZMI YA
  • quote:

Orjinalden alıntı: ritimci

ÇOK KIZIYORUM BEYLER..BU TURKCELL PARAYA TAPIYOR,NE KADAR SÖMÜRÜRSEK KARDIR MANTIĞI GÜDÜYOR,BU KADAR BÜYÜK ŞİRKETİN Bİ TANE BEDAVA SERVİSİ OLMAZMI YA

Pop 3 destekli e-posta adresi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentdilek1

arkladaşlar hattımda -19 kontür var ama mesajı yolladığımda cewap geldi talebin alındı diye

inşallah olur bir garişban sewinir

Ne oldu PEKİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.