Şimdi Ara

Türkcell den başka operatöre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda türkcell faturalı hat sahibiyim 8gb internet maalesef 4 gb gündüz 4gb gece,500 dk ve 1000 sms böyle bir pakete 50 tl veriyorum.Heö ücreti çok fazla hemde yetmiyor.

Sormak istediğim kontrat var ben bunu iptal edersem ne kadar ceza ödeyeceğimi nerden öğrenebilirim ?? Ve diğer operatörlerde önerdiğiniz hangisi ve hangi paketi ?? Bol interneti olmaso yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• *124# 3 -2

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne demek oluyor ?

• Togolu00 T kullanıcısına yanıt
    Turktelekom da bu sekilde bakiyor *124# sonra 3 e sonra 2 e basiyorsun oduyecegin ceza cikiyor ortaya turkceldede oyle olabilir olmuyorsa musteri temsilcisi soyluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 17 Aralık 2018; 21:43:46 >
  • Üye Turkcell deki taahhütte bakmak istiyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Dostum bende yanlis birsey soylemedim turktelekomda bu sekilde bakliyor kimse yardimci olmamis yzmak istedim turkceldede bu sekilde olabilir diye dusundum olmazsada musteri temsilcisinden bilgi alabilir dedim bende baska birseye bakmak istiyor demiyorumki

• Her operatör aynı olsa dediğin olurda Turkcell sorup Telekom yazınca bende ondan yazdım sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç aydır kullanıyorsan onu 10 ile çarp. Mesela 5 aydır kullanıyorsan 50 tl ödersin. Çünkü faturalıda 10 tl indirim oluyor. O indirimi geri alıyorlar.

Sadece yorum olsun diye insanlara cevap yetistirmekten vazgec ben en azindan yardimci olmaya calisiyorum turkcel kullanmadigim icin turktelekomlu oldugum icin belki ondanda oyle olabilir diye yazdim benim ne yazdigimi birak adama yardimci olmaya calis yorup yap yararli bisyler yaz yararli konular ac bilgilendir insanlari tek yaptigin post kasmak sadece bu konu uzerinde degil butun konularda boylesinki sen

• Tam tersi olmasın olmasın dediğin peki ?

Üye Turkcell sormuş sen Telekom yazmışsın yorum olsun diye

Yaptığın yanlış yorumu dile getirince mi post kasıyor oldüm

Tut ki Post kasınca general mi olacağım bu saatten sonra ?

Kardes senden rica ediyorum benim icinde bulundugum konulara yazma benide etiketleme gercekten yazdiklirin forumda insanlara yaptigin yorumlar surekli boş seyler yazip duruyorsun gercekte n senin yaptigin yorumlari eminim bicok insan gorunce benim gibi hissediyor cunku insanlari surekli elestiriyorsun yardimci olmuyorsun adam yardim istiyor birseyi yanlis yazmis yardim etcegine o ole yazilmaz deyip dalga geciyorsun surekli insanlara boyle yapcan soyle yapcan gercekten son care seni blokluyorum

• Ozaman sende yorum olsun diye konuya soruya uygun cevap ver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.