Şimdi Ara

Turkcell'den cihaz almak için kaç ay faturalı olmak gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
49.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell'den cihaz almak için kaç aylık faturalı olmak gerekiyor?

5 aydır 100 tl üzeri fatura ödüyorum çıkan kredi 400 tl

• Findeks puanınız güzel ise beklemenin gerek yok.

Çünkü operatörlerden satın alınan cihazlar müşteriye ilgili operatörün finansman şirketi tarafından sanki banka kredisi çekmişsiniz gibi bir işlem yapılarak müşteriye telefon tahsis ediliyor. Ben Aralık ayında sordum ve istediğiniz cihazı hemen verelim dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenciyiz sabit gelir yok bize vermiyorlar mı şimdi
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Öğrenci iseniz burs aliyorsunuzdur. Ziraat gidip hemen bir kredi kartı isteyin 1 ay sonra findeks puanınız oluşur. Tahminim 1400-1600 puan olur ilk başta. Ama tabi gecikme olmasın ödemelerde. O zaman alırsınız istediğiniz cihazı.

• Ben peşin param gitmesin diye İphone 7'yi sormuştum mart ayında istediğiniz cihazı alabiliyosunuz demişlerdi ama bunu neye göre belirliyorlar bilmiyorum.Operatörden telefon almak mantıksız.
  • bende numara taşıdıktan 15 gün sonra telefon aldım 3000 tl lik cihaz alabileceğim söylendi muhtemelen genel bir secereye bakıyorlar banka sisteminden

• oparatorden tel almak kadar sacma bırsey yok az takıp etsenız 3 taksıtlı telefon alabılırsınız zaten.oparatore kar marjı bırak artı tahahut kazık tarıfe dırek soygun :)

gun sonunda o paraya 2 telefon alırsınız bulasmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    3 taksitli nasıl alıyorsun hocam ?
    Bu aralar Vodafone'dan cihaz almak kolay, iPhone7'yi bile kolayca veriyorlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellden alirsaniz, turkcelle 450₺ fazla para ödüyorsunuz. Cok iyi arastirmak lazim.

Ben 6s plus ve 5s aldim, tarifemin suresi doldugu icin ayni fiyata daha yuksek bir tarifeye gecirdiler. Bir de bu cihazlarda ekstra indirim vardi, neredeyse pesin fiyatina geldi. Tarifenizin fiyati kurus oynamiyor. Ama artik 3 yil taahhüt istiyor ki bu da cok fazla. Ode ode bitmez. Telefonun kullanim omru ile denk taksit tutari.

Ya biriktirin alin ya da butcenize gore bir model secin. Ha, ben bir alirim, 5 yil kullanirim diyorsaniz o ayri.

• Vodafone'da taahhütlü cihaz alırsan aylık taksitler dudak uçuklatır,

Karşılaştırma yapıldığında Turkcell'den taahhütlü cihaz almak daha mantıklı duruyor..

• Hocam benim babam 2-3 aylık turkcelli var yokken anında s8 plus , iphone 7 vermeyi teklif ettiler ve uygulamada açıldı.

Çünkü faturası 200-300 tl geldiği de oldu ( yurt dışına gitmişti ) günü gününe anında ödedi paketide yüksek bir şey

Yani işler böyle sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    O birazda bayinin kotası ile alakalı.

Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar, Mecidiyeköy, Taksim ve Bakırköy gibi merkezi yerlerdeki bayilerden aylık kotalarını doldurdukları için taahhütlü cihaz zor olabiliyor.

Kenarda köşede kalmış bayilerden kotaları düşük olduğu için taahhütlü cihaz almak daha kolay ama onlarda da istediğin cihazı bulamayabilirsin..

• Bende telefon alacaktım hocam sen gibi operatörden almaya düşündüm ama vazgeçtim çünkü alınmaz. GNÇ Süper paketini kullanıyorum vergiler dahil 50.64 TL aylık faturam var. Samsung Galaxy A7 (2017)telfonunu Hepsiburada dan 1899 TL ye aldım Turkcell'de 2.349 TL 24 ay taksit le alacaktım 3100 TL yi geçiyordu. Faturaya vereceğin parayı bir yere koy belli süre sonra peşin fiyata al bizzat öyle yaptım. Sorunun cevabına gelirsek; Normal şartlarda 91 gün faturalı olmak yetiyor ama 5. aydayım 650 TL kredi birikmiş yine almaya yetersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 8 Temmuz 2017; 10:46:46 >

• TURKCELL FATURALI HATLARA ÖZEL PEŞİNE KONTRATLI KAMPANYASI
    adı altında, bir kampanyası var Turkcell'in. Şimdi biz buradan, yeni faturalı hat alır almaz, hemen bize telefonmu verecekleri anlamına geliyor bu?
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    o demiş olduğun puan bende sıfır turkcell de 3200 TL puan var

Turkcell'den cihaz almak için kaç ay faturalı olmak gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 15 Mart 2020; 8:33:33 >
  • 8 Bin tl lik limitim var bi ayfon 11 alayım zor duruyorum almamak için
  • hocam! bende telefon almayı düşünüyorum da hiç bir bilgim yok yalnız nasıl öğrenebilirim. hangi telefonu alabilirim diye bu bilgiyi. müşteri hizmetleriyle mi görüşmem lazım öğrenmem için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.