Şimdi Ara

Turkcell'den Gelen Cevap-Turkcell Maslak ITU 3G çekmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3G kapsaması alanı dahilinde olan her yerde 3G servisi kullanılabiliyor olacak. Turkcell olarak 81 ilde 3G hizmetini aynı anda başlatacağız. Öncelikle şehir merkezlerinde olacak, yatırımlarımıza son hız devam ediyor.

Maslak 3G kapsama alanında henüz yer almıyor. 2009 yatırım planında bulunmuyor.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Beliz Haseki

Müşteri Çözüm Merkezi

• komik bir cevap
  • Orda olmayacakta nerde olacak acaba allahtan mezun oldum ben itu den :D
  • peki bu turkcell 3g nerde var mış yada olmayan yerlere ne zaman gelecekmiş anlamdım olmayan yerlerde en kısa zamanda kapsama alanına almıyorlarda ne zaman alacakalrı belli değil türkcell e
  • Evim üsküdarda evdede çekmiyor.
    Ne zaman çeker muamma tabi.
    Diğer operatörlerin durumu nasıldır,kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim.
  • bulundugum yerde turkcell'in 2 tane baz'i var 2si de halen 3g degil. turkcelle
  • maslak ta vodafonun binası olduğu için galiba 3g değil 3,5g full çekiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell 3G Giresunda sadece merkezde çekiyor. Vodafone ise her yerde var. Yıllardır turkcell kullanıorum; fakat Vodafone a geçmeyi düşünüyorum.
  • VODAFONE HER YERDE ÇEKİYOR 3 G İSTANBUL'DA, AYRICA ADİL KULLANIM DEDİĞİ HIZI DA 128 KB YE İNDİRMİYOR HABERİNİZ OLSUN, BEN 35 KONTORE İKİNCİ KEZ SINIRSIZ BAĞLANIYORUM VE İKİNCİDE DE 450 İLE 500 KB TA İNDİRİYORUM SU AN 11 GB OLDU DAHA 23:59:59 ÇOOOK VAR TURKCELLDE VARMI BOYLE ACABA!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.