Şimdi Ara

Turkcell'den gelen telsiz kullanım ücreti mesajı ne anlama geliyor?! (Turkcelli değilim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 yilinda devlete sizin adiniza odenmis olan Telsiz Kullanim Ucretinin tarafinizdan tahsil edilemeyen 19,62 TLlik kismina iliskin borc bilgileriniz, numaranizi tasidiginiz isletmeciye bildirilecektir. KVKK'nin 11. maddesi kapsamindaki haklarinizawww.turkcell.com.tr/gizlilik adresinden ulasabilirsiniz. B002
    Şubat ayında numaramı T. Telekom (fenercell) e taşımıştım bugün böyle bir msj geldi. Bildirseler ne olur? Telekom mu tahsil eder?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu konudaki yazımı bir inceleyin. Durumla ilgili bilginiz az çok olacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137939006

• Bilinen şeyleri yazmışsınız, ben önümüzdeki sürecin nasıl işleyeceğini merak ediyorum. Yine de teşekkürler

• Arkadaşlar Telsiz Kullanım Ücreti Türkcell'de sessiz sedasız mı tahsil ediliyor? Yine 2.85 lira düşmüşler ama tahsilata dair bir bilgilendirme SMS'i gelmedi?

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Msj gelmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Msj gelmesi lazım.
    Evet hocam ama gelmedi son tahsilat eğer bu yüzden yapıldıysa. Ki tutar Telsiz Kullanım Ücreti kadar tam.

• Turkcell'den gelen telsiz kullanım ücreti mesajı ne anlama geliyor?! (Turkcelli değilim)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Bu tür biriken ücretleri tahsil ettiklerinde SMS ile bilgi geliyor ama hesabınızda halihazırda yeterli miktarda TL varken aylık normal tahsilat yaptıktan sonra ise SMS gelmiyor. Türkcell'de Vodafone gibi cozutmuş biraz.

Iptal olsa hat asker de aldım askercell zaten sonra askerdeki den cikdim

• Bu Telsiz Kullanım Ücreti tahsil edildiğinde SMS gelmiyor. Sizde de öyle mi? Tahsilat Türkcell'de her ay sessiz sedasız şekilde yapılıyor mevcut bakiyeden ama SMS tahsilatına dair bilgilendirme mesajı gelmiyor?

Telekom da geliyor ? vodafone yi bilmiyorum .

Turkcell ile görüşün bildirim yapması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Telekom da geliyor ? vodafone yi bilmiyorum .

Turkcell ile görüşün bildirim yapması lazım
    Görüştüm ve sistemlerinde gönderildiğini gördüklerini ve bu nedenle başka bir işlem veya yardım yapamayacaklarını söylediler. Dijital Operatör üzerinden girince gerçekten gönderildiği görünüyor ama benim telefona gelmiyor. Galaxy S5 Marshmallow cihazım. Diğer tüm mesajlar sorunsuz geliyor. İlginç.

Normal SMS geliyor mu?
    Hafıza ile alakalı sorunlar olmasın? Veya b002 kodlu mesajları engellemiş olmanız vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Normal SMS geliyor mu?
    Hafıza ile alakalı sorunlar olmasın? Veya b002 kodlu mesajları engellemiş olmanız vs?
    Dostum merhaba, normal kişilerden normal SMS'ler, ve yine Türkcell'den gelen DİĞER tüm SMS'ler sorunsuz geliyor. Spam filtresi de koymadım yani bilinçli bir engel yok bildiğim.

Dediğim gibi Dijital Operatör uygulamasına baktığımda adamlar gerçekten göndermiş görünüyor ama gelmiyor. Ve hiçbir yardım da bulunamıyorlar o şekilde göründüğü için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mart 2020; 12:24:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.