Şimdi Ara

turkcell den kontratli cihaz alamak avantajli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Agustos 13 te faturam uzerinden kontratli cihaz alabilecegim. Istedigim cihazi alabiliyorum.

Kafama takilan konu iste. Kontratli aldigim Cihazin toplam degeri nakit alacagim cihaz ile ayni mi yoksa fark olur mu? Bu sekilde cihaz almak avantajli mi?

Ornegin xperia Z 1 GB sinirsiz internet ile 110 lira/aylik 24 ay boyunca. Arastirdim 25 lira internet paketi 85 tl cihaz bedeli tutuyor. Ortalikta 1200 e bile Z bulmak mumkun. Kafam karisti. Kontratli cihaz alan arkadaslar var mi? Nasil memnunlar mi? Fazla para mi aliyor Turkcell bizden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 tlye internet al cihazıda başka yerden al hesabını zaten kendin yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eziyet01 -- 29 Temmuz 2013; 4:52:30 >
  • Hocam nakiti cihaza gommek istemiyorum :) kredi karti da kullanmiyorum. Vadeli almak istiyorum o bakimdan yani :)

• Her ay 25 tl ınternet paketı aldıgını var sayarsak 1870 tl cıhaza odemıs oluyorsun 1200 e varsa 670 tl zarara gırıyorsun ama parasını pesın vermedıgın ıcın az gıbı gelıyor sana aslında karda degıl zararda oluyorsun oda az bı mevla degıl kredı kartı cıkarttırıp z yı turkcelldekı gıbı 24 ay taksıt yaptırsan daha uygun olut 670 tl az bı para degıl bence turkcellın konusma dk lı paketlerıne ek odemelı cıhazarı uygun oluyor tabı para senın dolayısıyla kararda senın

• quote:

Orijinalden alıntı: ukg

Her ay 25 tl ınternet paketı aldıgını var sayarsak 1870 tl cıhaza odemıs oluyorsun 1200 e varsa 670 tl zarara gırıyorsun ama parasını pesın vermedıgın ıcın az gıbı gelıyor sana aslında karda degıl zararda oluyorsun oda az bı mevla degıl kredı kartı cıkarttırıp z yı turkcelldekı gıbı 24 ay taksıt yaptırsan daha uygun olut 670 tl az bı para degıl bence turkcellın konusma dk lı paketlerıne ek odemelı cıhazarı uygun oluyor tabı para senın dolayısıyla kararda senın

Hoca kredi karti kullanmadim kullanmayacagimda. Her ne kadar sistem beni mecbur biraksada kullanmayacagim :). Belki daha uygun dusen telefonlara bakmaliyim :) iphone 4 / gibi. Aylik 45 tl istiyor. Bence iyi fiyat

• bende senın gıbı turkcelden htc one alıcam + 4 gb ınternet aylık 120 kusur lıaraya den gelıyo hesapladım bende 2bın kusur lıraya gelıyo telefon nakıt vemıyım kredı kartıda kullanmıyım dıyosan ıyı bence sonucta adamlar sana 2 sene vadelı cıhaz verıyolar bende zarar 200-300 lıra gıbı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: selmanyangal35

bende senın gıbı turkcelden htc one alıcam + 4 gb ınternet aylık 120 kusur lıaraya den gelıyo hesapladım bende 2bın kusur lıraya gelıyo telefon nakıt vemıyım kredı kartıda kullanmıyım dıyosan ıyı bence sonucta adamlar sana 2 sene vadelı cıhaz verıyolar bende zarar 200-300 lıra gıbı oluyor

One istiyorum fakat piyasa fiyati 1800-1900 arasi. Turkcellin sundugu en avantajli paketinde cihaz ucreti 107/ay tl ye denk geliyor. Cok fark var. Hele ki 2 yilin sonralrina bu acimasiz piyasa o telefonun fiyatini bin lira yaptiginda hala taksit odemek ayri bir eziyet olur heralde bize?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.