Şimdi Ara

Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
2
Favori
16.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okula gitmeden mezun olacaz yurt mu kaldı 😂
  • Agam nerden alıon bu hızı
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    😂
  • Vay be eskilere gittik ama kazanan ben oldum bak sen vodafone geldin,şakası bir yana hayırlı olsun 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Gerçekten bu söylediklerine kendin inaniyormusun ,3 operatörü bende kullandım ,kimsenin dalga geçtiği felan yok ,Vodafone için yazılanların hepsi gerçek ,turktelekom için yazılanlar bazen abartılıyor olabilir ,ben bu konuyu tamamen ,Turkcell kullanmayipta sagsolda ,yalan yanlış bilgi veren ler için açtım ,diğer operatörler için yazılanlar beni ilgilendirmez dilersen varsa yanlış yazılmış birşey git ,yazan kişiyle konuş ,burda Turkcell hizmetinin açık ara önde olduğunu dile getirmek için yorumlar yapıldı kimsenin bir ,dümeni art niyeti yok sen rahat ol ,😉

Bundan bahsediyorum biri beğenmiş yorumu onu görünce yazdım.

Ben halen turkcelldeyim 1 tane superbox hattım bir tanede ses hattım var ,Vodafoneye redli limitsiz teklifini almak için yedek hayatımla geçtim neyi kazandın anlamadım ? Söylediklerim yine geçerli en kotu operatör Vodafone ?
  • Ev internetini vodafone geçirdin ve superbox var, hemde turkcell ve vodafone kullanıyorsun iyiymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 26 Aralık 2020; 22:56:59 >
    Evet bir sorunmu var benim yedek hattımı Vodafone yapmam Vodafone in çok iyi olduğunumu gösteriyor ,hesapmi soruyorsun benden .Kampanya ve tarifelerini seviyorum bir hattiminda orda kalmasını düşündüm .Söylediklerim halen geçerli.
  • Para senin mal senin beni ilgilendiren durum yok.İstersen 20 hattın olsun yani.Ama vodafone berbat diyip kimleri görüyoruz benim kastım bu.

Vodafone yenilikçi operatör. En azından Telekom gibi hata kaynamiyor.
  • Turkcel den son zamanlarda tok yemiş şikayetleri kayde almıyor boşuna kayıt açarsın anca para gelsin mantığında lar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Vodafone'u kötüleyenleri pek takma. Her operatörün sorunlu olduğu, kapasitesinin yetmediği yer var. Ha bu durum Vodafone'da daha fazla ama gayet iyi hızlar aldığım yerler var. O bölgelerde olsam daha da keyifle kullanırdım.

Süründürdümü süründürüyor bu bir gerçek. Biraz şans meselesi.. İşyerinde 30'un altına düşmezdim ama bu aralar çok kötü. Hâlâ aynı frekanslara bağlanıyorum ama 3-5Mbps falan veriyor, ciddi bir yığılma oldu sanırım.

• 23 yıllık 532 289 xx xx faturalı hattımı sırf YOLUNACAK KAZ gibi görüldüğümden dolayı, BIMCELL operatörünün DOST L paketine geçiş yaptım.

ŞİMDİLİK ÇOK MEMNUNUM.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Üstad pass paketlerini gören atlıyor vodafone'a.Bu zaten açıklanan istatistiklerden de belli elindeki faturalı müşterisinden.Adamlar diğer operatörlerde sınırsız paket,pass ile tanışmamış ki.

Bundan sonraki politikam belli bu vodafone kötülemek lazım iyice yerin dibine sokmak lazım ki daha fazla müşteri gelmesin sonra 2 mbit hız görüyoruz  

Turkcell pişmalıktır... Müşterilerini yolunacak kaz gibi gören bir zihniyet ile kurulmuş firma adı altında olmak dışında başka bir meziyetleri yoktur.

59tl lik internet hizmetini 99tl ye müşterisine satmaya çalışmak , 89tl lik bir internet hizmetini 129tl ye satmaya çalışmak , durup dururken mobil hattınıza 40tl - 50tl bilmem ne kadar mesaj konuşma vb. gibi tanımlamaya çalışmak dışında hizmet ve müşteri memnuniyeti sağlayacak bir aktivitelerine şahit olmadım.

• arteffeck kullanıcısına yanıt

Ben geçtim 1 gün durdum beni memnun etmedi açıkcası geri döndüm daha da sanmıyorum yolum düşsün turkcell'e.Vodafone ve telekom arasında gider gelirim.

• Arkadaşlar forum son dönemde bilgi paylaşımından çok özellikle iğneleyici laflar,operatör fanboyluğu ve tartışmalar dahilinde geçmekte,ben dahil buna dahil oldum istemezdim böyle birşeyin içinde bulunmak.Küçük şeylerden büyük kaoslar çıkarmayı seviyoruz millet olarak seviyoruz bunu biraz galiba
    Mesele turkcell,turk telekom,vodafone tartışması ve savunması etrafında dolaşıyor.Bunları bir kenara bırakmanın bence bir vakti geldiğini düşünüyorum.
    Kendisini özelden de tebrik ettim burdanda ediyorum.Hiçbir tartışmanın içinde olmadı,sürekli yardımcı olmak için yazdı.Yokizm kardeşimi yürekten tebrik ediyorum hiç çizgisini bozmadı.Mesele turkcell,vodafone veya turk telekom kullanmak olmamalı dostlar👍
    Bu yanlışı bende yapıyorum bazen ama pişmanım.

• Bugun turkcelle geçtim malesef hiç memnun olmadım.
    Merkezi konum, site tarzı apartmanda yaşamama ragmen evin içinde çekmiyor. 0.44 mbps download. En fazla 1 diş.
    Çok şaşırtıcı.
    Memnun olanlar kulubune katılamadım üzüldüm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fascism kullanıcısına yanıt

Ekran resmi atar mısıniz? Bir de yer neresi acaba? Şehir merkezinde böyle bir şeyin olması çok enteresan. Hemen eski hattınıza geri dönün. O hızla kullanılmaz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.