Şimdi Ara

Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
2
Favori
16.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son söze katılıyorum.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 17 aralıkta telekom bölümünden ban yemiştim, 1 ocakta bölüm uzaklaştırmam bitiyor kısmetse.

Bu arada banın bitiş süresi tamda 2021'in ilk gününe denk geliyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 30 Aralık 2020; 13:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bu mesaj silindi.

Cezanız sadece "cacık" yazmanız değil. Bölümdeki genel tavrınızdandır. Diğer arkadaşlarında öyle. Yorumlarınızdaki ifadelere dikkat etmemeye devam ederseniz (bunu sadece size değil diğer arkadaşlarada söylüyorum) tüm operatörlerin bölümlerine mesaj atma hakkınızı kapatacağım.

• Bana göre turkcell vodafone yada Türk telekom farketmez benim bulunduğum yerde hangisi çekiyorsa ve hangisi uygunsa onu kullanırım
  • bu ulkede 4/4 luk operator yok benim icin a firmasi iyiken baskasi icin c firmasi iyi olabilir
  • Şu anda üzerimde Turkcelle kayıtlı 4 hizmet var. (2 telefon hattı, 1 superonline, 1 tv+) Artık online oyunlarda ping sorunu nedir unuttum. :) Ayrıca telefonlarda ise ses kalitesi gerçekten tartışılmaz. TV+ de öyle. yayınların geç gelmesi söz konusu değil. Neredeyse uydu ile kafa kafaya akıcı. :)

• 1 yıllık Vodafone serüvenimin ardından Platinum 25gb 79 TL'lik tarife ile Turkcell'e geri dönüş yaptım. Hadi hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 1 Ocak 2021; 12:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokbiloz kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan reis, inşallah memnun kalırsın.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Daha önceden de memnundum şimdide memnunum. Sıkıntı sorun yaratmıyor çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bu mesaj silindi.

Adaletsiz olunup olunmadığı kişiden kişiye göre değişir. Sonuçta bakış açılarımız farklı. Bahsettiğiniz kişide zaten bölüm uzaklaştırması aldı. Bölümde sürekli sorun çıkartan kişi sayısı belli. Bu iş daha ilk aşamasında. Aynı şekilde devam edilirse bu muhabbete ismi geçen herkesi bu bölümlerden tamamen uzaklaştırmak zorunda kalacağım.

Edit: imla

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Geçen haftalarda turkcell'e geçip evimin içerisinde 0.44 mbps hız aldığımı yazmıştım. Btk üzerinden turkcell'e durumu bildirdim gelen yanıt :

"

BTK tarafından Şirketimize iletilen başvurunuzda, bulunduğunuz adreste sinyal sorunu yaşadığınıza dair şikayetiniz ulaşmıştır. Şikayete konu bölgenin mevzuata ve yönetmeliğe uygun olarak 2G ve 3G kapsama alanı dahilinde olduğunu iletmek isteriz. Bununla birlikte bölgedeki sık ve düzensiz yapılaşma nedeni ile bina içlerinde kapsama sorunu yaşanabildiği belirlenmiştir. Bölgede yoğun halk tepkisi bulunduğu için yeni saha kurulumunda sorun yaşanmaktadır. Ek olarak bölgede saha kurulumu için süreçlerin devam ettiğini, çalışmaların ocak ayı içerisinde tamamlanmasının öngörüldüğünü bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ

"

Mahallenin sık ve düzensiz yapısını sizlerle paylaşayım

Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü

• Bugüne kadar ben de memnundum , salla kazandan bile para istenmeye başlandı.
    Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.