Şimdi Ara

Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
2
Favori
16.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell pişmanlıktır kardeşim . Operatörler arasında paket fiyatları en yüksek olan operatördür. Vodafone daha uygun her konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

Şu anda üzerimde Turkcelle kayıtlı 4 hizmet var. (2 telefon hattı, 1 superonline, 1 tv+) Artık online oyunlarda ping sorunu nedir unuttum. :) Ayrıca telefonlarda ise ses kalitesi gerçekten tartışılmaz. TV+ de öyle. yayınların geç gelmesi söz konusu değil. Neredeyse uydu ile kafa kafaya akıcı. :)

Yanlış bilgi, TV+ yayını uydu yayınından 1-2 dk civarı geç geliyor, bizzat kontrol ettim

Çözünürlük de genelde 720p seviyesini geçmiyor

Ama uygulaması son sürümüyle daha akıcı olmuş, ilk zamanlar epey donuyordu

• 4G bağlantısı hakikaten bir başka, ping yok denecek kadar az...

Keşke gece sınırsız, hafta sonu sınırsız veya Vodafone'un herkesin ağzına bir parmak bal çaldığı Cepnet gibi paketleri olsa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 199 TL'den geçtik ama sistemler sapıttı herhalde. Varmı bu şekilde fiyatlaması değişen?

Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

öiv artışı seni de vurmuş :)

• recplayer kullanıcısına yanıt

android TV uygulamasından izlersen 1080p, Vodafone TV de öyle

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

TT'de de vurdu Vodafone'da da hocam ama 203.74 garip rakam. Düz 204 yapsanıza ya, ben ona takıldımTürkcell den Memnun Olanlar Kulübü 

• ozcafer O kullanıcısına yanıt

Şikayeti en çok Vodafone da var. Bizzat çalıştığım fabrikada Vodafone kullananlar var full 4.5g çekiyor görünüyor internete giriş dk larca bekliyorsun..

Fatura düz gelecektir küsuratlı olmayacaktır. 203 204 gibi.

benimki de 25,39 TL Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü 

• Konunun ismine istinaden Turkcell den memnunuz , hediye GB lar vede dakikalar ile daha da memnun oluruz.

• Tv+ kotadan yemesin. Verilen 1GB - 5GB - 10GB Su gibi içiyor.. Kalite ayarıda yok. (Hiç değilse 360p ye çeker izleriz. Daha az kota gider.. Yada Vdfn gibi Sınırsız yap şunu.

Diğer konuda benim de canını sıkan konu. YouTube paketi.. Getir artık Sınırsız paketi.. Verilen 5GB kota yı bile yeri geliyor 144p de izliyorum.. Daha uzun gitsin diye..

İşte bu iki konu düzelse çok memnun olacağız.
    Daha önce ısrarla söylediğim. Platinum SINIRSIZ Paketi bekliyoruz.. Tek fiyat Tek paket.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Upscale edilmiş olabilir aynı kanalın uydudaki yayınıyla karşılaştırdığımda 1080p değil kesinlikle, gözle bile farkediliyor

• recplayer kullanıcısına yanıt

android TV den denedin mi?

• Ben çok memnunum iyiki turkcell liyim 30 gb 59tl

Hocam, sen operatörler için mi çalışıyorsun. Turkcell'e taahhüt, Vodafone'a taahhüt... :D

• sis651 kullanıcısına yanıt

Biraz öyle oluyor galiba hocamTürkcell den Memnun Olanlar Kulübü 

• Arkadaşlar son 6 aydır turkcell de inanılmaz bir yavaşlama var mı? Benim bölgemde gündüzleri 50 60mbit akşamları 100 110mbit alırken şu an yoğun saatte 15 20 mbit gece 50 60 mbit çıkıyor ve gündüz darboğaz oluşumu hissediliyor. Güya Black uyesiyiz ama ben hayatımda hayatımda 96db ile full çekerken vodafone da bile 15 mbit görmedim bölgemde. Superbox yüzünden mi oldu bu düşüş? Hiç memnun degilim artık. Hız için 3 yil önce geri geçmi?tim bu kadar para vermenin bir anlamı kalmadı.

• 6 aydır TV+ premium aboneliğim var, internetten yemeyen TV+ olsa benim için çok iyi olurdu. Arabayı biryerlere parketip tv+ seyretmesi güzel oluyordu.

• CULDAd kullanıcısına yanıt

Bol kotalı paketler satıyorlar ve bol hediye veriyorlar. SuperBox hizmetini de kullanan bir sürü abone var ki, yeterli gelmiyor şebeke...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.